vandens mergaite
V
14 įrašai
2009/08/27 10:38:56 10:38:56
Kažkaip man vakar sušvito gyvenimo tiesa, kurią jau seniai žinau. Ir nusprendžiau parašyti ir paklausti visų nuomonės, ar čia iš tiesų gyvenimo tiesa, ar tik kartais pasitaikantis atvejis. Tai va žiūrėdama į vieno draugo santykius su mergina, prisiminiau savo patirtį ir dabar galvoju ,kad su vyrais yra taip: Jeigi jie žino,kad kažkoks jų poelgis tau nepatiks ir tave nuliūdins, jie vistiek taip pasielgs, bet pasistengs, kad tu apie tai nesužinotum . Tai ar visi vyrai taip elgiasi, ar čia tik mano aplinkoje ?
2009/08/27 10:48:08 10:48:08
Pvz kokie poelgiai?
Merginos daznai sau leidzia draugui kazka uzdraust, iskelia daug salygu, todel mano atsakymas tokiai merginai butu - 'tu nenori zinot, tai as tau ir nesakysiu'.
2009/08/27 10:48:33 10:48:33
Jusu aplinkoje taip elgiasi vyrai, kitu aplinkoje taip elgiasi moterys. Kiti neziuri kaip kas elgiasi, gyvena pagal savus principus.
swx
Kiekvienas isproteja savaip
vandens mergaite
V
14 įrašai
2009/08/27 11:25:59 11:25:59
Na pavyzdziui, kad ir susitikimas dviese su tik drauge. Cia turbut dazniausiai atvejis, bet gali buti bet kas - rukymas, atostogavimas be mergino.. net nesugalvoju dabar
2009/08/27 11:41:42 11:41:42
Vaiku darzelis.
Daryk kaip tau sakau, arba negausi saldainio.
Atostogavimas be merginos, tai jau kita kalba. Eiti i pasimatyma su draugu= vengti intymumo arba vaikinas nenusitaikes i rimtus santykius. Tiesa kazkur giliau.
O kiek metu asmenims? Pavyzdziai is vieno bendravimo istorijos, ar bet kaip?
swx
2009/08/27 12:00:43 12:00:43
vandens mergaite: Na pavyzdziui, kad ir susitikimas dviese su tik drauge. Cia turbut dazniausiai atvejis, bet gali buti bet kas - rukymas, atostogavimas be mergino.. net nesugalvoju dabar
Jei pradesi is antros puses atimineti tai, kas jai svarbu, su laiku jis taps nelaimingas zmogus. Arba bent jau gerokai maziau laimingas, nei galetu buti. Visiems yra labai svarbu bendrauti su seima, draugais, draugem. Kas pasikeis, jei tu jam neleisi su drauge susitikt? Del rukymo tu antrai pusei gali tik patarti, bet jokiu budu ne aiskint/draust. Atostogavimas atskirai labai daznas ir tai suprantama, nematau prasmes kam is to konflikta daryt. As noriu i Tunisa, o tu i Laplandija. Galima ieskot kompromiso, o galima tiesiog kiekvienam atskirai ispildyt savo nora.
Pati pagalvok, ar tu viska jam uzdraudus ir atemus siuos dalykus is draugo galesi kazkuo juos pakeist?
Panasu, kad tik ieskai prie ko prisikabint ir is ko konflikta padaryt
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/08/27 12:05:13 12:05:13
iš pasisakymų panašu, kad turi didelį norą kontroliuot ir neabejoji, kad tam turi teisę, jei tikrai yra taip, tai gyvenimo tiesa yra ta, kad tuo paremti santykiai yra pasmerkti...
2009/08/27 12:11:10 12:11:10
Del tu atostogu. Asmeniskai nepazystu nei vienos poros kuri atostogautu vienas be kito.
Kitaip, kas cia nuo ko atostogauja?
Siemet i Tunisa, kitamet i Laplandija, arba atvirksciai.
Kito varianto nematau, kitaip ne pora.
swx
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2009/08/27 12:15:33 12:15:33
Svečias: Del tu atostogu. Asmeniskai nepazystu nei vienos poros kuri atostogautu vienas be kito.
swx
O aš pažįstu, kurie nesitampo savos antrosios pusės ten, kur jis/ji nenori, pvz. vienas keliauja, kitas žvejoja, na ir panašiai, ir kiek pažįstų visokių porų, būtent tokių santykiai gerokai darnesni...
2009/08/27 12:21:23 12:21:23
Svečias: Del tu atostogu. Asmeniskai nepazystu nei vienos poros kuri atostogautu vienas be kito.
swx
Asmeniskai pazistu zmones, kurie ne visuomet, taciau kartais atitinkamai situacijai esant atostogauja atskirai. Pvz vienas turi atostogas, kitas ne. Taigi vienas turi dirbt, o ka kitam veikt? Sedet namie telika apsikabinus?
Tie poru "pozymiai" absurdiski. Neatostogauji kartu - jau ne pora. O man dzin ka kiti mano. Man ji bus pora, nors as atostogausiu Tunise, kol ji atostogaus Laplandijoj ir mes netgi busim niekuo ne prastene pora uz kitas.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume