Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

Skayva99

S

18 įrašai

2009/06/16 08:31:40 08:31:40

Jeigu Tau lemta sutikti savo antrąją pusę-sutiksi ją bet kur : internete,parduotuvėje, kelionėje,gatvėje...... ir tik ne namuose - jeigu sėdėsi užsidaręs langus, duris , širdį ir užmerkęs akis verksi koks Tu vienišas ir kaip Tavęs niekas nemyli. Reikia ieškoti,žavėtis,įsimylėti,šimtą kartų nusivilti ir tik nenusiminti, nekompleksuoti . Nepatiko, netiko - reiškia tai buvo ne Tau skirtas žmogus.
Man atrodo, kad moteris neturėtų tikėtis gėlių (šokolado) per pirmą pasimatymą , nebent jau jūs ilgai susirašinėjote ir tarp Jūsų jau užsimezgė kažkokios virtualios simpatijos.
Suderinanumo testai DP - tikra nesąmonė - jie tikrai nepadeda žmonėms suartėti ar atrasti vienas kitą . Tik gyvas pasimatymas, bendravimas akis į akį gali iškart pasakyti - ar patinka Tau tas žmogus ar ne, ar jis Tau įdomus ir ar norėtum pratęsti tą pažintį .Jeigu žmonės vienas kitam patinka - jiems nekils noras bėgti vienas nuo kito po penkių minučių.
Man dar kol kas nepavyko sutikti savo antros pusės.Gal kas nors norės man parašyti : Skayva eta gmail taškas com.

ir vėl tik viešnia

I

1 įrašai

2009/06/16 09:56:10 09:56:10

havocas:

Prisipažįstu.
Bet leisk dar siek tiek pasvaigt.

Is esmes pritariu Silvijui. Visi mes esame skirtingi, todel ieskom visiskai skirtingu zmoniu sau i pora. O kokio zmogaus kiekvienas iesko - cia jau auklejimo pasekme, nes kokius zmones aplink matem visa gyvenima, tokias vertybes ir susikuriam, ir kartu savo antros puses "ideala". Todel jei Jums, mielosios, netinka vaikinas, kuris per pirma pasimatyma neatidare jums duru, nepalaike lietsargio virs galvos ar nesumokejo uz jusu kava (pries ka as asmeniskai is principo esu nusiteikes neigiamai, ypac per pirmuosius pasimatymus) ir visa laika su jumis kalbejo apie politika ar mechanika ar dar kazka, kas jusu visiskai nedomina, gal tas vaikinas bus tarsi pasaku princas kitai merginai. Todel nereikia nei vieno zmogaus smerkt jeigu jis JUMS netinka ar nepatinka (cia sakau tiek vaikinams, tiek merginoms).

O cia irgi puiki vieta sutikt antrajai pusei, jei nera iseities Tik nereikia per daug pasitiket tuo suderinamumu, o labiau isiklausyt ka sako sirdis (arba sveikas protas)

Va vienas normalus pasisakymas

norra

N

188 įrašai

2009/06/16 10:31:06 10:31:06

Ir niekam nereikalingi tie surezisuoti pasimatymu scenarijai.Viskas turetu gautis naturaliai,nagi ne?

Praeive_

P

9 įrašai

2009/06/16 10:44:44 10:44:44

Vakar žiūrėjau „Skalvijoje“ lenkų filmą „Ratelis“, lengvas toks, atsipalaidavimui. Bet įstrigo pagrindinio veikėjo patirtis, kurią sau išverčiau į tekstą: mes pamilstame tuos, kurių dėka atsiskleidžiame/tampame atviri/atviresni nei buvome. Todėl jei pradėjus žavingais asistavimo ritualais nepasiekiamas tikrasis intymumas (ar bent jau neblyksteli užuomina apie jį, jei tai pirmasis pasimatymas), kam man tos taisyklės ką turi nuveikti vyras, o ką moteris? : )

Dokas

D

426 įrašai

2009/06/16 10:57:51 10:57:51

ale ot problemu radote, nuejai susipazinai, nepatiko daugiau nebesusitinki, patiko pratesi, anksciau ar veliau atrasi kas tiks ir nereik cia pievu rasinet bei vieni kitus kaltint

Elisa691

E

6 įrašai

2009/06/16 12:08:46 12:08:46

siaip labai saunu kad zmones bando aiskintis kame yra problema kad ne kiekvienas susitikimas , ar greiciau sutiktas zmogus krenta i aki , bet manau , kad jeigu taip butu , tai butu nesamone ir nekaltas kiekvienas sutiktas zmogus kad jo elgesys viska isduoda , bet visgi galima atsisveikinti ir likti gerais pazistamais neizeidziant kito zmogaus , o laime tikrai verta to kad jos ieskoti .

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/16 18:49:15 18:49:15

aspektas: Suaugusių žmonių žaidimai iš neturėjimo ką veikti. Juk visi giliai širdyje žinome, kad antrosios puselės sutinkamos tikrai ne internete. Tiesiog yra laisvo laiko, tai ir žaidžiame.
O gal kažkam tai proga patirti nuotykį, nueiti į pasimatymą su "paslaptingu nepažįstamuoju"... Bet juk tas pirmas pasimatymas būna ir paskutinis:)

nesamone,savo puse viesajam tulike galima sutikt

Simutte

S

123 įrašai

2009/06/16 20:28:30 20:28:30

Kazkaip neistveriau, noriu ir as pasisakyti Is savo turimos gyvenimiskos patirties, supratimo ir galbut isivaizdavimo kol kas prieinu tik viena isvada-zmogus, su kuriuo noreciau buti kartu-priima mane tokia, kokia esu- neaukleja, nekritikuoja uz iprocius ar gyvenimo buda, tiesiog priima 100%. Tobula, jeigu chemija suveikia iskart, jei ne-laikui begant ir geriau vienam kita pazistant. Niekas nera tobulas. Liudniausia, kai aiskiai matai, jog atejes i pasimatyma vaikinas tave "nusipiese" tokia, kokia ir nori matyti-dazniausias pasitaikantis toks variantas-hyper sexualia, super protinga, bet tuo paciu ir nuolankia, su dideliais pasiekimais (minimum magistras )ir didelem finansinem galimybem. Nu cammon, zmones Kodel negalime tiesiog bendrauti be jokiu isankstiniu vylimusi? Juk ne su kiekvienu sutiktu eisi gyvenimo keliu Beje, susitikinejau kuri laika su vaikinu is DP. Poreles is musu neisejo, bet likom tikrai geri draugai ir sia draugyste as labai vertinu. Vien uz tai galiu padekoti, sio portalo kurejams-jog radau gera drauga. O kas del artimo zmogaus..niekada nezinai kur ji sutiksi-ar coca-cola netycia apipilsi McDonald'e, ar draugu vakarelyje sutiksi, ar interneto platybese parasytas zodis suves. Visi budai - geri. Svarbiausiai, jog viskas butu daroma nuosirdziai.
Sekmes

Kashmyrine

K

9 įrašai

2009/06/16 20:41:28 20:41:28

laba vakara, visai netycia uzmaciau Jus cia prisijungsiu, nes vienatve jau pamelusiais nagais baigia gerkle uzspaust, dusina ji mane. Mielai susipazinsiu su inteligentisku vaikinu 20-25m. manau, paliksiu konaktini emaila, kol kas [email protected] Silto ir ramaus vakaro visiem.

Lionas

L

6 įrašai

2009/06/16 21:50:14 21:50:14

Sweiki na tikrai neblogas budas parodyti save DP sioje forumo srityje. Esu beveik 20m. vaikinas, ieskau paprastos ir linksmos 17-20m. paneles is Kauno rimtai draugystei. Apie mane rasite info mano anketoje, taip pat palieku pasta [email protected].

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume