Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

Faina

F

9 įrašai

2009/06/15 12:18:48 12:18:48

as irgi surizikavau nueiti i pasimatyma... bet mes net nematem vienas kito pries tai ir nesikeitem numeriais....siaip , pasakysiu normalus pazintinis pasimatymas....aisku pradinis ispudis manau nei vienam nei antram tokio ispudzio nepadare,kad jau butu 220W kaip cia kalbama - " ugnele"", normalus paprastas zmogus, nekataloginis, ne sex bomba..., bet sneka zmogus rimtai, neblevyzgoja...nebuvo ugneles, bet as noriu ta zmogu labiau pazinti.... negalima is vieno pasimatymo nuspresti pilnai apie zmogu, ne kiekvienas sugeba atsiskleisti nepazistamam per 5 minutes....

domina

D

176 įrašai

2009/06/15 12:50:57 12:50:57

Jau skaitau apie tai kaip jus visos i pasimatymus einat,ir man kyla klausimas,jus tur but visos gyvenat Vilniuje arba Kaune,na gal dar Klaipedoje? As gyvenu mazesniame mieste,tokiame,kuris neieina i didziausiu miestu penketuka,tai man paimatymu niekas neskiria.Pora vyruku parase,kad meile per atstuma negalima,o vienas,kad bus brangu susitikineti.Tai ka daryti man,jeigu as kaip ir kitos moterys noriu myleti ir buti mylima?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/15 13:45:11 13:45:11

ne asta3 dar kelias savaites bande jis mane kazkur kviest ..nesugebejai ikast ..nuo manes nieks nebega..nepatikt aisku galiu..buti ne jo skonio.. bet esu ganetinai simpatiska..

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/06/15 13:53:33 13:53:33

O as ieskau zmonos!!!!!!!!! Gal kam reikia vyro?

WaipeRis

W

15 įrašai

2009/06/15 14:01:27 14:01:27

domina: Jau skaitau apie tai kaip jus visos i pasimatymus einat,ir man kyla klausimas,jus tur but visos gyvenat Vilniuje arba Kaune,na gal dar Klaipedoje? As gyvenu mazesniame mieste,tokiame,kuris neieina i didziausiu miestu penketuka,tai man paimatymu niekas neskiria.Pora vyruku parase,kad meile per atstuma negalima,o vienas,kad bus brangu susitikineti.Tai ka daryti man,jeigu as kaip ir kitos moterys noriu myleti ir buti mylima?

Alytus dar ner taip blogai, va pavyzdziui jei butum is kokios Kazlu Rudos ar Balbieriskio tai tada jau butu sudetinga

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/06/15 14:12:32 14:12:32

ADRIJANA: ne asta3 dar kelias savaites bande jis mane kazkur kviest ..nesugebejai ikast ..nuo manes nieks nebega..nepatikt aisku galiu..buti ne jo skonio.. bet esu ganetinai simpatiska..

vat problema tame, kad jauciames labai svarbus kitiems as tau nenorejau ikasti (ne suo esu)
Zmogus yra zmogus, koks jis bebutu, manau nevertas tokiu zodziu kaip: o siaube, begt norejosi ir pa. (ne citata)
Visos mes simpatiskos, ir vyrai simpatiski, tokia jau mes tauta, ne tavo skonio ir tiek to, kaip sakant per borta.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/06/15 14:14:24 14:14:24

Zygfrid: O as ieskau zmonos!!!!!!!!! Gal kam reikia vyro?

aisku, kad reikia, bet jinai turbut irgi keikiasi taves ieskodama, surasit vienas kita, galesit issakyti priekaistus kur taip ilgai uzgaisot

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/15 15:11:35 15:11:35

..kam vyniot suda i vata...kaip jauciaus taip ir parasiau..butu atsiuntes normaliu nuotrauku tos situacijos isvis nebutu buve..ir jam as nieko nepadariau..neizeidziau ir neiskaudinau...tai tokios kritikos nesu verta

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/15 15:59:50 15:59:50

Parodai demesi bendraudamas, per pasimatyma stengiesi elgtis dzentelmeniskai, sumoki restorane uz mergina kuria esi pakvietes, padovanoji geliu, sokolado ir viskas labai grazu ir gerai tol, kol nepaskaitai cia forumo. Nu .. As jau is tiesu pradedu nebesuprasti kas yra gerai Merginos zino milijona pasimatymo "butinybiu" - vaikinas ja pasiima, padovanoja geliu, sokolado, nusiveza i restorana, atidaro duris, pristumia kede, sumoka saskaita, parveza. Galu gale gerai atrodo, mandagiai elgiasi, bando megzti pokalbi, dometis mergina. As tuo nesiskundziu, anaiptol, tai normalu, visi pritaria. Bet dabar paskaicius foruma atrodo, kad merginos su pagieza ziuri i tuos, kurie "ne viska padaro, ka reikejo". Nu baisu Nebesinori nieko niekur kviest ir rizikuot savo kol kas tikiuosi geru vardu O ka merginos turi padaryt? Stengtis neveluot ir gerai atrodyt? Pirmiausia reiktu suprast, kad pakvietimas susitikti dar negarantuoja, jog jau ten jus labai meile darysit, tuoksites ir vaikus gimdysit. Tai tera bandymas bendrauti. Pavyks, tai ok, nepavyks - bandyk dar karta. Bet kaip taip galima varyt ant zmogaus, su kuriuo bendravai, sededama ten labai sypsojais, o jau cia parvare namo dievaite ir gali beleka rasinet Absurdiska. Su gerais ir draugiskais zmonem visi nori bendraut, todel nekeista, kad tokios "malonios" dviveides nelabai vyrus traukia

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/06/15 16:03:59 16:03:59

ne kad vyru netraukciau nepasakyciau..kazkaip demesio stoka nesiskundziau niekad...tai geriau patylek
tai ka man reikejo nuo jo pabegt pasakyt kad nepatinka ir kompleksa jam ivaryt ? kam skaudint zmogu...atkentejau valanda..ir tai jauciuos didvyre..o cia pasirodo siauba skokia as baisi kad man matai jis labai negrazus pasirode

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume