Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

Jurg-a

J

6 įrašai

2009/06/18 18:18:21 18:18:21

cia buvo ne klausimas, o nusistebejimas matau, kad sveciui prastai su jumoro jausmu

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/18 18:24:38 18:24:38

Jurg-a: cia buvo ne klausimas, o nusistebejimas matau, kad sveciui prastai su jumoro jausmu

Jus beleka ka parasot vadinat "juokinga". Kuri cia dalis juokinga buvo, pramiegojau kazka?

As bent jau rasyt moku, miela Jurga-a, be be be [b:3abre0ne]HUMORAS, supranti H [/b:3abre0ne] raso raso ta zodi zmogeliai, bet teisingai parasyt nemoka Sveikinu, miela Jurg-a, dabar ne tik nuostabu humoro jausma turi, bet ir rastinga esi

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/18 20:56:43 20:56:43

domina: Jau skaitau apie tai kaip jus visos i pasimatymus einat,ir man kyla klausimas,jus tur but visos gyvenat Vilniuje arba Kaune,na gal dar Klaipedoje? As gyvenu mazesniame mieste,tokiame,kuris neieina i didziausiu miestu penketuka,tai man paimatymu niekas neskiria.Pora vyruku parase,kad meile per atstuma negalima,o vienas,kad bus brangu susitikineti.Tai ka daryti man,jeigu as kaip ir kitos moterys noriu myleti ir buti mylima?

Tikėti, kad atsiras tas, kuriam būsi miela ir nebus perbrangu. Niekada nepavargsiu tikėti ir teigti, kad reikia tikėti. Tegu ne šiandien ar rytoj, bet tai įvyks. Viskam savo laikas.

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/18 21:05:52 21:05:52

ponia: taip konstatuoju fakta.. nei cia kas suras ta vyra, nei cia kas tikisi- jums kad tik prisikabint ir dantis pasigalast. paskaicius foruma taip ir susidare vaizdas- visi kaip liko savo vietose, taip ir liko....

O ką jūs, ponia, asmeniškai nuveikėte, kad "neliktų viskas taip pat"? Niurzgėti, kritikuoti mes visi mokam. Pabūkit jūs ta šviesa, apšvietusi forumą! (nenorite ar nemokate?)

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/18 21:15:21 21:15:21

papartynas:
Sistina: Tu jau nepyk, bet as vel po tamstos darza pasikapstysiu:) Karta jau "pykomes" cia, dabar tikiuosi be emociju praeis viskas.
Va sutikciau toki kaip cia aprasei:) imciau nedraugavusi ir be jokiu suderinamumo testu Tik va arba cia tik isivaizduojate, kad tokie esate arba mes tikrai aklos:) ir nemokame "isiziureti, nes realybeje tokiu jau nebera:) . Nors gal tikrai reikia eiti susitikti su kiekvienu , kuris kviecia, tai gal tada ir atrastume ... bet kada tada dirbti?

Imtum nedraugavus??? Drasus pareiskimas. Kai vienai merginai norejau nurengti ( nurengti Ne... tik palta, isdykele tu:) ) buvau apsauktas, kad ji noriu pavogti. Moteriska palta? As? WTF atsiprasant. Zodziu ... dzentelmeniskumas - dinozauras. Kas del jo isnykimo kaltas.. ot velnias zino

O tu nesureikšmink ir neužsigauk dėl tokios jos reakcijos į tavo džentelmeniškumą. Galbūt jai jau buvo kažkas nutikę panašaus, ir ji dabar atsargesnė. O gal ir tiesiog paika. Bet kad tai išsiaiškinti, reikia kantrybės. Neteisti, nesmerkti žmogaus tuoj pat po jo poelgio, o pavarstyti, kodėl ji taip pasielgė. ar pasakė. Galiausiai galima jos pačios pasiklausti. Juk tai įdomu - bandyti suprasti kitą žmogų...

papartynas

P

483 įrašai

2009/06/18 21:27:13 21:27:13

samantta:
O tu nesureikšmink ir neužsigauk dėl tokios jos reakcijos į tavo džentelmeniškumą. Galbūt jai jau buvo kažkas nutikę panašaus, ir ji dabar atsargesnė. O gal ir tiesiog paika. Bet kad tai išsiaiškinti, reikia kantrybės. Neteisti, nesmerkti žmogaus tuoj pat po jo poelgio, o pavarstyti, kodėl ji taip pasielgė. ar pasakė. Galiausiai galima jos pačios pasiklausti. Juk tai įdomu - bandyti suprasti kitą žmogų...

Niekas nieko nesureiksmina.. tu ziuri kazkur, kur nera prasmes ziuret. "Neteisti, nesmerkti žmogaus tuoj pat po jo poelgio, o pavarstyti, kodėl ji taip pasielgė" va sita uzsirasykit visos ant kaktos ir kai noresit begt ir lekt nuo to baisaus vyro, su kurio atejot susitikt, prisiminkit (zr pirmus komentarus). Pirmos mokyt kitus, bet kazkaip uzsimirsta, kai paciai reik prisimint, ka? Jeigu as cia analizuociau kokiu ivykiu pasekme yra kiekvienas zodis, svelniai tariant uzsiknisciau. Jos pasakyme nera ka analizuot. O vat kitu pasisakymuose tikrai rasciau, tik vargu ar tai butu ju pateisinimas.

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/18 21:32:01 21:32:01

silvijus: man tai patinka merginos lieknos arba vidutinio apkunumo, taipogi labai grazu kai mergina turi nemaza, bet ne perdidziausia biusta . patinka kai moteris pabreze savo moteriskuma, o ne vyriskuma Smile. kiekviena moteris mano manymu turi buti graksti bei simpatiska, bei zinoma linksma bei istvirkusi, bet normos ribose Very Happy . taipogi protinga, siekianti gyvenime kazko, turinti savo nuomone, t.t.t.... . bei zinoma kuri vertina tokias vertybes kai seima

Žemėje tokių merginų nėra

Samantta

S

481 įrašai

2009/06/18 21:36:36 21:36:36

papartynas:
samantta:

Niekas nieko nesureiksmina.. tu ziuri kazkur, kur nera prasmes ziuret. "Neteisti, nesmerkti žmogaus tuoj pat po jo poelgio, o pavarstyti, kodėl ji taip pasielgė" va sita uzsirasykit visos ant kaktos ir kai noresit begt ir lekt nuo to baisaus vyro, su kurio atejot susitikt, prisiminkit (zr pirmus komentarus). Pirmos mokyt kitus, bet kazkaip uzsimirsta, kai paciai reik prisimint, ka? Jeigu as cia analizuociau kokiu ivykiu pasekme yra kiekvienas zodis, svelniai tariant uzsiknisciau. Jos pasakyme nera ka analizuot. O vat kitu pasisakymuose tikrai rasciau, tik vargu ar tai butu ju pateisinimas.

O, aš tikrai "mokau " tik to, ką pati moku. Kitaip nebūtų prasmės. Ir dar: tikras džentelmenas toks ir lieka, nesvarbu ką jam atsako dama. Todėl jis ir vadinasi džentelmenas. Gal tu tik norėjai pasirodyti džentelmenu? Sprendžiant iš to, kaip dabar užsiplieskei net nepažįstantis manęs ir neįsiskaitęs į žodžius - nelabai esi džentelmenas.(norėčiau klysti).

Degutyte

D

86 įrašai

2009/06/19 05:19:49 05:19:49

samantta:
silvijus: man tai patinka merginos lieknos arba vidutinio apkunumo, taipogi labai grazu kai mergina turi nemaza, bet ne perdidziausia biusta . patinka kai moteris pabreze savo moteriskuma, o ne vyriskuma Smile. kiekviena moteris mano manymu turi buti graksti bei simpatiska, bei zinoma linksma bei istvirkusi, bet normos ribose Very Happy . taipogi protinga, siekianti gyvenime kazko, turinti savo nuomone, t.t.t.... . bei zinoma kuri vertina tokias vertybes kai seima

Žemėje tokių merginų nėra

Atvirkščiai - na, gal ne Žemėje, bet bent jau Lietuvoje, daug tokių merginų

kiesux

K

1086 įrašai

2009/06/19 05:42:00 05:42:00

Degutyte:
Atvirkščiai - na, gal ne Žemėje, bet bent jau Lietuvoje, daug tokių merginų

Daug t.y. 1-2%?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume