Zylute: ŽIŪRĖK man į akis, ir mylėk mane. Aš neesu gera mergaitė, ir man labai patinka kad, tu tai žinai.
UŽSIMERKIU ir pamenu kai turėjau tave, ir tavo palčiai atmerktos melsvai žalsvos akys šaukdamos kvietė atsimerkti manąsias.
UŽSIMERKIU ir matau kai tu turėjai mane lekiantys šešėliai ant sienų lyjant, primeną man mūsų pirmąjį šokį lietuje.
PAŽIŪRĖK man i akis pasakyk kad mane myli, pirmąjį iš paskutinių kartų.
ATSIMERK ir priversk atsimerkti mane, dek ugnimi ir šildyk mane.
AŠ tik mažytis sraigtelis didelėje visumoje , bet tu mane priverti suktis kaip paselinusiam ir tobulėti, mylėti, gyventi, jausti, mėgautis...
IR staiga...
STOP...
TAVĘS jau nėra, jau per vėlu, jau džiaugiuosi kad tai supratau, jau nėra laiko gailėtis savęs.
AŠ palikau savo batus prie tavo kambario slenksčio, kai ta lietinga naktį man liepei išeiti.
TADA SUPRATAU
YRA daugybė gražių žodžių apibudinančių meilę, kaip nuostabu būti su ja, jausti ja.
BET ta naktį ieškojau visai kitokiu žodžių. Tu kurie man padėtu išmokti gyventi be meiles, praradus ja suteiktu jėgų vėl ja rasti.
..................................
MEILE – nuostabiai tragiška ,pakalenti i nenusakoma aukšti ir trenkianti visa jėga žemyn. Ir kas keisčiausia užgijus mirtinoms žaizdoms , tu pardedi juoktis iš randu...
ŽIŪRĖK MAN I AKIS PRAŠAU ŽIŪRĖK.....
Juokinga, kai žmonės net rašyti taisyklingai nemoka, o jau bando kažkokias raizgytas mintis reikšti.
Ką reiškia žodis ,,paselinusiam''? Ir nuo kada meilė ,,pakalenti''? Čia tipo ,,dantim'' pakalenti? O rašybos, skyrybos klaidų