2013/11/21 11:42:42 11:42:42
Sveikos moterys ir merginos ! Labai reikia Jusu patarimo ! Zodziu mano istorija tokia .. Puse metu draugavau su vaikinu atrodo mylejome vienas kita viskas buvo grazu taciau po puses metu jis mane isdave su kita tada mes issiskyreme labai liudejau del musu issiskyrimo , praejo kiek laiko jis manes atsiprasinejo prase susitaikyti as nesutikau esu per daug pikta ant jo , pamazu jis man vel pradejo rodyti demesi ir siuo metu mes esame draugai kartais susitinkame taciau niekaip negaliu pamirsti kaip jis mane iskaudino ! Labai noriu jam atkersyti ! Prasau merginos patarkite man! Labai aciu !
2013/11/21 16:01:54 16:01:54
Ar tu jį myli? Jei taip, tai kam keršyti? Reikia saugoti meilę. Atkeršijus santykiai gali napataisomai subyrėti. Jei nemyli - kam esi su juo? kad atkeršytum? tada keršyk negalvodama ir nusiraminsi. Jei dar pati nežinai, kam su juo esi - palauk, pabendrauk - suprasi.
2013/11/21 16:03:01 16:03:01
Teisingai jis padarė, kad tave įskaudino, nes tu tokia durna, kad aiškiai to nusipelnei, o gal net dar daugiau. Kerštas - pats blogiausias dalykas ir parodo žmogaus kvailumo laipsnį.
2013/11/21 16:57:24 16:57:24
Siūlau tau ką nors sau padaryti, pvz. nusiskusti plaukus arba kur nors persipjauti arba iš kur nors išokti, kad visi galvotu koks jis parazitas ir prie ko tave privedė. Tada visi tavęs gailės, o jį pasmerks ir jis daugiau jokios panos nesusiras.Arba prisigerk kokiu nors vaistu, tik butinai pries tai parasyk rasteli, kad kas nors rastu, kad del visko kaltas tas tavo bernas, kad tau taip su galva pasimaise.
2013/11/21 18:21:37 18:21:37
daina211: Sveikos moterys ir merginos ! Labai reikia Jusu patarimo ! Zodziu mano istorija tokia .. Puse metu draugavau su vaikinu atrodo mylejome vienas kita viskas buvo grazu taciau po puses metu jis mane isdave su kita tada mes issiskyreme labai liudejau del musu issiskyrimo , praejo kiek laiko jis manes atsiprasinejo prase susitaikyti as nesutikau esu per daug pikta ant jo , pamazu jis man vel pradejo rodyti demesi ir siuo metu mes esame draugai kartais susitinkame taciau niekaip negaliu pamirsti kaip jis mane iskaudino ! Labai noriu jam atkersyti ! Prasau merginos patarkite man! Labai aciu !
tai,kas atsitiko karta gali ir nepasikartoti,tai kas atsitiko du kartus,greiciausiai pasikartos ir trecia jeigu isdave karta,tai...gali buti,kad isduos ir antra. kalbek,kaip jautiesi,o ne kershyk
2013/11/21 19:25:35 19:25:35
kersytoja: Siūlau tau ką nors sau padaryti, pvz. nusiskusti plaukus arba kur nors persipjauti arba iš kur nors išokti, kad visi galvotu koks jis parazitas ir prie ko tave privedė. Tada visi tavęs gailės, o jį pasmerks ir jis daugiau jokios panos nesusiras.Arba prisigerk kokiu nors vaistu, tik butinai pries tai parasyk rasteli, kad kas nors rastu, kad del visko kaltas tas tavo bernas, kad tau taip su galva pasimaise.
Pagaliau normalus patarimas šitame forume. Pilnai pritariu išsakytoms mintims. Nuo savęs galiu pridurti dar tai, kad prieš nušokdama nuo kažkur, paliktum ne tik raštelį, bet ir nusiųstum savo vaikinui sms su kaltinimais jam. Tik neskambink, nes dar atkalbės tave nuo keršto
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume