Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ko jis iš manęs nori?

Ko jis iš manęs nori?

Fruktozė

F

179 įrašai

2012/05/07 12:35:55 12:35:55

Labukas,
čia tokia istorija. Buvom pažįstami su vienu vyruku, kelis kartus pabendravom, po to ryšiai nutrūko. Nieko rimto nebuvo, kelis kartus permiegojom ir tiek. Neseniai, po 7 metų pertraukos, susirado jis mane, iš kažkur atkniso telefono nr., parašė sms, kad nori atnaujinti pažintį ir į viską žvilgtelėti rimtai ir prasidėjo susirašinėjimai. Jis šiuo metu sėdi uk, todėl bendraujam skype. Nesuprantu, ko jis iš manęs iš tiesų nori. Dažnai rašo, kad manęs labai labai nori ir kad kai grįš, iš karto skambins man ir susitiksim bei uždusins mane savo meile. Man tai juokinga, nes netikiu tokiais briedais. Kai pradėjau kalbėti apie galimybę išvažiuoti padirbėti į užsienį, jis iš karto sako, kad mums reikės persikelti į kitą miestą, nes ten jo giminių daugiau ir draugų, todėl bus linksmiau. Aš jo apie tai neprašiau ir neklausiau, ir man pikta, kad jis net nepaklausė manęs, noriu aš kartu su juo būti, ar ne ir dar kur nors kartu važiuoti. Toks įspūdis, kad jis sugalvojo ir už mus abu nusprendė, taip sakant kaprizas kažkoks. Iš kitos pusės, kvaila, kad vien tik sekso norėdamas, taip mane terorizuotų.

Ko jam iš tiesų iš manęs gali reikėti? Ir ant kokios nuospaudos vyrui reikia užlipti, kad po tiek metų prisimintų ir dar susirastų ir pastoviai rašinėtų, sakydamas, kad daug ko nori iš gyvenimo, bet tame tarpe ir manęs?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/07 13:04:25 13:04:25

Perkūnas Jus ten žino su kuo permiegojot tuos kelis kartus. Tikriausiai forumas daugiau klausimu Jums turi.
Šitas tai topinis "Nieko rimto nebuvo, kelis kartus permiegojom ir tiek."
Iš rusu kalbos išvertus skamba maždaug taip:
Ant suoliuko bučiuojasi dviese.
Vienas kito klausia
Kuo tu vardu?
Petia!
oi bl.. mane taip pat...

O taviškis panašus į čigoną, kad visu taboru išvažiavo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/07 14:23:49 14:23:49

Kam tau jis isviso reikalingas,jei nieko rimto ir nebuvo.Nu permiegojot na ir kas?!Niekas jusu nesieja,zinai kiek gali buti toiu su kureis pamiegojai.... Ir visi taip ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/07 15:05:54 15:05:54

O kas yra rimta?

Kirkė.

K

14 įrašai

2012/05/07 16:04:32 16:04:32

Fruktozė: Labukas,
čia tokia istorija. Buvom pažįstami su vienu vyruku, kelis kartus pabendravom, po to ryšiai nutrūko. Nieko rimto nebuvo, kelis kartus permiegojom ir tiek. Neseniai, po 7 metų pertraukos, susirado jis mane, iš kažkur atkniso telefono nr., parašė sms, kad nori atnaujinti pažintį ir į viską žvilgtelėti rimtai ir prasidėjo susirašinėjimai. Jis šiuo metu sėdi uk, todėl bendraujam skype. Nesuprantu, ko jis iš manęs iš tiesų nori. Dažnai rašo, kad manęs labai labai nori ir kad kai grįš, iš karto skambins man ir susitiksim bei uždusins mane savo meile. Man tai juokinga, nes netikiu tokiais briedais. Kai pradėjau kalbėti apie galimybę išvažiuoti padirbėti į užsienį, jis iš karto sako, kad mums reikės persikelti į kitą miestą, nes ten jo giminių daugiau ir draugų, todėl bus linksmiau. Aš jo apie tai neprašiau ir neklausiau, ir man pikta, kad jis net nepaklausė manęs, noriu aš kartu su juo būti, ar ne ir dar kur nors kartu važiuoti. Toks įspūdis, kad jis sugalvojo ir už mus abu nusprendė, taip sakant kaprizas kažkoks. Iš kitos pusės, kvaila, kad vien tik sekso norėdamas, taip mane terorizuotų.
Ko jam iš tiesų iš manęs gali reikėti? Ir ant kokios nuospaudos vyrui reikia užlipti, kad po tiek metų prisimintų ir dar susirastų ir pastoviai rašinėtų, sakydamas, kad daug ko nori iš gyvenimo, bet tame tarpe ir manęs?

Nu pasidare vyrukui vienam liudna tolimuose krastuose. Gal emocine tustuma, gal dar kas nors. O moteriske visai neblogai butu salia, o jie dar seksui lengvai pasirasanti taiir bando vyrkas savo laime. Ar daug cia jam kainuoja graziai pasuokti? Nes moteriske jau matosi ir uzsikabino uz tu suokimu:)IO gal nori persikelti i kita miesta, nes sitame jau viena tokia nebeduoda ir jis ja paliko ir dabar nenori dideliu skandalu su ja.Ar maza kas gali buti? Aisku viena - jokia meile cia nekvepia, vyrui sekso reikia ir namu seimininkes

Svetlana

S

980 įrašai

2012/05/07 16:13:16 16:13:16

Pati gyvenau užsienyje ir patyriau, kaip ten vyrai ieško moters. Nesvarbu amžius,tautybė, kibo ir daug jaunesni, įkyriai persekiojo, ir žinoma apie šiltus jausmus nėra ko kalbėti, jiems reikėjo sekso partnerės, šeimininkės ir pašnekovės. Šiaip tai nėra blogi norai, nesmerkiu jų. Juk sunku svečioje šalyje be mielo žmogaus šilumos, todėl ir neišrankūs jie. Man pasirodė, kad ten vyrų kiek daugiau nei moterų (konkrečiai Anglijoje). Bet kai turi tėvynėje mylimą žmogų, susilaikyti nesunku, tik neverta ilgai ten išbūti vienam/-ai. (čia tarp kitko).

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/07 16:17:44 16:17:44

Svečias: O kas yra rimta?

Kai buna gilus ir silti jausmai,o pasjuos tik seip pamiegojimas ,be jokiu giliu jausmu......

Be saibu

B

623 įrašai

2012/05/07 16:34:19 16:34:19

Svečias:
Svečias: O kas yra rimta?

Kai buna gilus ir silti jausmai,o pasjuos tik seip pamiegojimas ,be jokiu giliu jausmu......

O kas yra silti jausmai? O ar gali taip buti, kad tik viena tuos jausmus isgyveni? Paspartinimui. O ir kas man is to, kad tai isgyveni?
Siandiena dulkina vienas rytoj kitas, na ir ka?
Kokia tavo kaina?
O man tai juk cia nieko rimto.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/07 16:45:37 16:45:37

O tu Fruktoze parasyk jam kad esi uzimta ir pasibaigs visos jo meiles ar tau sexo truksta?

jaucianti

J

452 įrašai

2012/05/07 17:18:20 17:18:20

Taigi koks ten sexas, jei jis UK? internetinis nebent

Yra toks kvailas reikalas: kai esi kažkur ne savo aplinkoje, jautiesi vienišas, o tada prisimeni kokius nors gražius dalykus. Na, nostalgija. Irj uatada taip suidealini viską, iki negaliu suidealini.Turbūt čia tas atvejis. Prisiminė jis tuos kelis kartus "nieko tokio, tik seksas", atbudo jam gražūs atsiminimai, jie vis augo vaizduotėje, augo... paprastai susitikus ir vaizdinį realizavus viskas sunyksta kaip plyšęs oro balionas Taip kad gal visai nereikia nieko blogo įžiūrėti. Ir tokius dalykus reikėtų su juo aiškintis

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume