Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 18:21:25 18:21:25

Buvau cia sutikusi vyruka alfonsa. Cia ne jo vardas, o profesija. Rankas jis geras turi, mazai ko nesugeba padaryti. O va dirbti niekur nenori, neva uz minimalu vergauti jam zapadlo, o mes visi durniai kad dirbame. Is ko jis pats maitinai, nezinau, tik sako kad i menesi maistui isleidzia apie 50 litu. Norejo kelis sykius pasiskolinti is manes, viena karta paskolinau, bet paprasiau atiduoti. Labai nusistebejo, kad esu tokia nedraugiska. Kavinemis ir nekvepejo, nebent pradzioj draugustes kavos su pyragu nupirko. Musu draugyste isiro. Gal aštikra barakuda esu? Speju ateina jis ieskoti naujos aukos .

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 18:28:59 18:28:59

Sakiau, kad cia daug tokiu...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 19:47:15 19:47:15

Jeigu prašo pinigų paskolint ir nenori atiduot, tai tikrai iš tų. Bet už minimumą dirbt tai tikrai kvaila, čia nebūtina būti "alfonsu", kad tai suprast.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 20:21:06 20:21:06

Svečias: Jeigu prašo pinigų paskolint ir nenori atiduot, tai tikrai iš tų. Bet už minimumą dirbt tai tikrai kvaila, čia nebūtina būti "alfonsu", kad tai suprast.

Tai ka daryti, kur pinigu gauti, ar geriau moteri melzti tokiam "vyrui"?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/13 20:28:01 20:28:01

Tai nedirbkit, niekas juk neprašo, o kad minimumą tesiūlo, matyt patys ir kalti, vadinas daugiau nėra už ką mokėti, atsiras kas dirbs. O jūs nesukit galvos, toliau ieškokit moterų, kurios jus išlaikytų, nieko nedarykit ir gink Die niekada neišsižadėkit savo nuomonės – nedirbti už minimumą, tačiau kiekvienai progai pasitaikius pasiguoskite, kad nėra darbų Lietuvoje, kokie jūs puikūs, bet kaip jums nesiseka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/13 23:21:02 23:21:02

Deepsorrow, kalbi taip, bet tikriausiai pats irgi už minimumą nedirbi. Bet kai gauni į rankas 700... na, pagalvok, susimoki mokesčius žiemą ir vos užtenka maistui. Apie rūbus nelabai gali nei pagalvot. Jau nekalbu apie automobilį, arba netgi teisių įšlaikymą. Ar taip norisi visą gyvenimą nugyventi, plius kasdien vergauti po 8 valandas tave niekinančiam vergvaldžiui? Todėl arba užsienis, arba pašalpa. Kas į to žmogaus kailį nepatenka, tas negali suprasti realiai. Tikriausiai ne šiaip sau kasmet po 2-4% Lietuvos emigruoja.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/14 00:44:28 00:44:28

Aš nesakau, kad minimumas yra daug, bet tai yra bent šioks toks pajamų šaltinis. Aš pradėjau nuo minimumo, su laiku, su patirtimi ir pasiekimais atėjo ir lauktas atlygis. Dabar aš galiu dirbti mėgstamą darbą, kuris teikia malonumą ir kartu yra hobis, bet tam reikia įdėti pastangų. Šiuo metu madingi greito praturtėjimo planai, tad nenuostabu, kad nesuvokiama jog pinigas turi būti uždirbamas – jis nenukrenta ir iš dangaus neteina, o jeigu ir taip – tai viskas kas ateina lengvai, lengvai ir išeina. Masė tokių pvz. kai žmonės išvažiuoja į tą patį užsienį padirba, nusiperka „šustra“ auto, o paskui važiuoja atgal, kaip aš sakau, uždirbti ant benzino. Mūsų sistema „kreiva“, aš šiuo atveju griežtas – 6 mėn. pašalpa, o paskui dirbk už tai kas siūloma (minimumą) arba sėdėk tuščiomis kišenėmis. Sakot "vergaut" 8 valandas, bet jas kažkur vis tiek praleidžiat, tai klausimas kas geriau ar prasivartyt ant sofos, ar „atvergaut“ ir gaut pajamas. Sugebėjau dirbti 8 valandas, mokytis ir dar vaikų namuose kartas nuo karto savanoriauti, sunku, bet geriau nei gyventi iš kažkieno sąskaitos. Todėl niekada manęs neįtikinsite, kad geriau sėdėti be darbo, nei šiuo tuo užsiimti, kad ir koks menkas atlygis būtų, nepamirškit ir to, kad atsiranda naujos pažintys, naujos galimybės sublizgėti ir uždirbti tiek, kiek norite. Aš į darbo patirties neturinčius žmones žiūriu labai nepatikliai ir tai dažniausiai pasitvirtina – arogantiški, įžeidūs, neišauklėjami, tingūs ir viskuo nepatenkinti, netaikau to studentams, jie visad turi noro tobulėti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 10:02:48 10:02:48

deepsorrow: Tai nedirbkit, niekas juk neprašo, o kad minimumą tesiūlo, matyt patys ir kalti, vadinas daugiau nėra už ką mokėti, atsiras kas dirbs. O jūs nesukit galvos, toliau ieškokit moterų, kurios jus išlaikytų, nieko nedarykit ir gink Die niekada neišsižadėkit savo nuomonės – nedirbti už minimumą, tačiau kiekvienai progai pasitaikius pasiguoskite, kad nėra darbų Lietuvoje, kokie jūs puikūs, bet kaip jums nesiseka.

Mums tikrai čia nesiseka, toj Lietuvoje, ir mūsų čia nėra - už minimumą dirba tik veršių tauta, prižiūrima genijų - iubermenšų(antžmogių), kurie per mėnesį sau, bobelei ir vaikams užkala po 100 tūkstančių litelių. Ir mano, kad tai dar labai mažai, kad tai dar ne riba, kol veršių eilėje čia tiek daug dar yra, tol norisi daugiau - toj mūsų Lietuvoj. Ir stovi slunkiai eilėje prie Snoro vartų, todėl iubermenšams gera ir malonu mūsų Lietuvoj.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 15:23:56 15:23:56

Asmeniškai man "blind date'ai" visada buvo pasipramogavimo būdas. Bet į juos pavaikščiojus, kažkaip noras toliau pažindintis praeidavo. Paskutiniai įdomūs egzemplioriai:
1. 24 m. vaikinas, pabuvojęs psichologiniame dispanseryje, teigia, kad visus metus nesiprausė, nesiskuto, jį buvo užgriuvusi žiauri depresija. Šiuo metu išsigydęs savanoriauja pas krišnaitus. Kalbėdamas apie darbą teigia, kad niekada jo nedirbs, nes tai "per daug emociškai sekina".
2. 35 m. statybininkas. Pasakoja apie buvusią draugę ir kaip jai padarė vaiką, nes "ji to norėjo". Dar pasakoja, kad profesionaliai sportavo ir "į snukį buvo užvažiavęs pačiam mongoliukui".
3. Tipas. Pats keisčiausias sutiktas tipas, 32 m. Pirmiausiai telefonu aiškina, kad nenori eiti arbatos, nes "tai pižonų užsiėmimas" ir "jis yra paprastas žmogus". Nori susitikti automobilių aikštelėje. Šiaip taip nuėjus gerti arbatos, pasakoja, kad turi 2 vaikus nuo skirtingų moterų. Vaikų nelanko. Neseniai turėjo jaunesnę draugę, kuri susidėjo su kebabu, Griežtai nusistatęs prieš kontracepciją, Paskutinė draugė darėsi abortą. Pasakoja, kad šnipinėja savo panas ir kitų vyrų merginas, jų paprašytas (t.y. tikrina, ar jos nesusitikinėja su kitais vyrais). Kaip? Labai paprastai - po kelias paras praleidžia automobilyje jas sekdamas.
Štai kokie šaunūs vyrai gyvena LT

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/14 16:40:38 16:40:38

Visokių keistuolių būna. Pvz Lietuvos merginos, nebaigę nei mokslų, išvažiuoja pardavinėt savo pučių į anglijas, bulgarijas albanijas kiprus ir visokias arabijas, kai jas kruša po 40 vyrų per parą (tų gerųjų vyrų tipo, kurių lietuvės trokšta, su storom piniginėm ir pasitikinčia povyza, ne tokių, kaip kokie nususę lietuviai), tada kreipiasi į policijas, įvairias institucijas, bėga, sako, mane išvežė. Tik paskui prasitaria, kad pačios važiavo ir žinojo, ko važiuoja, tik tikėjosi, kad kruštis bus įdomiau ir pinigai bus geresni. Nė vienos juk per prievartą neišveža. Štai kokios šaunios moterys gyvena LT

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume