Gal kam ir juokingai nuskambes o gal ir ne.. nes man jau tikrai beda !!! Is karto sakau neturiu pinigu i teisma paduoti negaliu... Trumpai papasakosiu istojija, gal kam teko susidurti ir pades..
Gyvenau su draugu ~3metus. Issikyrem... Nes... Jis mane isdave teisingiau kitam mieste turejau jau gal kokius 2-3men kita moteri... (JINAIS APIE MANE ZINOJO)... Tai va draugas norejo susitaikyti ir t.t. bet jo ta "drauge" dare viska.. Ale zudesi.. Pas jo tevus keliais ejo ir dar daaaug niuansu.. Esme kokia jau praejo metai laiko, bet jinais BUTENT MANO Ex draige manes nepalieka ramybeje... Jiansi pries tai man skambinejo rasinejo is kito numerio apsimesdama mano ex.. (p.s. laukiausi vaikelio... deja nepavyko) terorizavo kad daryciaus isvalyma ir t.t. pastoviai jam ten verkdavo ir t.t. ESME KAD JINAIS GERA AKTORE, MAT BUTA IVAIKINTA... Paskui per socialinius tinklapius man rasineja.. linki mirsties.. kad nusizudyciau ir visokiausiu pievu.. BET mano buves niekuom netiki.. SAKO KAD NORIU GAL JUOS ISSKIRTI.. kur man nusispjauti ant ju.. tiesiopg nenoriu tos atsiprarant priedurnes daugiau matyti savo gyvenime... Jinais belenkaip issisuka.. O as kaip ta durnele lieku.. Deja ji su manimi mandra "kieta" tik tame vadinamame virtualiame pasaulyje...
Zinau kad buves manes nekencia, nes nesusitaikem... )nematau prasmes i suda antra karta lipti, buvo skaudu ir dabar dar suskausta sirdis.. bet yra kaip yra)... Taigi buves nekreipia demesio ka jam sakau del tos priedurnes (sakiau per visus metus 2 kartus) Jinais pati mandra belenkaip uzmust net maza butu.. Teismas priteistu net mopraline zalia uz psichologini terora man... Sunku cia viska aprasyti... Ka isgyvenau... Tiesiog nezinau ka daryti... VISI JAU MANO APLINKINIAI PAKRAUPE, o ta priedurne i ex seima pasakiskai isisuko (jie policininkai visi) Tai kaip sakant papusk i sinka...
SAKAU JEI AS KAIP BUVUSIOJI PERSEKIOCIAU VISKAS SUPRANTAMA... NU BET DABAR JINAIS TURI TA MANO EX DRAUGA IR PATI LENDA I AKIS.. ZIAURU MOTERYS..