Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Koks moteru poziuris i vyruku erekcija pasimatymo metu?

Koks moteru poziuris i vyruku erekcija pasimatymo metu?

OPLIA

O

19 įrašai

2011/06/06 11:40:55 11:40:55

Nors man jau apie 30, bet pradejus susitikineti su viena nuostabia moterimi, negaliu suvaldyti savo draugelio

Neziuriu as i ja vien kaip i sekso objekta, neskatinu saves erotinemis mintimis, bet kai ji salia, kai prisiglaudzia jau nekalbu apie bucinius, tai manasis draugelis niekaip nenustygsta vietoje. Beabejo stengiuos tai nuslepti, nedemonstruoju akivaizdziai, bet manau vistiek pamato. Moterys koks jusu poziuris i susijaudinusi vyruka pasimatymo metu?
Ta vyriska gudrybe, jog pasidarbuoti rankomis pries pasimatyma nei kiek nepadeda. Tiesa sakant, net ne karta pasidarbuoji, bet jis vistiek gyvas. Kad ji kur velniai

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/06 12:35:57 12:35:57

Gal padetu nukreipti mintis? Pagalvok apie bjaurius dalykus, nebekils.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/06/06 12:46:19 12:46:19

Tokiu atveju susimąstau - kas jam su galva negerai, kad nebando į lovą nusitempti?

sesutė

S

2 įrašai

2011/06/06 14:38:48 14:38:48

Yra taip buvę, bet vaikinas man ne itin patiko, jis kažkaip vis norėjo dar "pasėdėti", o tyčia sakiau, einam, einam... jam teko stotis ir eit, labai klusnus buvo. Jei intymią akimirką, tai suprantama, viskas gerai, bet jei tai dar "kavos ir kino" etapas, tai pasijusčiau nejaukiai. Kodėl? Todėl, kad nebūčiau tikra, ar tas vaikinas susijaudino dėl manęs. Gal jis pamatė kitą, gal ką pagalvojo ir susijaudino.... gal jaudinasi su bet kuria, bet kada, bet kur... suprantat? merginai savrbu žinoti, kad 'kalta' (t.y. nuostabi, gundanti) yra būtent ji. Jūsų ta mergina turbūt jaučiasi sutrikusi, nes ji "nieko tokio" dar nepadarė. Negi ji turi kažką sakyt, daryt..? nemanau.

OPLIA

O

19 įrašai

2011/06/06 15:25:45 15:25:45

Nukreipimas minciu i sona ir galvoti bjaurius dalykus, nepadejo man. Tiesa sakant , nelabai ir lindo tokios mintys i galva kai ji pries akis tokia grazi gundanti ir abu taip graziai bendraujame.

Pasileidusi ar tu noretum jog kiekvienas vyrukas kuriam erekcija salia taves, temtusi i lova ? Manau kad ne. O kiaule tokiu atveju jau nebesiskaityciau , ar kaip ? Bus ta lova, tiesiog noriu buti tikras del teigiamo atsakymo ir neskubu su imtymiais pasiulymais. Tegul ir ji uzkaista

Man kaip vyrukui net keista girdeti, jog mergina gali pagalvoti jog susijaudinau ne del jos, o del kitos. Jei stovime apsikabine, as jauciu jos kuno siluma, tai moterims neturetu net kilti abejoniu ar as susijaudines del jos ar ne del jos. Ar as jaudinuosi su bet kuria , bet kada? Hm, sitoks atvejis nera pirmas kartas, bet ar tai blogai jog kazkada irgi geidziau grazios moters kuria buvau apsikabines ir bendravimas buvo puikus?
As tiesiog nenoriu jog ji sutriktu, issigastu ar dar kokia neigiama nuomone susidarytu apie mane, del neramaus mano draugelio.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/06/06 15:50:09 15:50:09

oplia: Nukreipimas minciu i sona ir galvoti bjaurius dalykus, nepadejo man. Tiesa sakant , nelabai ir lindo tokios mintys i galva kai ji pries akis tokia grazi gundanti ir abu taip graziai bendraujame.

Pasileidusi ar tu noretum jog kiekvienas vyrukas kuriam erekcija salia taves, temtusi i lova ? Manau kad ne. O kiaule tokiu atveju jau nebesiskaityciau , ar kaip ? Bus ta lova, tiesiog noriu buti tikras del teigiamo atsakymo ir neskubu su imtymiais pasiulymais. Tegul ir ji uzkaista

Man kaip vyrukui net keista girdeti, jog mergina gali pagalvoti jog susijaudinau ne del jos, o del kitos. Jei stovime apsikabine, as jauciu jos kuno siluma, tai moterims neturetu net kilti abejoniu ar as susijaudines del jos ar ne del jos. Ar as jaudinuosi su bet kuria , bet kada? Hm, sitoks atvejis nera pirmas kartas, bet ar tai blogai jog kazkada irgi geidziau grazios moters kuria buvau apsikabines ir bendravimas buvo puikus?
As tiesiog nenoriu jog ji sutriktu, issigastu ar dar kokia neigiama nuomone susidarytu apie mane, del neramaus mano draugelio.

Matai, aš iš tavo pasakojimo supratau, kad tai ne pirmas, ne antras ir jau nežinau kažkelintas pasimatymas. Kiekvienas situacija - unikali Jei nori - kaitink. Tik tikras menas yra neperkaitinti. Sėkmės

sesutė

S

2 įrašai

2011/06/06 15:51:01 15:51:01

Na jei stovite apsikabinę, tada viskas aišku, ji viską supranta. Tada jau keistas tamstos klausimas - tai gerai ar negerai...

Monika

M

29 įrašai

2011/06/06 19:14:51 19:14:51

Na manau,ta moteris turetu jaustis nuostabiai,jausdama,kaip vyrukas reaguoja i ja Viskas cia yra normalu ir netgi laaaabai grazu

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/06 19:18:35 19:18:35

oho, merginos, kurioms visuose pasimatymuose vyrukams salia ju pasistoja jauciasi labai gerai ir uztikrintai

Svetlana

S

980 įrašai

2011/06/06 19:29:32 19:29:32

Jei vyrukas moteriai patinka - tai buna labai smagu:). jei ne - atitinkamai. labai paprasta

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume