Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Jake ir kiti apsišaukėliai

Jake ir kiti apsišaukėliai

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/18 13:09:32 13:09:32

Mielsios damos, jaučiu pareigą jus perspėti. Šiaip darnipora.lt svetainė mane tikrai džiuginą ir čia esu bent jau kol kas susiradusi ne vieną simpatingą vyrą sielos draugą, bet ir čia, kaip ir visur, esti visokių apsišaukėlių. Jei jums rašys atseit vyrai iš užsienio siųsdami anglų ir lietuvių tekstą su nurodytu elektroniniu paštu arba apie juos informuokite svetainės administraciją arba tiesiog trinkite laiškus. Tai baisūs vagys iš Nigerijos, tiksliau moterys ar koks ten velnias, kurios apsimeta turtuoliais ir vėliau bando išvilioti pinigus. Manęs vos neužkabino, nes deja neslępsiu, ieškau laimės ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. Bet susirašinėjant nepakibkite: 1. su google translate užsieniečiai nerašo, 2. normalūs žmonės neprašo pervesti pinigų, 3. stebuklų nebūna, tad netikėkite pasakomis. lauk visus, kurie iš JAV ir iš Seneglo

Ačiū už dėmesį!

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/18 21:03:13 21:03:13

Svečias: Mielsios damos, jaučiu pareigą jus perspėti. Šiaip darnipora.lt svetainė mane tikrai džiuginą ir čia esu bent jau kol kas susiradusi ne vieną simpatingą vyrą sielos draugą, bet ir čia, kaip ir visur, esti visokių apsišaukėlių. Jei jums rašys atseit vyrai iš užsienio siųsdami anglų ir lietuvių tekstą su nurodytu elektroniniu paštu arba apie juos informuokite svetainės administraciją arba tiesiog trinkite laiškus. Tai baisūs vagys iš Nigerijos, tiksliau moterys ar koks ten velnias, kurios apsimeta turtuoliais ir vėliau bando išvilioti pinigus. Manęs vos neužkabino, nes deja neslępsiu, ieškau laimės ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. Bet susirašinėjant nepakibkite: 1. su google translate užsieniečiai nerašo, 2. normalūs žmonės neprašo pervesti pinigų, 3. stebuklų nebūna, tad netikėkite pasakomis. lauk visus, kurie iš JAV ir iš Seneglo

Ačiū už dėmesį!

Elementariausia scamo forma, nebutinai vienas konkretus vardas(Jake), jų sugeneruoja begales - visi laiškai su lietuvišku ir anglišku tekstu, be nuotraukos, su neatitinkančiais prierašais aš jūsų profilį peržiurėjau ten ir ten, su teiginiais retai naudoju šia svetainę todėl parašyk man į tokį ir tokį el paštą, visus juos galit iškart mest į šiukšlinę. Sorry kad nuvilsių užjūrio "princų" besidairančias moteris.

P.S. nekreipkit dėmesio į tai kad dažnai būna nariai auksiniai, jei turinys panašus į aukščiau paminėtą, žinot ką daryt

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/19 14:42:08 14:42:08

Tokie laiskai taip pat sekmingaio vyrams eina. Net sekmingiau, kai palyginu savo ir draugo anketas 1:10 jo naudai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/20 17:10:27 17:10:27

Svečias: Tokie laiskai taip pat sekmingaio vyrams eina. Net sekmingiau, kai palyginu savo ir draugo anketas 1:10 jo naudai

Tikrai taip ir visiškai nesvarbu, kad tu pasirinkęs ieškoti tik LT bet gauni iš Alžyro, Australijos ar dar velniai žino kur - plati ta Lietuvėlė plati

Zhivile

Z

2 įrašai

2011/08/05 06:24:35 06:24:35

Man tas Jake, gen Alcortt ar koks nustojo rases, kai paklausiau, ar is kalejimo raso

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume