Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ar patinka pasportave?

Ar patinka pasportave?

voyage

V

10 įrašai

2011/04/06 11:24:41 11:24:41

Sveikos moterys ir panelės,susidūriau su dilema.
Turiu draugę, bendraujam pusmetį, kaip susipažinom, jei nelabai patiko mano kūnas mačiau ir pačiam nepatiko, buvau kudas...
Pradėjau vartoti steroidus, sportuoti, dabar atrodau tikrai neblogai, krūtinė,presas,rankos ir jai patinku.
Bet aš norėčiau dar ir dar masės.
Manoji sako, kad nereikia,nes neva per dideli nėra gražu.
Ką jūs manot?
Kokie maždaug vyrūkai patinka moterims?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/06 12:31:26 12:31:26

Butina salyga- seksualiai pajegus ir protingi. mase pageidaujama ant smegenu.
turtingas ir smaikstus -buti privalumas.

Lale

L

43 įrašai

2011/04/07 07:30:50 07:30:50

Mielas , man tai patinka tokie, kurie pernelyg smarkiai nesirupina del to kokie vyrai patinka moterims . Jiems pakanka pasitikejimo savimi. Antras dalykas : raumenys dėl raumenų - tuštybė . Atrodo esi protingas , galvoju tau irgi norisi elgtis prasmingai . Tai ka padarei del draugės - prasminga . Bet siekti įtikti visoms jau nebe... O asmeniskai man dirbtinai didele masė visuomet asocijuojasi su lieknu protu. Aš tokių vyrų vengiu tiek dalykiniame tiek asmeniniame gyvenime.
Pati as megstu judesi ir reguliariai sportuoju . Tad palaikau tave . Tik buk geras , nepersistenk.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/04/07 10:26:51 10:26:51

voyage: Sveikos moterys ir panelės,susidūriau su dilema.
Turiu draugę, bendraujam pusmetį, kaip susipažinom, jei nelabai patiko mano kūnas mačiau ir pačiam nepatiko, buvau kudas...
Pradėjau vartoti steroidus, sportuoti, dabar atrodau tikrai neblogai, krūtinė,presas,rankos ir jai patinku.
Bet aš norėčiau dar ir dar masės.
Manoji sako, kad nereikia,nes neva per dideli nėra gražu.
Ką jūs manot?
Kokie maždaug vyrūkai patinka moterims?

"Pradėjau vartoti steroidus, sportuoti, dabar atrodau tikrai neblogai, krūtinė,presas,rankos ir jai patinku." Gal mergina vertina pastangas, bet ne išorinius pasikeitimus? Išorinis grožis labai laikinas, ir jo nelikus - liksi nereikalingas?

Pastangos parodo žmogaus norą keisti, keistis, nestovėti vietoje. Ir tai yra gerai. Tik.. ar nemanai, kad stengtis yra ir daugiau kur, ne tik išorėje?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/07 11:07:44 11:07:44

voyage: Sveiki turiu toki klausimėlį, man 17 metų,visad mano daiktas budavo, kaip akmuo, jeigu susijaudindavau,kietas.
O dabar susijaudinu, bet jis nebetoks kietas, toks minkštokas.
Turiu draugę,bendraujam jau pusmetį, bandėm prieš pora dienų pasimylėti, paskubėjau, pilnai nesusijaudinau ir neįlindo.
Dabar labai pergyvenu dėl to stangrumo jo, kodėl jis nebetoks kaip anksčiau?
Netgi masturbuojantis nebetoks malonumas, bandžiau mintis sutelkt kiek įmanoma, bet vistiek jis netoks... :/
Gal turit patarimų, kas galėtų būti?

[url:2s8smb4i]http://www.google.lt/#hl=lt&source=hp&biw=1117&bih=563&q=steroidai+potencija&rlz=1R2SKPB_enLT365&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=ce5c4d52a038b3b3[/url:2s8smb4i]

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/04/07 15:15:27 15:15:27

cia tas draugas kuris:
voyage: Sveiki turiu toki klausimėlį, man 17 metų,visad mano daiktas budavo, kaip akmuo, jeigu susijaudindavau,kietas.
O dabar susijaudinu, bet jis nebetoks kietas, toks minkštokas.
Turiu draugę,bendraujam jau pusmetį, bandėm prieš pora dienų pasimylėti, paskubėjau, pilnai nesusijaudinau ir neįlindo.
Dabar labai pergyvenu dėl to stangrumo jo, kodėl jis nebetoks kaip anksčiau?
Netgi masturbuojantis nebetoks malonumas, bandžiau mintis sutelkt kiek įmanoma, bet vistiek jis netoks... :/
Gal turit patarimų, kas galėtų būti?

[url:r4vog3z3]http://www.google.lt/#hl=lt&source=hp&biw=1117&bih=563&q=steroidai+potencija&rlz=1R2SKPB_enLT365&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=ce5c4d52a038b3b3[/url:r4vog3z3]

aš jau jam rašiau apie tai plius vartojimas jauname amžiuje dar gilesnes pasekmes turi, jaunimas dažnai užsikabina ant anabolinių steroidų, nes atseit sortininkai irgi vartoja, taip vartoja, bet juos prižiūri kvalifikuoti spec. o blogiausia yra tai kad kaikuriuos iš jų galima nesunkiai nusipirkti vaistinėse, ok sakykim pasiekia forma norima, nulipa nuo tos chemijos, rezultatas - nustojus vartoti raumenys vėl sumažėja, galu gale nauda neperdidžiausia, o žala visam organizmui didelė. Yra daug kitokių papildų aktyviai sportuojant ir laikantis rėžimo galima pasiekti labai gerų rezultatų su minimalia sveikatos žala (arba išvis be jos), steroidai trumpiausias kelias, bet tikrai prasčiausias pasirinkimas. Gerai "užsikočiok" kaip Švarcas busi gražus pažiūrėt, kiek jėgos toje tavo masėje bus neaišku, o apie "mažąjį" tu net nekalbu, bus kaip tam anekdote - PAsikabina merginą toks sportiškas(spinta su antrasolėm) gražiu tvirtu kūnu vyras. Na jie praleidžia naktį, kitą dieną draugė klausia merginos. NA kaip naktis? Turbūt tikras eržilas? Mergina nusivylusi atsako - įsivaizduok kai atidarai didele, didelę spintą ir išjos iškrenta mažytis "raktelis" kuris rakinant "spyną" po 40 sekundžių "sulūžta".

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 15:28:45 15:28:45

Nepatinka, nes kai duoda į snukį - mažai nepasirodo. Turėjau tokį, kai davė - tai vos pro balkoną neišskridau. Dabar su tokiais nė iš tolo neprasidedu - gyventi noriu.

skavius

S

270 įrašai

2011/04/07 20:00:14 20:00:14

Pirmoje eileje moterims nepatinka tokie, kurie vartoja steroidus. O tu zinojai, kad steroidai skatina vyru nevaisinguma? Zinoma, gal tau tai ir netrukdo, jei raumenys svarbiau uz palikuonis.
Tarp vyru ir moteru potraukis kaip ir naturalioje gamtoje veikia principu: susirask ta su kuriuo galetum susilaukti sveiku ir stipriu palikuoniu, tai imanoma tik jei pasirinksi sveika ir stipru partneri. Vadinasi dirbtinai padidinti raumenys stiprybes neprideda, toks pats efektas kaip ir spaklius ant moters veido, o steroidai sveikatos juo labiau neprideda. Kas nores draugauti, o veliau susilaukt vaiku su partneriu, kuris nesveikas ir dar nevaisingas (linkiu tokiu netapt, jei ne per velu)?
O svarbiausias dalykas tokiem kaip tu:[b:1eu8tij7] graziausi yra patys sveikiausi, o patys sveikiausi - patys graziausi[/b:1eu8tij7]. Vadinasi sveikai maitinkis, nevartok narkotiku, nerukyk, pakankamai issimiegok ir sportuok, zinoma proto ribose, raumenu privalo buti tiek kiek reikia, o ne tiek, kad vaiksciotum issiputes.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/07 20:13:38 20:13:38

[quote="Svečias"]Nepatinka, nes kai duoda į snukį - mažai nepasirodo. Turėjau tokį, kai davė - tai vos pro balkoną neišskridau. Dabar su tokiais nė iš tolo neprasidedu - gyventi noriu.

Matyt nusipelnei i snuki gauti kai busi verta geresnio vyro tada negausi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume