2011/03/02 00:05:14 00:05:14
Orinta: O tu taip ir lauki, kad pareitu? Priimtum basa atgal? Nebesitikek, pinigus is jo jau atemiau, nebegali iseiti. Liksi viena , toki vyra prazioplinai:lol:
tai gal jau palieku ji tau.o kodel basas nuogas?taigi drabuziu daug sukroviau o batais galit pasidalint-tu juk nesioji 42 ism,o jis tik 40-tai tegu uzsideda vilnones kojines ir nenusmuks-nereikes basam vaiksciot ir dar paziurek kad ant kulniuku butu,tai nors iki peties tau sieks,o dabar tik pazasti uosto
2011/03/02 00:19:03 00:19:03
Orinta: Laima, mes laimingi. O tau smegenai pasisuko. Uz kiekvieno kampo vis mes vaidenames. Ar ne laikas kreiptis i gyditojus?
buk gera atsiusk tu gydytoju kordinates,tik tu paciu,kur tu gydeisi.tave isgyde,gal ir man pasiseks?nors gal as jau nepagydoma kampai ir jus vaidenates auksiniai kiausiniai vaidenasi-negerai su manim-padek dar karta-isgelbejai nuo Alfonso,tai isgelbek ir nuo paranojos, gerai-cia suda malt.einam miegot,nes snapsas isgaruos ir neuzmigsiu
2011/03/02 10:59:15 10:59:15
Laima, kas tas Bukauskas?
2011/03/02 11:19:40 11:19:40
laima: Laima, kas tas Bukauskas?
eilinis aferistas,kuris cia pastoviai ganosi,ir greit atranda vienisas moteris,labai gudrus,meilus,paslaugus-kol negauna ko siekia,o paskui tepa slides-apvoges...
2011/03/02 11:23:12 11:23:12
svecias: laima: Laima, kas tas Bukauskas?
eilinis aferistas,kuris cia pastoviai ganosi,ir greit atranda vienisas moteris,labai gudrus,meilus,paslaugus-kol negauna ko siekia,o paskui tepa slides-apvoges...
Viskas aisku. Kai tik i pasimatyma, tai is karto pasa ant stalo ir tegu irodo, kad ne bukauskas. Kiek anam metu, kad atpazinciau, o tai kazkoks Vytukas jau rasineja
2011/03/02 11:43:20 11:43:20
svecias: laima: Laima, kas tas Bukauskas?
Jei tu Birmingeme, tai kaip tas bukauskas ten tave pasieke? Ir is viso, negi anas po visa Europa laksto auku ieskodamas? Mistika kazkokia
2011/03/02 12:26:34 12:26:34
svecias: Orinta: O tu taip ir lauki, kad pareitu? Priimtum basa atgal? Nebesitikek, pinigus is jo jau atemiau, nebegali iseiti. Liksi viena , toki vyra prazioplinai:lol:
tai gal jau palieku ji tau.o kodel basas nuogas?taigi drabuziu daug sukroviau o batais galit pasidalint-tu juk nesioji 42 ism,o jis tik 40-tai tegu uzsideda vilnones kojines ir nenusmuks-nereikes basam vaiksciot ir dar paziurek kad ant kulniuku butu,tai nors iki peties tau sieks,o dabar tik pazasti uosto
nu prajuokinot, visai dienai vitamino C uzteks!
Laima, o jus tikrai galvojat, kad su orinta cia bendraujat? man atrodo, kad kazkas linksminasi tuo vardu rasinedamas
2011/03/02 12:38:19 12:38:19
Man sita istorija jau idomi pasidare. Is pradziu galvojau, kad kazkoks vyras zmona po ilgu santuokos metu paliko. Paskui raso, kad kazkoks sukcius moteris apvagineja pastoviai. Kadangi viena nukentejusioji Birmingeme, o vyras DP nuolat sedi, tai smalsu pasidare, kaip cia yra.
2011/03/02 12:57:02 12:57:02
Svečias: Man sita istorija jau idomi pasidare. Is pradziu galvojau, kad kazkoks vyras zmona po ilgu santuokos metu paliko. Paskui raso, kad kazkoks sukcius moteris apvagineja pastoviai. Kadangi viena nukentejusioji Birmingeme, o vyras DP nuolat sedi, tai smalsu pasidare, kaip cia yra.
kad tas internetas yra ir BIrmengeme ir Dubline ir Lietuvoj ,ne po ilgu metu,tik po 7m.o tolimuju reisu vairuotojai-nepagaunami.
2011/03/02 13:03:42 13:03:42
viesnia: svecias: Orinta: O tu taip ir lauki, kad pareitu? Priimtum basa atgal? Nebesitikek, pinigus is jo jau atemiau, nebegali iseiti. Liksi viena , toki vyra prazioplinai:lol:
nu prajuokinot, visai dienai vitamino C uzteks!
Laima, o jus tikrai galvojat, kad su orinta cia bendraujat? man atrodo, kad kazkas linksminasi tuo vardu rasinedamas
net neabejoju,kad cia ne ta Orinta-nes daug buvo nesutapimu-rasliavoj.bet pagavau azarta-issirasyt.Bet uz tai ir dekinga,kad netingejo mane provuokot atvirumui,savo nuoskaudu israsymui-o kur daugiau taip issirasysi tai mane pastumejo tik i gera-susitaikyma su savo padetim.tikrai nuosirdus aciu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume