Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Meilės trikampis

Meilės trikampis

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/01 16:44:34 16:44:34

laima:
Svečias: o laima100 tai reiskia ,kad Bukauskiene sena kaip zeme yra 100 metu boba.Del to vyras ir susirado jaunesne

taip man jau 100-ir sena kaip zeme-mes juk vienmeciai su tavim(klasioke tu mano)juk sedejai treciam suole...bet as pasenau kaip zeme,o tu ne tau labiau sekasi nesent-

bet tavo vyra as nukosejau, o tu taip ir likai plika rura

Laima

L

33 įrašai

2011/03/01 16:47:53 16:47:53

Laima

L

33 įrašai

2011/03/01 16:55:14 16:55:14

Svečias:
laima:
Svečias: o laima100 tai reiskia ,kad Bukauskiene sena kaip zeme yra 100 metu boba.Del to vyras ir susirado jaunesne

taip man jau 100-ir sena kaip zeme-mes juk vienmeciai su tavim(klasioke tu mano)juk sedejai treciam suole...bet as pasenau kaip zeme,o tu ne tau labiau sekasi nesent-

bet tavo vyra as nukosejau, o tu taip ir likai plika rura

man atrodo kad plikesne rura tavo negu mano,vaikai palikti,baime grist i Lietuva-nes uz skolas(apgauti zmones iesko,o net gali ir i kalnieriu uzmest kai kas)o tuoj ir pinigu grazinimo terminai baigiasi-teismai prasides O kad nukosejai ALFONSELI-uz tai dekinga,tariu aciu tau is sirdies-dabar tu ji turi-ka as turejau

Laima

L

33 įrašai

2011/03/01 17:02:46 17:02:46

Svečias:
Svečias:
laima100: nemalonus tie meiles trikampiai-man jau buvo keli signalai kad mano Vytukas turi meiluze,kai uzklausiau jo ,jis nusijuoke i akis ir labai isizeide-kuo tu mane laikai,kad as prasideciau su ta baidykle???jau su kuria kita-bet ne su Orinta-ta dvimetrine kartim,kur as ja desiu???(tai va jo atsisaudymas buvo i mano klausima)galune-orinta jam pasake-jeigu tu mane paliksi as nusinuodysiu ir tavo zmona vis vien viska suzinos,kartais ir santazas suveikia(taip jie dabar kartu)bet orinta(moteris be kompleksu)nesenai paskambino man ir pasiule gyvent tryse(kadangi Vytas mazai duoda jai pinigu)ir sako-ka mes dvi bobos neislaikysim 1 vyro? na as moteryte(senu paziuru)tai atsisakiau-pasakiau,kad nereikia man jo-tegu gal kokia Irena pasiima i savo orgijas...dabar galvoju,vyro neturiu(na dokumentaliai dar turiu,nes Bukauskas nesutinka su skirybom-praso palaukt-o Raciene(BUTENT RACIENE)praso,kad as paduociau skirybom VA TAI TOKS meiles trikampis

Ponia Bukauskiene,negitokiomis rasliavomis tikites labai didelio pasisekimo tarp vyru? Ir ar grazu pagyvenusei moterei dar nesisiskyrus su savo vyru ieskotis kitu svetaineje?

Ponia Bukauskiene tikisi atbaidyti visus vyrus,kurie neatsargiai pirsteles i jos puse

o as ieskau meiluzio(kadangi tikrai istekejusiai nepadoru ieskot dar vieno vyro-tai kol kas apsirybosiu meiluzio ieskojimu)perst i mano puse nereikia-nedapersi,o dar gausis skystai-ilgai smirdesi. (o mano isgyvenimai,tai mano)ir ar tu persi ar siksi-mano skausmo ir nusivylimo nesumazinsi.Aciu uz komentara

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/01 17:29:24 17:29:24

nu bet jus ir slyksti ponia neveltui jus paliko vargsas jusu vyras ir su tokiu bjauriu charakteriu ir vistos smegenim,kad ir 5 vardais cia uzsiregistruotumet, niekas jusu neims nors ir primoketumet

Laima

L

33 įrašai

2011/03/01 17:47:26 17:47:26

Svečias: O kas ta Bukauskienė? Duok fotkę, manau ne per brangi?

ne tavo nosiai ipirkt antikvara tau tikrai per brangi ir be fotkes

Laima

L

33 įrašai

2011/03/01 18:02:01 18:02:01

nesutinku

Svečias: nu bet jus ir slyksti ponia neveltui jus paliko vargsas jusu vyras ir su tokiu bjauriu charakteriu ir vistos smegenim,kad ir 5 vardais cia uzsiregistruotumet, niekas jusu neims nors ir primoketumet

nesutinku-as grazi,charakteris geras(gal naivi biski)smegenys moters(gaidziui gaidzio smegenys)vardas tik 1-laima (CIA TU man pridejai daugiau vardu...bjauri,slyksti...-vistos smegenys?)o primoket tikrai tau nesiruosiu,ir nesutinku,kad tu mane imtum Jau as primokejau,sumokejau,permokejau uz savo klaidas ir vadinama meile-ir tu gaidy-malonus,grazus,neslykstus rupinkis savo charakteriu,o ne kitu O vyras po palikimo tapo vargsu-tai jau jo problemos.

Orinta

O

17 įrašai

2011/03/01 18:06:48 18:06:48

Laima, issiblaivyk, paskui rasyk i forumus atrodai nekaip

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2011/03/01 18:15:14 18:15:14

Ja ja, nesijuokit, "millionen Frauen lieben mich, doch meine Frau erkennt das nicht.
Warum weshalb das weiß ich nicht, doch Millionen Frauen lieben mich" und Laima liebt mich auch!
Milijonai moterų mane myli, bet tik mano žmona to nepripažįsta. Kodėl, aš šito nežinau, bet Laima mane myli taip pat, tiesa?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/01 18:24:39 18:24:39

Laima ir Lelis Borgia - pora kaip tvora Laima dziaukis, jau radai nemokama meiliuzi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume