2011/03/09 10:23:20 10:23:20
Svečias: SVECIAS: Svečias: Vytautas Bukauskas tikras vyras, o tu kvaila senute, gi pati sakei
ne tikras vyras,o tokie vadinami gaidziais.Tikras vyras neapvagineja,o uzsidirba savo.
tai jis neapvagineja,tik jo durna buvusi boba smeizia ji kaip imanydama,nes pavydi,kad pas jaunesne isejo.Paklaustumet paties Bukausko,pasakytu,kokius cirkus ji ten isdarinejo,kad nabagui nervai nebeislaike...
ar teisybes rasymas tai smeizimas?tavo cirku darymui-cia nieks neprilygsta protingoji
2011/07/26 13:45:00 13:45:00
skaiciau diskusijas ir prisiminiau kazkur girdeta fraze: "suvilioti moteri sugeba kiekvienas, o pagarbiai palikti-tik subrendes vyras". man atrodo, kad kai issiskiri trumpam-atsisveikini, tai ir tada, kai nusprendi, kad viskas-svarbu atsisveikinti. nes taip lengviau paleisti zmogu. o kai lieka neissakyti jausmai, norai, lukesciai-tada palikta puse dar naturaliai ilgai negali iseiti is santykio, prie kurio prisiriso.
2011/07/26 15:02:51 15:02:51
oi Bukauskien, nejuokink svieto
2012/04/18 22:50:09 22:50:09
" skaiciau diskusijas ir prisiminiau kazkur girdeta fraze: "suvilioti moteri sugeba kiekvienas, o pagarbiai palikti-tik subrendes vyras". man atrodo, kad kai issiskiri trumpam-atsisveikini, tai ir tada, kai nusprendi, kad viskas-svarbu atsisveikinti. nes taip lengviau paleisti zmogu. o kai lieka neissakyti jausmai, norai, lukesciai-tada palikta puse dar naturaliai ilgai negali iseiti is santykio, prie kurio prisiriso."
Labai teisinga mintis.Issiskyrimo skausmas-tai nenutrukes emocinis prisirisimas.Kuo ilgiau kamuos klausimai KODEL-tuo ilgiau emociskai priklausysime nuo mus palikusio zmogaus ir kankinsimes.Ar to mums reikia?
2012/04/19 08:13:27 08:13:27
Ir kas čia per nesąmonė. Galima pagalvoti, kad pati nė karto nieko nepalikai, niekada nebuvai palikta.
Atsisveikinant gali sakyti diterambus. O pasakysi brangiajam, kad palieki jį, nes jis mulkis - būsi pasikėlusi, nes seksas neveža - būsi infantiliška mažametė, nes jis labai mielas vaikinas, tik tu jo neverta - būsi melagė..
Kiek buvo išsiskirimų - niekada netikėjau iki galo išeinančio žodžiais, nes visada lieka ir liks kažkas neišsakyto, tikroji priežastis.. O jos net gal įvardinti neįmanoma.. Paliktajam nuo to, kaip jis paliekamas niekas niekas nepaaiškėja ir taškas tikrai nepadedamas.
Vienintelis, ką galbūt reikia pasakyti - kad baigta... Bet dažniausiai net pats to dar gerai nežinai - ar iš tikro jau viskas baigta, ar dar stengtis, taisyti oro pilių pamatus iš debesų...
2012/04/19 17:08:45 17:08:45
Va man dabar tokia situacija. Eilinį kartą supyko ir nebera kontakto, o aš neieškau,nes ir pati supykau. Kas iš mūsų turi pasakyti kad viskas baigta, jis nutraukęs tel. pokalbį ar aš? Manęs netenkino kai kurie dalykai bendravime, išsakiau, tada jis supyko ir nutraukė pokalbį. Kaip suprasti, pabaiga ar ne? Klausti jo tikrai nenoriu, nes tai jis pasišalino.
2012/04/19 17:27:29 17:27:29
Svečias: Va man dabar tokia situacija. Eilinį kartą supyko ir nebera kontakto, o aš neieškau,nes ir pati supykau. Kas iš mūsų turi pasakyti kad viskas baigta, jis nutraukęs tel. pokalbį ar aš? Manęs netenkino kai kurie dalykai bendravime, išsakiau, tada jis supyko ir nutraukė pokalbį. Kaip suprasti, pabaiga ar ne? Klausti jo tikrai nenoriu, nes tai jis pasišalino.
tylek ir lauk.Jei paskambins ir atsiprasys,vadinasi galit toliau bendrauti,jei tyles,vadinasi,tu nerupi.
2012/04/19 17:39:06 17:39:06
Svečias: Svečias: Va man dabar tokia situacija. Eilinį kartą supyko ir nebera kontakto, o aš neieškau,nes ir pati supykau. Kas iš mūsų turi pasakyti kad viskas baigta, jis nutraukęs tel. pokalbį ar aš? Manęs netenkino kai kurie dalykai bendravime, išsakiau, tada jis supyko ir nutraukė pokalbį. Kaip suprasti, pabaiga ar ne? Klausti jo tikrai nenoriu, nes tai jis pasišalino.
tylek ir lauk.Jei paskambins ir atsiprasys,vadinasi galit toliau bendrauti,jei tyles,vadinasi,tu nerupi.
Kiek manai protinga būtų laukti? Juk ne mėnesį?
2012/04/19 17:42:00 17:42:00
Svečias: Svečias: Svečias: Va man dabar tokia situacija. Eilinį kartą supyko ir nebera kontakto, o aš neieškau,nes ir pati supykau. Kas iš mūsų turi pasakyti kad viskas baigta, jis nutraukęs tel. pokalbį ar aš? Manęs netenkino kai kurie dalykai bendravime, išsakiau, tada jis supyko ir nutraukė pokalbį. Kaip suprasti, pabaiga ar ne? Klausti jo tikrai nenoriu, nes tai jis pasišalino.
Kiek manai protinga būtų laukti? Juk ne mėnesį?
pati pajausk.Ar nori buti visada ta, kuri tik is paskos bega?
2012/04/19 17:59:16 17:59:16
Svečias:
pati pajausk.Ar nori buti visada ta, kuri tik is paskos bega?
Kur mano poste parašyta, kad noriu bėgti iš paskos? Priešingai noriu kito ieškotis.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume