Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrai, kurie nesugeba garbingai palikti moters

Vyrai, kurie nesugeba garbingai palikti moters

Maldininkas

M

283 įrašai

2010/11/16 18:25:54 18:25:54

Lady_scorpio: Dėl atvirumo sutinku su Jumis. Dėl supratingumo... Kažkodėl man atrodo, kad vyrai supratingesni už moteris.

Netikiu savo akimis, moteris, kuri kalba zmogiskai.. Turiu padekoti. Na is dalies sutinku, bet tai taip pat priklauso nuo situacijos. Kartais vyriskos ambicijos ir vyriskasis "AS" neleidzia jiems buti pakankamai supratingiems, kad santykiuose nekilti keblumu. Uztat galiu moteris pagirti uz atlaiduma, si savybe viena geriausiu mano galva.

Ir prasau, jokiu "jus" ar "jumis", as greiciausiai i sunus daugeliui cia tinku.. Tikiuosi niekas neisizeis.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 19:45:46 19:45:46

Maldininkas:
Ne geriau paieskoti priezasciu, kodel "draugystes galas" arteja? Abiem ne geriau butu? O beto, pradejus kalbas, galimas variantas, kad vyras tures proga "tinkamai" issiskirti.

Keista, kad galima issiskirti su ta (tuo)kuria (kuri)myli - kaip kad tu issiskyrei..Prasme? Nebent be atsako buvo.K

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/16 20:04:44 20:04:44

Svečias:
Maldininkas:
Ne geriau paieskoti priezasciu, kodel "draugystes galas" arteja? Abiem ne geriau butu? O beto, pradejus kalbas, galimas variantas, kad vyras tures proga "tinkamai" issiskirti.

Keista, kad galima issiskirti su ta (tuo)kuria (kuri)myli - kaip kad tu issiskyrei..Prasme? Nebent be atsako buvo.K

Nepasakyčiau, kad keista. Gal tai ir rečiau pasitaiko, bet... visko gyvenime būna.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/16 21:05:40 21:05:40

SonKa: Nesuprantu šitos temos prasmės. Jei nesugeba, tai nesugeba garbingai palikti - skirstomės į skirtingas puses Aplamai, nereikia laukti, kol paliks: pajutai, kad artėja draugystės galas (mes, moterys, tą labai gerai jaučiam) ir pati palik , kartais tai suveikia atvirkščiai - vyrukas negali patikėti, kad jį metė per bortą ir iš naujo įsimyli, pradeda asistuoti ir t.t. ir pan.. kartais nutrūksta ryšys, bet jausmas daug geresnis palikti pačiai, nei kai tave meta.

Tai primena varžybas: kas pirmesnis.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/17 05:16:01 05:16:01

Kas pirmesnis - tas gudresnis Pirmam mažiau skauda. Aš egoistė, tad visų pirma galvoju apie savo savijautą. , o kiekvienas turi teisę spręsti už save. Tai mano nuomonė iš gyvenimiškos patirties.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 05:24:33 05:24:33

SonKa: Kas pirmesnis - tas gudresnis Pirmam mažiau skauda. Aš egoistė, tad visų pirma galvoju apie savo savijautą. , o kiekvienas turi teisę spręsti už save. Tai mano nuomonė iš gyvenimiškos patirties.

Kiekvienam savo. Tik nenorėčiau būti su tokiu žmogumi kuris iš karto kuria planus kaip tave palikti, o ne stengtis puoselėti santykius.

Ir tokios mintys man primena pasaką apie auksinę žuvelę. Labai jau pamokantis tos pasakos finalas...

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/17 05:33:04 05:33:04

Svečias:
SonKa: Kas pirmesnis - tas gudresnis Pirmam mažiau skauda. Aš egoistė, tad visų pirma galvoju apie savo savijautą. , o kiekvienas turi teisę spręsti už save. Tai mano nuomonė iš gyvenimiškos patirties.

Kiekvienam savo. Tik nenorėčiau būti su tokiu žmogumi kuris iš karto kuria planus kaip tave palikti, o ne stengtis puoselėti santykius.

Ir tokios mintys man primena pasaką apie auksinę žuvelę. Labai jau pamokantis tos pasakos finalas...

Nesėdžiu aš prie suskilusios geldos , jaučiuosi pakylėta. Kontr klausimėlis Jums svety: Kodėl tik iš moterų reikalaujama puoselėti santykius, o vyrai tuo metu deda paslapčiom į krūmus?

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/17 05:36:21 05:36:21

Maldininkas:
SonKa: Nesuprantu šitos temos prasmės. Jei nesugeba, tai nesugeba garbingai palikti - skirstomės į skirtingas puses Aplamai, nereikia laukti, kol paliks: pajutai, kad artėja draugystės galas (mes, moterys, tą labai gerai jaučiam) ir pati palik , kartais tai suveikia atvirkščiai - vyrukas negali patikėti, kad jį metė per bortą ir iš naujo įsimyli, pradeda asistuoti ir t.t. ir pan.. kartais nutrūksta ryšys, bet jausmas daug geresnis palikti pačiai, nei kai tave meta.

Ir jus dar vadinate save silpnaja lytim? Sirdis draskancios ir tiek. Pajutai, kad santykiai atsalo ar arteja i pabaiga? Kas cia per jutimas? Kur dingo noras islaikyti santykius, pasikalbeti? Vietoje to imi ir pirma palieki?

NIEKADA nelaikiau savęs silpnąja lytimi, nei morališkai, nei fiziškai , išskyrus vieną 3 metų epizodą, kurį norėčiau išmesti iš savo gyvenimo. Dauguma vyrų yra silpnoji lytis emociniu požiūriu. Todėl aš juos ir globoju iš visos širdies ir visu kūnu...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 05:38:48 05:38:48

SonKa:
Svečias:

Nesėdžiu aš prie suskilusios geldos , jaučiuosi pakylėta. Kontr klausimėlis Jums svety: Kodėl tik iš moterų reikalaujama puoselėti santykius, o vyrai tuo metu deda paslapčiom į krūmus?

Tai jums taip atrodo. Ir paskaitykite savo postus. Jūs iš karto esate užsiprogramavusi, kad santykiai baigsis išsiskyrimu. Taip ir bus. Nes visada būna taip kaip nori

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/17 05:42:19 05:42:19

Kiekvienas skambinam iš savo varpinės ir bendrų taisyklių juk nėra. Man taip gerai, jaučiuosi laiminga ir tuo viskas pasakyta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume