Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrai, kurie nesugeba garbingai palikti moters

Vyrai, kurie nesugeba garbingai palikti moters

Svetė

S

256 įrašai

2010/10/18 07:11:20 07:11:20

Yra turbut ir vyru ir moteru nesugebanciu graziai iseiti .
Idomiausia kad buna- vyras nutraukia santykius paciame ikarstyje, islekia pas kita, kai kuriami bendri planai. Paskui nesupranta, kodel moteris pas ji nenori vel grizti. Ir ji lieka kalta, kad nenori grizti pas isteriskai mastancia persona. Kaip cia suprastI?

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/10/18 07:14:25 07:14:25

buvusi nuostabi... kai kam: As irgi prisidedu prie pasipiktinusiu... Skaudu buvo gauti laiska, kuriame jis kalba apie tai, kad negali ryztis artimesniems santykiams... Kai eini i darba kupina minciu apie ji, nieko neitardama... O cia se tau. "Padedam taska ir daugiau niekada niekada man nerasyk ir neskambink" Aisku as nesuprantu, klausiu kodel... Vakar graziai kalbejome, sake, kad esu nuostabiausia ir sauniausia mergina, o siandien gaunu toki laiska... Aisku as noriu issiaiskinti kodel. Bet tai jau pokalbis skypu, nes telefonu neatsiliepia...

Manau, kad taip vaikinas tiesiog nori apsaugoti save nuo bereikalnigu jausmu, asaru. Tiesiog nusikrato... Skaudu

Man peršasi dvi išvados: arba tu paskubėjai su intymumu . Grubiai: gavo ir nebereik, nebeįdomu, o iki tol turbūt nebuvo artimesnio - gilesnio ryšio. Arba jis yra toks, kuris nenori arba nemoka aiškintis jausmų ir santykiu , t.y. neturi atsakomybės prieš kitą žmogų arba nemato reikalo jei esi įkyri su savo norais.
Jis toks yra. Jis yra toks žmous.
Nepatenkino tavo įsivaizduojamų lūkesčių ir todėl pyksti? Priimk kaip pamoką - žmonės yra skirtingi ir nereikia sudėti lūkesčius ypač į mažai dar pažįstamus žmones. Mus nuvilia ne kiti žmonės, bet sudėti perdideli lūkesčiai į juos, kurių mums negali suteikti .

Ernestaa

E

3 įrašai

2010/10/18 07:58:04 07:58:04

Hmm.. na as mane po triju metu gyevnimo kartu.. paliko per telefona kol buvau savo gimtajame mieste.. Tai ir deryso paziureti i akis ir pasakyti tiesa... "labuka, turiu kita" tokia gavau sms.. skambinau nekele rasiau sundijo... jau praejo 4 men.. bet del visu nesekmiu kalta jam as.. zodziu ne vaikai esam kad tai elgtis...

buvusi nuostabi... kai kam

B

4 įrašai

2010/10/18 08:09:09 08:09:09

Moteris_Ji:
buvusi nuostabi... kai kam: As irgi prisidedu prie pasipiktinusiu... Skaudu buvo gauti laiska, kuriame jis kalba apie tai, kad negali ryztis artimesniems santykiams... Kai eini i darba kupina minciu apie ji, nieko neitardama... O cia se tau. "Padedam taska ir daugiau niekada niekada man nerasyk ir neskambink" Aisku as nesuprantu, klausiu kodel... Vakar graziai kalbejome, sake, kad esu nuostabiausia ir sauniausia mergina, o siandien gaunu toki laiska... Aisku as noriu issiaiskinti kodel. Bet tai jau pokalbis skypu, nes telefonu neatsiliepia...

Manau, kad taip vaikinas tiesiog nori apsaugoti save nuo bereikalnigu jausmu, asaru. Tiesiog nusikrato... Skaudu

Man peršasi dvi išvados: arba tu paskubėjai su intymumu . Grubiai: gavo ir nebereik, nebeįdomu, o iki tol turbūt nebuvo artimesnio - gilesnio ryšio. Arba jis yra toks, kuris nenori arba nemoka aiškintis jausmų ir santykiu , t.y. neturi atsakomybės prieš kitą žmogų arba nemato reikalo jei esi įkyri su savo norais.
Nepatenkino tavo įsivaizduojamų lūkesčių ir todėl pyksti? Priimk kaip pamoką - žmonės yra skirtingi ir nereikia sudėti lūkesčius ypač į mažai dar pažįstamus žmones. Mus nuvilia ne kiti žmonės, bet sudėti perdideli lūkesčiai į juos, kurių mums negali suteikti .

Neskubejau su intymu... Nesupratau tik vieno, kodel as jam nebegalejau rasyti, skambinti, kodel nebegalejom bendrauti... Kodel du grazus zmones tiesiog negali bendrauti? Nesupratau... jei zmogus manes nori, as jo, kodel negalejom? Nesupratau. Tiesiog jo zodziai as turiu ji suprasti... Kai galiausiai po ilgos pertraukos jam paskambinau, jis apsidziauge mane isgirdes... Klause kaip man ir kas... besuprantu tu vyru...

Ernestaa

E

3 įrašai

2010/10/18 08:17:26 08:17:26

NESKAMBINK JAM.. Pamirs... neapgaudinek saves... sakau atvirai !!!! Pradek nauja gyvenima.. Isejo jis tai isejo.. nezemink pati saves.. zinau kad sunku viska suprantu, bet... nebesivargink..

B

4 įrašai

2010/10/18 08:24:17 08:24:17

Ernestaa: NESKAMBINK JAM.. Pamirs... neapgaudinek saves... sakau atvirai !!!! Pradek nauja gyvenima.. Isejo jis tai isejo.. nezemink pati saves.. zinau kad sunku viska suprantu, bet... nebesivargink..

Zinau, zinau, ir puikiai suprantu. Juk man niolika, kad vadovauciausi tik norais ir kaprizais. Mums abiem jau po 30 ir daugiau. Svarbiausia, kad gyvenu ir toliau, turiu ir kitu rupesciu. Bet mintys apie ji eina salia... Zinau, kad iki siol jam patinku. Zinau, kad jis man negali atsispirti, del to vengia manes. Taip yra pasakes...

B

4 įrašai

2010/10/18 08:26:03 08:26:03

buvusi nuostabi... kai kam:
Ernestaa: NESKAMBINK JAM.. Pamirs... neapgaudinek saves... sakau atvirai !!!! Pradek nauja gyvenima.. Isejo jis tai isejo.. nezemink pati saves.. zinau kad sunku viska suprantu, bet... nebesivargink..

Zinau, zinau, ir puikiai suprantu. Juk man niolika, kad vadovauciausi tik norais ir kaprizais. Mums abiem jau po 30 ir daugiau. Svarbiausia, kad gyvenu ir toliau, turiu ir kitu rupesciu. Bet mintys apie ji eina salia... Zinau, kad iki siol jam patinku. Zinau, kad jis man negali atsispirti, del to vengia manes. Taip yra pasakes...

Norejau parasyti - man "ne niolika"

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/10/18 08:35:43 08:35:43

buvusi nuostabi... kai kam:
Moteris_Ji:

Neskubejau su intymu... Nesupratau tik vieno, kodel as jam nebegalejau rasyti, skambinti, kodel nebegalejom bendrauti... Kodel du grazus zmones tiesiog negali bendrauti? Nesupratau... jei zmogus manes nori, as jo, kodel negalejom? Nesupratau. Tiesiog jo zodziai as turiu ji suprasti... Kai galiausiai po ilgos pertraukos jam paskambinau, jis apsidziauge mane isgirdes... Klause kaip man ir kas... besuprantu tu vyru...

Viena yra tai, kad mergina yra graži/ nuostabi, kita - kad JO kiti tikslai ir norai. Na neturi jis poreikio ar laiko ir noro bendravimui ir nenori tų ilgalaikių artimų santykių. Manau, kad visų šių problemų būtų žymiai mažiau, jei moterys labiau klausytų, ką tie vyrai sako nuo pat pradžių ir būtų pastabesnės, o ne pasiduotų savo vaizduotei. Nes gaunasi visiškai bereikalingi lūkesčiai ir iš tikro nuvilia jie, o net ne patys žmonės.

kiesux

K

1086 įrašai

2010/10/18 09:36:22 09:36:22

Na kad ir kaip bepasibaigtu santykiai vistiek kazkuri puse lieka iskaudinta, retais atvejais skiriamasi abieju supratimu. tik keistas man tas moteru poziuris, kad ir kokios bebutu skyrybos kalti vyrai jei susitinki akis i aki ir isdestai kas ir kaip, esi - blogas, nes kaip tu galejai sitaip naglai isdrysti viska issakyti, kaip tau nusispjaut ant visko ir t.t. jei skyrybos ne akis i aki vistiek esi - bogas, nes neturi atsakomybes, bijai i akis paziuret ir t.t. gal taskas ir yra taskas ir nera ko prie jo kabinetis ir ieskoti "slieku"

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/10/18 09:56:17 09:56:17

Buv.Ugnelė:
Viena yra tai, kad mergina yra graži/ nuostabi, kita - kad JO kiti tikslai ir norai. Na neturi jis poreikio ar laiko ir noro bendravimui ir nenori tų ilgalaikių artimų santykių. Manau, kad visų šių problemų būtų žymiai mažiau, jei moterys labiau klausytų, ką tie vyrai sako nuo pat pradžių ir būtų pastabesnės, o ne pasiduotų savo vaizduotei. Nes gaunasi visiškai bereikalingi lūkesč
iai ir iš tikro nuvilia jie, o net ne patys žmonės.

Būtum tu visiškai teisi, Ugnele, jie būtumėm idealios moterys, gyvenančios idealiame pasaulyje.
Bet.. gal vistik svarbiau kad čia visos rašančios leistų sau būti netobulos - gal tuomet ir labiau tolerantiški būsime kitų netobulumui?

Nesakau, kad tai gerai, kad malonu, juo labiau sms po trijų metų draugystės bet.. kažkas jau rašė - keliame reikalavimus, kad kiti elgtųsi pagal mūsų standartus, visi būtų dori, gražūs, teisingi ir drąsūs sakyti kitiems nemalonią tiesą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume