vasara: žiema žiema: Sveikos, merginos! Gavau laišką iš maloniai bendraujančio vaikino, apsikeitėme keletu malonių laiškų ir aš jau einu į pasimatymą. Vaikinas malonus, mandagus, žino kaip ir kada elgtis su mergina. Labai neakcentuodamas prasitarė, kad yra dėstytojas ir dėsto moterims apie flirto meną ir ne tik!!!!!!!!!!! Tačiau, pats ieško poros būtent čia!:) Pirmas pasimatymas su šiuo vaikinu taip ir liko vieninteliu:) Ir pasakysiu kodėl:) Rudenį, praėjus karštai vasarai viename interneto portale perskaitau, kad Šarūnas vasarą atliko tyrimą ir pasisėmęs bendravimo patirties su moterimis grįžta vesti neįkainuojamos vertės paskaitų!!!!!!!!!!! Pasirodo buvau tyrimo dalyvė, to net nežinodama ir sugaišau savo sekmadienio popietę, tam, kad kažkoks vyriškos lyties atstovas įvertintų mano flirto įgudžius pirmo pasimatymo metu !!!!!!!!!!!!!! Merginos atėjusios į pasimatymą su maloniu vaikinu galite suprasti, kad jums yra reklamuojama ir siūloma paslauga, o apie jūsų tikruosius lūkesčius šio pasimatymo metu negali būti nė šnekos!!!!!!!!!! Ir čia jau norisi pasakyti klasikinę frazę:- Visi vyrai kiaulės!!!!!!!
Na ir kur problema ? Ko taip šūkauji , isterikuoji ? Vien tik minusus įžvelgi , pliusus sudėliok Susitikai ,smagiai praleidai popietę, pabendravai, o jei dar pagalvojus, jog ne kiekvienai tokia laimė tenka, apskritai turėtum jaustis pamaloninta Nedaryk problemos , ten kur jos nėra , kokie dar lūkesčiai , vieną kartą susitikus ?
Atsakau. Nueiti į tokį pasimatymą yra tas pats, kas skiepytis nuo gripo nuodinga vakcina ir tikėtis, kad šiais metais gripu neužsikrėsi, kaip teigia jos gamintojas ir platintojas. Realybėje tai- NUODAI, o mes to nežinodami tampame eksperimentų dalyviai!
Vasara, ar jautiesi tokia nevykusi moteris, kad Tave pamalonintų net vyro melas?????????
Įtariu, kad Darnioje Poroje gali atsirasti tendencija, kai moters anketoje paskutinis sakinys bus toks: Vyrai, reklamuojantys savo paslaugas ir verslą netrukdykite!