Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Pavardinkim ITARTINUS tinklalapio vyrus

Pavardinkim ITARTINUS tinklalapio vyrus

Saulina

S

1 įrašai

2010/08/07 06:24:58 06:24:58

Sveikos merginos ir moterys. Esu cia prisiregistravusoi virs pora metu. Teko susirasineti su keletu vyru. Laikui begant paaiskeja , kad neverta su jais prasideti ! netgi susirasinejant gaisti laiko,jei pacios ieskome rimtu pazinciu. Teko su keletu ir susitikti. Susidariau nuomone, kad labai mazai saziningu, maloniu, simpatisku vyru. Jei jis simpatiskas ir patrauklus-tai 80 % jis uzimtas ir iesko nuotykiu. Nepapulkite ju glebin. Kiti megsta tik virtualu bendravima, zinutes buna nuostabios, planai susitikti, bet...pries susitikima-sprunka i krumus.Visokiu cia yra.Manau jei zmogus nori tik susirasineti -tai ta galima ir pasakyti-nesuprantu kam slepti Gal sakau pagelbekim viena kitai- pavardinkim ITARTINUS vyrus, kad musu neapgaudinetu, arba nesukeltu mums kvailu vilciu . Pasidrasinkim viena kita-kad atsargiai su pasitikejimu.
Pavardinkime itartinus vyrus- vardas ar slapyvardis, Miestas ir metai.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/08/07 06:54:03 06:54:03

ir pastatykim juos viesam teismui

kazin ar apsigins savo "garbe"

tokius vyrus ant lauzo

Esu nudegus nuo vieno tokio apsimetelio, kuris teige jog neturi nei sirdies drauges, nei zmonos. pasirodo viskas atvirksciai. galeciau pasidalinti kas jis toks, bet jau jo cia nei kvapo nebera (tikiuosi kokiu nauju vardu neuzsiregistraves cia).

buvo ir kitu, bet nesidalinsiu kas jie. tiesiog kiekvienai skirtingai, kas del "sprukimo i krumus". gal tiesiog zomogus zmogui neitiko del tam tikru noru nesutapimo, tad nebutinai kitam tai turi galioti.

o stai tokius kuriems reikia nuotykiu, melageliai, kad neturi sirdies drauges, ar zmonos, tai juos reikia nors cia pacirskinti. gal sio forumo tema su tokiu vyruku sarasu netycia perskaitys ju sirdies drauges, zmonos. ot ir bus tau dvigubas teismas virtualiam pasauly ir realiam pasauly. man negalioja toks vyro teigimas, kad "esu savo sirdies draugei arba zmonai dvasiskai istikimas, o fiziskai neistikimas. tad nematau tame jokios problemos, galim ir toliau susitikineti". Moteriai reikia nors ir fizinio artumo, bet ir zinojimo, kad nesu trecia, bendravimo.

si tema yra tikrai labai gerai. panasus turinys kazkur man jau girdetas. gal rasto darbu internetiniame portale kaip speros.lt, kur ir i viesa teisma meginami pastatyti visi nusidejeliai, kurie tai ne taip savo darba atliko, ar neuzmokejo uz parasyta darbeli ir kt. tokiu pazystu ir ten matau kaip megina savo garbe apginti, bet patirtis sako, daugiau nekisiu ten kojos, nes jau ir nera reikalo kisti - studijos baigtos. bet neatsisakysiu kitiems reikalinga pagalba suteikti

cryotherapy

C

5 įrašai

2010/08/07 07:06:29 07:06:29

Gal geriau geranoriškai prisipažinti ir pasirašynėti tikraisiais vardais:
Enstein Tower, Strange Fruit, svečias, svecias, muzikas zemaiciu... , Cast A Way, Obžora abažūr 200W, Eglyno Kurtinys su mamuto(irgi [i:1d6ibyct]s privetom[/i:1d6ibyct]) priminta ausim, . reemigrantas., kovas balandis, Topazas, cryotherapy. Nenorėjau prisirišti prie vieno kažkokio vardo, man priimtiniau būtų
koks nors Nr...

Dovanokit.
Miestas Panevėžys.

Rasa1

R

1 įrašai

2010/08/08 11:42:31 11:42:31

NA, TAIP CIA VISOKIU YRA. man itartinas toks Arturas is Ukmerges (ar Viniaus) neina suprasti. Zmogus jau amziuje bet elgesys kaip nesubrendusio. Raso graziai,maloniai,bet tai suokalai , meluoja . Baigiu suprasti, kad jis turi pastovia drauge, o gal ir zmona , bet is DP iseiti nesiruosia.

Ne iš Ukmergės bet ir ne Vilniaus.

N

1 įrašai

2010/08/08 12:55:36 12:55:36

1 niekada nemeluoju, skirtingai nuo kitu nuodemiu. Jei tureciau ..onää nerasyciau vadinamu suokalu. Nebrendyla yra kaip nendre vejyje- nesustabarejusi ir neluzta, nors dabar taip sakant барабанщику по барабанам. Gal jau baigsiu proteti.

Undinele

U

1 įrašai

2010/08/08 20:19:40 20:19:40

Ei "nei is Ukmerges, nei is Vilniaus: ; tad kokias nuodemes darai? is pasisakymo supratau. kad meluot nemeluoji, bet kitu nuodemiu neatsisakai . Bet ne visos moterys nori nuodemen kristi. Ziurint koks ju amzius. Brandaus amziaus moterys nori rimtu santykiu. Tad vyrai -neapgaudinekit musu, bukit vyriski. Man patinka-kai vyrams parasai -as nuotykiu NEnoriu, ir jie saziningai nustoja :zaisti" Susirasinejau su vienu is DP nariu. Labai mielai susirasinejau ir galu gale mes issiaiskinom kas ko siekia (jo statusas buvo-santuoka isirusi, net juridiskai nenutraukta), ir po issiaiskinomo mes pradejom bendrauti visi kitaip. Mes tapome draugai, kurie gali atvitrai kalbeti apie viska ir nuostabu-jokiu trumpalaikiu santykiu neplanuojame. Mes draugai

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/09 10:36:38 10:36:38

dabar nezinau ar yra, bet anksciau cia buvo toks vytas. tipo jis is kupiskio, bet pasirodo is utenos. sako / issiskyres, o realiai vedes. ir dar jam visada yra 44, nors jam jau 50+

kristina

K

20 įrašai

2010/08/09 19:02:00 19:02:00

yra toks simpatiskas vyras , vardu Algirdas is Alytaus. Jis mielas , maloniai bendraujantis ir moka elgtis su moterim, bet patikekit-jis MERGISIUS, ir niekada nesustos medzioti, na nebent dar po keletos metu, kai visai susens

Romuta

R

497 įrašai

2010/08/10 12:48:43 12:48:43

Saulina: Sveikos merginos ir moterys. Esu cia prisiregistravusoi virs pora metu. Teko susirasineti su keletu vyru. Laikui begant paaiskeja , kad neverta su jais prasideti ! netgi susirasinejant gaisti laiko,jei pacios ieskome rimtu pazinciu. Teko su keletu ir susitikti. Susidariau nuomone, kad labai mazai saziningu, maloniu, simpatisku vyru. Jei jis simpatiskas ir patrauklus-tai 80 % jis uzimtas ir iesko nuotykiu. Nepapulkite ju glebin. Kiti megsta tik virtualu bendravima, zinutes buna nuostabios, planai susitikti, bet...pries susitikima-sprunka i krumus.Visokiu cia yra.Manau jei zmogus nori tik susirasineti -tai ta galima ir pasakyti-nesuprantu kam slepti Gal sakau pagelbekim viena kitai- pavardinkim ITARTINUS vyrus, kad musu neapgaudinetu, arba nesukeltu mums kvailu vilciu . Pasidrasinkim viena kita-kad atsargiai su pasitikejimu.
Pavardinkime itartinus vyrus- vardas ar slapyvardis, Miestas ir metai.

Įdomu, ką dar pasiūlysi, gal kiekviena paskelbti su kuo susirįašinėjame. Kaip galima prašyti tokių dalyjų jei tamstelė pati slepiesi, kartais būname užblokuoti, galima išlaukti kol vėl turėsi teise rašyti forume, bet jei parūpo tema, ir jau toks opus klausimas, tai būk gera ir nesislėpk nuo tu pačių vyrų, kad žinotu ar verta su tavim prasidėti.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/08/10 13:02:54 13:02:54

Nenoreciau nieko konkretaus išskirti, bet įtarimų visad kelia vyrai - neįdėje savo foto, arba ta foto visai abstrakti. Aš visad esu atvira - gal kam patinka, kam ne. O jei slepi veidą, vardą, amžių ar dar kanors- tai gal prisistatyme iškart rašytų, kad ieško sex partnerių ar pan., kad negaištum savo laiko

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume