Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Išsiskyręs...

Išsiskyręs...

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/05/25 12:42:22 12:42:22

Evas: Taip, tavo ivardintoje skyrybu priezastyje yra tiesos, viskas gan panasiai, tik as nesistengiau to zmogaus pakeisti, o kaip tik vis palaikydavau ir skatindavau, bet deja, kai prireikdavo palaikymo man - nesulaukdavau.
Del nuomones... na tiesiog idomu... bendraujant su moterim neslepiu tiesos ir pasakau, kad esu isiskyres, tuomet, matosi, kad ju elgesys siek tiek pasikeicia.

Tai tų moterų ir reikia klausti, kodėl jų tokia reakcija kai pasakai, kad išsiskyręs. Gal pats kompleksuoji dėl statuso, todėl ir "matai" būtent tokias reakcijas. Manes niekas neklausinėja arba jokių reakcijų nepastebiu. Ir pati nevertinu ir neklasifikuoju žmonių į vedusius ir išsiskyrusius. Žmonės yra pirmiausia žmonės.

16279id_one

1

161 įrašai

2011/05/25 18:17:40 18:17:40

man iš tiesų daug geriau išsiskyręs, nei, kad 40 metų ir dar nevedęs. su išsiskyrusiais daug paprasčiau rutuliojasi santykiai. manau, kad jei iki 40 nevedė, tai jai ir neves. net ir ilgalaikius santykius su tokiais palaikyt labai sudėtinga.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/25 18:53:05 18:53:05

Gerbiu išsiskyrusius tiek vyrus tiek moteris (jei ne kokie apsileidę), nes pati esu išsiskyrusi. Reikia nemažai tam tikros drąsos tam žingsniui - kai nebematai prasmės tęsti bendrą gyvenimą,geriau išsiskirti. Visi sprendimai teisingi, klaidingų nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/25 18:53:25 18:53:25

Pats blogiausias variantas, kalbant apie vyrus virs 35-40, yra nevedes. Net mano mociute sakydavo: apsaugok Viespatie nuo karo, maro, bado ir seno berno. Neapsisprende, savimylos, egoistai, mamyciu suneliai, fu..... atgrasus...

Romuta

R

497 įrašai

2011/05/26 10:58:51 10:58:51

Betta: Išsiskyręs vyras... dažnai išgirstu draugių nuomonę: išsiskyręs vyras tai paliktas vyras, o kam jis reikalingas man ir ko iš jo galima tikėtis, jei jį jau paliko jo buvusioji. O kaip manote jūs?

Išsiskyręs. Palikęs? Paliktas? Kas paslėpta po šiais žodžiais, jausmai, gyvenimas, pasiryžimas, bemiegės naktys arba juodas alinantis darbas, bei dar blogesnis pasirinkimas – besaikis svaigalų vartojimas, norint numalšinti praradimo skausmą. Todėl manau kad kiekvienas, pakėlęs tą nelengvą išbandymą vertas kito šanso, susitvarkyti savo gyvenimą. Kartais tai pavyksta, o kartais tenka bandyti dar ir ne kartą... Kaip kam lemtą.

Zybsius

Z

3 įrašai

2011/05/29 09:02:59 09:02:59

Evas: Taip, tavo ivardintoje skyrybu priezastyje yra tiesos, viskas gan panasiai, tik as nesistengiau to zmogaus pakeisti, o kaip tik vis palaikydavau ir skatindavau, bet deja, kai prireikdavo palaikymo man - nesulaukdavau.
Del nuomones... na tiesiog idomu... bendraujant su moterim neslepiu tiesos ir pasakau, kad esu isiskyres, tuomet, matosi, kad ju elgesys siek tiek pasikeicia.

[b:ec10nak9]Nesamone[/b:ec10nak9]...tik nebrandzios moterys taip galvoja.Tai ka , joms geriau 'beketinantis" skirtis? Tai yra "Isirusi, bet juridiskai santuoka nenutraukta"?Juk tai gali testis amzinybe.Maza del ko issiskiria.Ir tikrai nematau tragedijos.Juk antra puse ne batas-kad apsiavei ir eini per gyvenima be 'mazoliu".Ir tas nugrauzia, ilgai beeinant.Negi geriau nasliai? Kurie net miegamajame privers ziureti ATA nuotrauka?Arba senberniai? Na na na..

Linute

L

19 įrašai

2011/06/18 12:51:36 12:51:36

Zybsius:

[b:2o3t2ut7]Nesamone[/b:2o3t2ut7]...tik nebrandzios moterys taip galvoja.Tai ka , joms geriau 'beketinantis" skirtis? Tai yra "Isirusi, bet juridiskai santuoka nenutraukta"?Juk tai gali testis amzinybe.Maza del ko issiskiria.Ir tikrai nematau tragedijos.Juk antra puse ne batas-kad apsiavei ir eini per gyvenima be 'mazoliu".Ir tas nugrauzia, ilgai beeinant.Negi geriau nasliai? Kurie net miegamajame privers ziureti ATA nuotrauka?Arba senberniai? Na na na..

Sveiki
Manau jeigu issiskyres vyras turi pakankamai pasitikejimo ir noro vel kurti kazka naujo ir nesidairyti atgal, tai ir neigiamos reakcijos sulauks retai. Pati turiu patirties bendraujant su issiskyrusiu vyru. Problema yra ne pats issiskyrimas, o paciu vyru nezinojimas ko jie nori. Galiu tik nuspeti, kad po skyrubu vyrai iesko idealiu moteru ir po kazkurio laiko tiesiog jie skaudziai suvokia, kad tokiu nera.

prunce36

P

2 įrašai

2011/10/27 20:39:03 20:39:03

sveiki, o kaip vertinate toki vyra, kury zmona palieka su vaikais, o patu isvaro kitur gyvent ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/27 20:43:36 20:43:36

su vaikais netinki, kam moteriai svetimus vaikus auginti, kam papildomos problemos.
moterys, taip, kaip ir vyraim nori poros be balasto.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume