Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Riteriai isnyko

Riteriai isnyko

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/10/02 05:57:20 05:57:20

Violetinė: Oi, chėbra, tada aš ne moteris ir apskritai nemoteriška ir balų moteriškam "protingumui" man tai neprideda, gal tik žavesio (anot vieno svečio) , bet jau ką bepadarysi.... Nėra, tai nėra , bet užtat bent jau žavi .
Tiksliai nepacituosiu, bet pateikti sprendimą taip, lyg būtų jį sugalvojęs vyras.... nu čia tai jau atsiprašau. Ir dar vadinti tą diplomatija? Manipuliacija, tai taip, pataikavimu dar galima pavadinti, vyro laikymu protiškai nevisaverčiu, kuris net neatskiria, ką jis nusprendė, o ką jo draugė/žmona. Net nupurtė nuo šitokio požiūrio. Bet ką jau padarysi, kas ko nori, tą ir gauna. Nori draugės melagės, visada prašom, gausi, nori žmogaus, su kuriuo gali būti tikras dėl to, ką jis sako ir daro, prašom, turėsi.
Dabar dar pagalvojau, tai kokiu trečiarūšiu padaru reikia laikyti moterį, kad nedaleistum minties, kad ir ji gali sugalvoti kažką protingo ir tikrai verto dėmesio. Ir kaip reikia nepasitikėti savimi, kad neleistum kitam būti pranašesniu vienu ar kitu atveju. Oi, ne, tokio žmogaus net tarp pažįstamų nenorėčiau turėti.

Nenusimink, pasirodo as irgi "protingoms" moterims nepriklausau

Svečias

S

689 įrašai

2009/10/02 06:32:16 06:32:16

Tikra moteris yra ta, kuri moka apsimesti kvaila ir kvailą vyrą sudoroti ji begirdama - liaupsindama. Daug tikrai intelektualių, talentingų, išsilavinusių moterų taip ir elgiasi šalia "kruto" mafijozo ar kokio tai ministerio, tarkim šalia Steponavičiaus ar kito plėšrūno, kaip Romanovas, Lukašenka, Lubys ir pan.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/02 09:00:56 09:00:56

Jurgina7:
Nenusimink, pasirodo as irgi "protingoms" moterims nepriklausau

o! Jau beveik turime žavių, bet nepakankamai "protingų" moterų klubą.

Kalbant apie tikrą moterį, manau, tai tokia moteris, kuri perėjusi per ugnį, vandenį ir varines triūbas suprato, kad gali daug ką padaryti pati ir tam jai nereikia suvystyti nei mafijozo, nei kokio kito įtakingo vyriškaičio ir kuri moka gyventi pati su savimi.

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/02 09:26:48 09:26:48

Svečias: Išnyko dinozaurai, slibinai - išnyko ir riteriai. Ir kam jų reikia? Barškančių geležiniais šarvais debilų, kurie moka tik princeses gelbėti. O paskui....? Jau geriau pasiieškoti rūmų juokdario, tai bent liūdna nebus.

Iš esmės ydinga samprata. Kada paskutinį kartą skaitėte pasaką? Princesę gelbėti, oi, koks sunkus darbas, mažai kam ir pasiekiamas (prisimenat, kiek būdavo kaulelių didvyrių, kurie vis mėgindavo išlaisvinti princesę. Tai prisiminkit, prisiminkit...). Dinozaurai bei taipogi slibinai tebėra, tik kitokio pavidalo: reikalavimai, nesėkmės ir kiti nelabai malonūs dalykai. Ir tik tada, kai pereini per visokius išbandymus ir parodai, kad iš tikrųjų gali būti su princese, tada ir būna tas "o paskui...". O paskui būna gyvas buvimas su begale spalvų ir nuotykių. Arba princesę gauna kitas, o berniukas taip ir lieka namie niekur neišjojęs, taip ir nesupratęs, kad gimė būti riteriu ir vyru.

niekas

N

62 įrašai

2010/02/10 15:02:39 15:02:39

Jurgina7:
Mantas-22:
Violetinė: O! Pagalvojau, kad man diskusija biški primena žaidimą "sugalvok atsakymą pati". Tai kad šitaip nebūtų, vyrai, pasisakykite.

Jei kalbam apie termina "protinga" tai jis kiekvienam individualus. Todel is mano nuomones apie visus vyriskius prasom nespresti o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu

O sako kad moterys didelius reikalavimus kelia vyrams ...Turbut dauguma vyru taip apibudintu moteri, kuria noretu tureti salia, bet kazkodel "Olia lia" tipo mergaites vistiek ima virsu

Idomumo delei,olia lia pupyciu IQ koks?Silikoniniai papai,ispuoseleta isvaizda,tada kam tas protas

niekas

N

62 įrašai

2010/02/10 15:08:09 15:08:09

Violetinė:
Mantas-22: o kas man yra protinga panele? Na, gal ta, kuri domisi tuo, kas vyksta pasaulyje ir numano kodel tai vyksta, turi kazkokia savirealizacijos sriti, kurioje jauciasi stipri (ne apie shopinimasi kalbu), savo asmenineje erdveje per daug nesiblasko, zino ko nori ir kaip tai pasiekti... Na kazkas panasaus turetu buti jei dar butu grazi, nutuoktu kazka apie sveika gyvensena ir prisiziuretu save tai btu pasaka. Pasaka su princese ir riteriu

Jurgina, mangofruit, taigi normalūs reikalavimai. Manau, kad daug moterų, tame tarpe ir jūs tuos reikalavimus puikiai atitinkat. Domitės tuo, kas ir kodėl vyksta pasaulyje? Taip. Turite savo hobi? Greičiausiai. Žinot, ko norit? Iš to, ką ir kaip rašot, atrodo irgi - taip.
Man peršasi išvada, kad vyrai nevisada mato ir įvertina, kokios puikios moterys yra šalia . Rimtai.

Kaip manai Violetine:moterys gerai mato,ivertina,kokie protingi vyrai jas supa...?

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 17:39:59 17:39:59

Vitorelis: Moterys, riteriai isnyko! Nustokit vaikytis to, ko nera ir atsisukite i tai, kokie vyrai yra siomis dienomis, kokie ju privalumai, kokie trukumai, kokia - visuma. Gal tada ir nebereikes skustis, kad visi vyrai mulkiai.

Tai jeigu mulkiai, tai ka?...

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 17:45:18 17:45:18

Violetinė:
Lelis Borgia: Open your eyes around you, open your mind to the wonders of life, open your heart to those who love you and always be true to yourself!

Atverti akis, kad įžvelgti kažką gero? Na taip, žiūrint ir į mėšlą jame galima pamatyti (tiksliau įsivaizduoti) kažkada buvusią žalia, rasotą žolę, buvusį pašalą, šiltą lietų ir kažkada vėl būsiančią sodrią žolę. Galima. Bet bent jau aš nenoriu būti ta, kuria bus naudojamasi, kol (ir jeigu) mėšlas vėl pataps žole. Noriu būti ištikima sau ir noriu žmogaus, kuris mylėtų mane ir vertintų.

Labai gerai parasei, Violetine.

niekas

N

62 įrašai

2010/02/10 18:10:14 18:10:14

Emporija,jei jie mulkiai,dar ilgai busi tokia,kuria sups tik mulkiai...

Emporija

E

849 įrašai

2010/02/10 18:36:23 18:36:23

Niekas: Emporija,jei jie mulkiai,dar ilgai busi tokia,kuria sups tik mulkiai...

Aciu uz pastaba.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume