Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kodel vyrai neideda savo foto?

Kodel vyrai neideda savo foto?

Jurgina7

J

362 įrašai

2009/09/23 12:41:31 12:41:31

Sveiki,

Berods tokia tema jau buvo, bet norejau vel ja atnaujinti ...Pasidalinkite mintimis, kodel nededama nuotraukos t.y. vyrai neideda savo "atvaizdo"...Suprantu kai vyras vedes ir cia iesko meiluzes, tai nenori "reklamuotis", bet kodel nededa kiti? Man susidaro toks ispudis, kad vyrai galvoja jog moterims turetu uztekti vien to, kad jas pakalbina, kad yra "vyras" ir to turetu kaip ir pakakt..

O kai pries bendraudama paprasai nuotraukos, tai baisiai isizeidzia..hm, bet juk ir jie kalbina paziureje i nuotrauka - jeigu patinka tai paraso, jeigu ne - tai negaista laiko...

Ka manot?

p.s. tik prasau nepamokslauti apie tai, kad svarbiau zmogaus vidus, o ne isore...Cia, siame puslapyje pirmiausia visi renkasi pagal isore (t.y. nuotrauka)...ir ji svarbi VISIEMS.. tik faktas, kad kas vienam grazu, kitam ne (bet cia kita tema)

zigmantas

Z

3 įrašai

2009/09/23 12:53:52 12:53:52

manau,kad nededa savo nuotrauku lygiai del tokiu paciu priezasciu kaip ir moterys ...

Dokas

D

426 įrašai

2009/09/23 13:01:06 13:01:06

atsakymas labai paprastas, jei nededa vadinasi turi ka slept, lygiai taip pat ir elgiasi ir moterys, tik moterys ypac jaunesnes megsta dar ir ne savo susidet

Gvardietis

G

107 įrašai

2009/09/23 13:06:53 13:06:53

Idomu butu suzinoti kaip yra statistiskai,koks galetu butu santykis procentaliai,tarp besislapstanciu vyru ir moteru?del slapuku vyru pasakyti negaleciau,nera galimybes pasitikrinti,o del cia esanciu moteru,tai didzioji ju dalis neturi savo materialaus veido...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/23 13:07:49 13:07:49

Jurgina7, tu ir keli tau rašę/nerašę vyrai, tai dar ne [b:1pld1zgn]VISI[/b:1pld1zgn], kurie daro taip ar kitaip...

pasaulis platesnis ir įvairesnis

leagere

L

354 įrašai

2009/09/23 14:49:01 14:49:01

Mano pastebėjimais, ne taip jau ir mažai įdėjusių.
O kas nededa, gali turėti įvairių priežasčių. Gal slepiasi nuo antros pusės, gal pažįstamiems ir kolegoms nenori reklamuotis tokiu būdu poros beieškantys, o gal yra drovūs ir abejoja savo patrauklumu. Manau, kokiu 90 proc. atvejų tiktų viena ar kelios iš šių priežasčių.
Nevengiu vyrų be nuotraukos, paprastai paprašius ji būna parodoma. Jei ne - tampa tik aiškiau.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/23 15:14:36 15:14:36

O aš neįsidėjusi savo foto, lygiai kaip žmonės viešai neskelbia savo asmens kodo ar namų adreso. Pabendrauji keliais laiškais su žmogumi - taip, prašom, nusiunčiu nuotrauką.

Ar maža kas ir kokiais tikslais varto šias anketas? Svetainė juk nėra skirta uždaram vartotojų ratui.
Jei anketoje parašai apie save, kad ir išsilavinimas, darbo sritis, šeimyninė padėtis, asmeniškai apie save [parašai, pagaliau net savo asmenybės tipą paskelbi viešai. Tikrai nenoriu kad mane bet kas atpažintų gatvėje.

tyliai

T

282 įrašai

2009/09/23 15:50:40 15:50:40

Svečias: O aš neįsidėjusi savo foto, lygiai kaip žmonės viešai neskelbia savo asmens kodo ar namų adreso. Pabendrauji keliais laiškais su žmogumi - taip, prašom, nusiunčiu nuotrauką.

Ar maža kas ir kokiais tikslais varto šias anketas? Svetainė juk nėra skirta uždaram vartotojų ratui.
Jei anketoje parašai apie save, kad ir išsilavinimas, darbo sritis, šeimyninė padėtis, asmeniškai apie save [parašai, pagaliau net savo asmenybės tipą paskelbi viešai. Tikrai nenoriu kad mane bet kas atpažintų gatvėje.

Paranoja? Tai gal ir prieš išeidama(-s) iš kavinės nuvalai savo pirštų antspaudus nuo visų stalo įrankių, kuriais naudojaisi, o servietėles krauni į kišenę ir vėliau sudegini?
No offence

leagere

L

354 įrašai

2009/09/23 16:15:23 16:15:23

tyliai:
Svečias: O aš neįsidėjusi savo foto, lygiai kaip žmonės viešai neskelbia savo asmens kodo ar namų adreso. Pabendrauji keliais laiškais su žmogumi - taip, prašom, nusiunčiu nuotrauką.

Paranoja? Tai gal ir prieš išeidama(-s) iš kavinės nuvalai savo pirštų antspaudus nuo visų stalo įrankių, kuriais naudojaisi, o servietėles krauni į kišenę ir vėliau sudegini?
No offence

Prie ko čia paranoja? Sakyčiau, adekvatus realybės vertinimas. Aš irgi visiškai nenoriu reklamuotis, bet kam skelbti, kad ieškau draugo, nes žmonės labai įvairūs ir teisingai tai įvertins ar bent jau toleruos ne visi. Kodėl turėčiau susidurti su to pasekmėmis? Nesinori duoti peno fantazijoms ir apkalboms. Kam noriu, papasakoju pati.

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/24 02:35:34 02:35:34

Pritariu 100% svečiui. Elgiuosi lygiai taip pat ir su tom pačiom priežastim. Kas nustato šiuo atveju paranoją: nuraminu - su paranoja tai nieko bendro neturi (skaitykit medicinos literatūrą ) .

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume