Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyras kulinaras-moteru svajone

Vyras kulinaras-moteru svajone

Ra

R

389 įrašai

2009/10/30 19:10:19 19:10:19

Svarbiau kiti dalykai. O jeigu atsibodo sumuštiniai, maistą galima užsakyti į namus arba pavalgyti kavinėje

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/02 14:20:54 14:20:54

As temos pavadinima stai taip pervadinciau "koks vyras - moteru svajone". Ir tegu raso. Ir blogiausia net ne tai, kad nerealiu dalyku jos prisvagsta - tegu svajoja, idealizuoja. Juk svajones tam ir yra, kad atretu prie tobulumo. Svarbu tai, kad moterys, turedamos galvoje svajoniu jauniki, tampa visiskai nelankscios ir visiskai nesuvokia, kad bet kokia svajone turi tureti lankscias ribas.

kibiras

K

17 įrašai

2009/11/03 12:08:29 12:08:29

na, matot kaip cia iseina, o vienas pazystamas aiskina, kad gaminti valgyti moka tik gejai.
pats jisai moka slapia desra pasikepinti kkeptuvej, ir ishsivirti makoronus su keptais lasiniais

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/06 11:13:31 11:13:31

Taip gali sakyti tik uzkieteje muzikai, kuriu suvokime moteris uzima indaploves, skabimo masinos, sekso aparato ir valgio gaminimo masinos vieta. Tokiems bet kokis pagslba moteriai atrodo gejiskumo aparaiska. Na o tikrai vyriska, tai trenkti savo "bobai", jeigu neklauso, gerai ja "pad**kinti" ir po darbo issidrebti priesais telika.

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/07 14:21:12 14:21:12

Atsakant i tema, kad Vyras kulinaras uzgauna moteru ambicijas tikrai drysciau priestarauti pvz kulinarija mano hobi ir yra vienas malonumas trintis apie puodus ir mano namiskiai tik rnkomis poloja kad nuo puodu juos nuveju ir einu pats o mama dar kartais pagiria kad skaniau pagaminu uz ja. O merginos atzvilgiu tai butu tik lepinimas o ne ambiciju uzgavimas na cia tik mano tokia nuomone

alionija

A

1 įrašai

2009/11/09 14:23:09 14:23:09

O man vyrai kulinarai - vien galvos skausmas. Nes jie megsta gaminti, neretai netgi puikius patiekalus sukuria, BET... Tokia betvarke virtuveje palieka, kad jos tvarkymas sugadina visa malonuma, suteikta nuostabiojo patiekalo. Vyrai, ismokite nepaversti virtuves musio lauku po savo sedevru, a?

namiokass

N

226 įrašai

2009/11/10 07:51:38 07:51:38

Pas mane ir lieka musio laukas kai gaminu kazkoki patiekala taikliai pasakyta taciau kai kazkas kepa ar verda visuomet galima tai susitvarkyti nes lieka laisvas laikas pamenu vienos drauges reakcija, kai kepiau simtalapi grindys pilnos miltu ir panasiai... pilna plautuve bliudu ir t.t... tai buvo pakraupusi bet svarbiausia gavosi tikslas kurio siekiau ir sutvarkiau viska kaip ir buvo

Geras kulinaras tas kuris sugeba sutvakyti viska, po gaminimo

jionas

J

12 įrašai

2009/11/12 10:37:11 10:37:11

Kas negamino sau maisto tas dau ka praranda bet ira saliga kat moters virtuvejia nebutu

shanon3

S

6 įrašai

2009/11/12 18:35:29 18:35:29

alionija: O man vyrai kulinarai - vien galvos skausmas. Nes jie megsta gaminti, neretai netgi puikius patiekalus sukuria, BET... Tokia betvarke virtuveje palieka, kad jos tvarkymas sugadina visa malonuma, suteikta nuostabiojo patiekalo. Vyrai, ismokite nepaversti virtuves musio lauku po savo sedevru, a?

na cia,tai tu 100% teisi-kartais tai buna daugiau negu musio laukas-bet tikslas pateisina priemones....swarbiausia nustebint savo drauge-o po to galima truputi ir pawargti besitwarkant...

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/12 22:19:12 22:19:12

shanon3:
alionija: O man vyrai kulinarai - vien galvos skausmas. Nes jie megsta gaminti, neretai netgi puikius patiekalus sukuria, BET... Tokia betvarke virtuveje palieka, kad jos tvarkymas sugadina visa malonuma, suteikta nuostabiojo patiekalo. Vyrai, ismokite nepaversti virtuves musio lauku po savo sedevru, a?

na cia,tai tu 100% teisi-kartais tai buna daugiau negu musio laukas-bet tikslas pateisina priemones....swarbiausia nustebint savo drauge-o po to galima truputi ir pawargti besitwarkant...

Bet kažkodėl po tokių didžiadvasiškų tvarkymų reikia viską pervalyti ir iššluostyti telkšančias balas... Ir adar turi nuolat girti ir džiaugtis koks jis šaunuolis. Kartais net susimastau - gal čia taip tyčia daro, kad daugiau neprašyčiau?

Kitas vyrų-kulinarų trūkumas - jie ngamina pagal receptūras iš rinktinių brangių produktų (kurių dar ir nusipirkti nesugeba). O kai kalba apie kasdienį maisto gaminimą, kad grįžti nusikalusi ir peralkusi - šnipštas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume