Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyras kulinaras-moteru svajone

Vyras kulinaras-moteru svajone

oliveris ne

O

1 įrašai

2009/09/09 11:58:23 11:58:23

Karta viena drauge man prasitare, kad vyras kulinaras-moteru svajone. Ar tai tiesa? Ar noretumete vyro, kuris gamintu geriau uz jus? Ar visgi gaminantis vyras uzgauna moteru ambicijas?

Vyyyts

V

238 įrašai

2009/09/09 12:22:36 12:22:36

Jei vyras blogas lovoje tada privalo stengtis kaskur kitur (virtuveje, komplimentu sakyme, uosvienei padlaiziauti....)
Vyras turi buti vyriskas. Negi jei vyras gamins valgyti moteris malkas kapos?

Svetė

S

256 įrašai

2009/09/11 14:12:27 14:12:27

Vaidux: Jei vyras blogas lovoje tada privalo stengtis kaskur kitur (virtuveje, komplimentu sakyme, uosvienei padlaiziauti....)
Vyras turi buti vyriskas. Negi jei vyras gamins valgyti moteris malkas kapos?

Patys geriausi kulinarai yra vyrai. Tai labai vyriška profesija. Vyro mokėjimas gaminti man yra labai seksualu. Dėl tokio vyro sutikčiau išmokti sutaisyti vandens čiaupus, kad tik jis gamintų.

ginger7

G

18 įrašai

2009/09/11 15:24:26 15:24:26

Taip, sutinku, kad tai svajone, nes visai nepagristai si pareiga uzkrauta moteriai. Juk ne visi vyrai moka taisyti ciaupus, o ir malku kapojimas siais laikais neaktualus. Tik kokie bebutu laikai, valgyti reikia, o vyrai nuo gaminimo vis dar dengiasi 'ciaupu taisymo-malkiu kapojimo-zveriu medziojimo-is misko' skydu. Tad belieka svajoti... Arba gyventi vienai

16188id_bubaste

1

6 įrašai

2009/09/11 17:19:15 17:19:15

Geras vyras tas, kuris zino kam reikalingas saldytuvas, kokiu tikslu virtuveje sumontuota kriaukle ir kuris nedusauja nostalgiskai del mamos teptu sumustiniu O nekulinaras vyras, moters groziui nekenkia.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/11 19:31:06 19:31:06

Nors man patinka gaminti ir sekasi visai neblogai-norėčiau turėt draugą virėją. Ar žinojot, kad vyrai geri kulinarai yra taip pat ir labai geri meilužiai?? )Gal dėl to tavo draugė taip prasitarė?

oliveris ne: Karta viena drauge man prasitare, kad vyras kulinaras-moteru svajone. Ar tai tiesa? Ar noretumete vyro, kuris gamintu geriau uz jus? Ar visgi gaminantis vyras uzgauna moteru ambicijas?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/14 12:56:11 12:56:11

mangofruit0406: Nors man patinka gaminti ir sekasi visai neblogai-norėčiau turėt draugą virėją. Ar žinojot, kad vyrai geri kulinarai yra taip pat ir labai geri meilužiai?? )Gal dėl to tavo draugė taip prasitarė?
oliveris ne: Karta viena drauge man prasitare, kad vyras kulinaras-moteru svajone. Ar tai tiesa? Ar noretumete vyro, kuris gamintu geriau uz jus? Ar visgi gaminantis vyras uzgauna moteru ambicijas?

Cia mokslininku patvirtinti faktai, ar tiesiog gyvenimo patirtis?...

kazkas kitas

K

6 įrašai

2009/10/16 13:03:09 13:03:09

Galiu visiskai tvirtai pateikti teigiama atsakyma i uzduota klausima - taip, vyrai kulinarai yra moteru svajone. Tai nereiskia, kad nemegstu gaminti ar deklaruoju emancipacija, taciau kai vyras moka ir megsta gaminti, jis moka ir ivertinti jam pagaminta maista. Galima gaminti kartu, galima tiesiog buti lepinamai jo rankomis gamintu skanestu..

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/10/16 15:41:16 15:41:16

Mano mires vyras mokejo skaniai gaminti, net Napoleona mokėjo iskepti. Jei isvaziuodavau pas dukra dviem savaitems - zinojau, kad nebadaus.
Bet labiausiai man patikdavo kartu maista gaminti.

Moteris33

M

54 įrašai

2009/10/16 16:05:36 16:05:36

mangofruit0406: Nors man patinka gaminti ir sekasi visai neblogai-norėčiau turėt draugą virėją. Ar žinojot, kad vyrai geri kulinarai yra taip pat ir labai geri meilužiai?? )Gal dėl to tavo draugė taip prasitarė?

Esu linkusi tam pritarti

Vyras kulinaras - skamba seksualiai. Tuomet galvoji apie žmogų, vertinantį subtilius, gurmaniškus niuansus, pagaliau sugebantį atrasti tą subtilumą ir, atrodo, tokiame grubiame dalyke, kaip per naktį krosnyje troškintoje košėje.
tačiau kokas - ne mano svajonė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume