Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Gyvenimo budas

Gyvenimo budas

Aika

A

3 įrašai

2009/07/29 13:39:46 13:39:46

Kaip manote, kad gyvenimo budas "gyvenu sia diena" musu Lietuvoj isitvirtines? Ar zmones moka dziaugtis ne praeitim, ne ateitim, o tuo, ka turi DABAR?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/29 15:04:31 15:04:31

ne, aš nemoku

Auris

A

54 įrašai

2009/07/29 16:19:01 16:19:01

Bandau to mokytis,gyventi lyg tai butu paskutine mano diena,deja per rutina ,tai pavyksta gan retai.Manau reikia stengtis buti,lyg tas herojus is filmo "Jis sako taip"

Simutte

S

123 įrašai

2009/07/29 16:36:05 16:36:05

Stengiuosi tuo vadovautis ir ypatingai dabar, kai keiksmazodziu jau tapusioje krizeje, daugelis dalyku akivaizdziai savo vertes prarado. Nenoriu galvoti vien apie pinigus, namus ir dauginamasi.

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/07/29 20:45:19 20:45:19

Aika: Kaip manote, kad gyvenimo budas "gyvenu sia diena" musu Lietuvoj isitvirtines? Ar zmones moka dziaugtis ne praeitim, ne ateitim, o tuo, ka turi DABAR?

Tikiuosi, kad gyvenimo būdas "gyvenu sia diena" Lietuvoje neįsitvirtinęs ir niekados neįsitvirtins Jei taip atsitiktų, tučtuojau bėgčiau iš tokios Lietuvos Ir kuo toliau, nuo visų "gyvenančių šia diena". Tokį gyvenimo būdą prilyginu maro nelaimei, nes tai tolygu "po manęs nors ir tvanas..."

O Lietuvoje daug žmonių, ir manau vis daugėja "gyvenančių [u:uf7mo3ks]šiandien[/u:uf7mo3ks]", nes mes juk iš tikrųjų turime tik ŠIĄ DIENĄ, kuri rytoj jau taps vakar diena, o rytojus rytoj bus šiandien Todėl AŠ gyvenu šiandien - šiandien džiaugiuosi, šiandien juokiuosi, šiandien verkiu, šiandien žinau ką turiu, šiandien džiaugiuosi saule , šiandien kažkam sakau "aš tave myliu", šiandien laukiu lauko gėlių, šiandien per pietų pertrauką vietoj 20 min papildomo darbo skaičiuoju žvirblius, šiandien glostau savo šunį, šiandien džiaugiuosi vairavimo malonumais ... ... ...
O rytoj? O rytoj vėl bus šiandien
Juk taip, Aika?

Aika

A

3 įrašai

2009/07/30 13:06:38 13:06:38

Aš į gyvenimą "šia diena" žiūriu palankiau. Niekaip negalėčiau prilyginti to marui ar dar kam panašaus. Sakoma "skink dieną", taigi stengiuosi tai daryti, kad iš kiekienos dienos ko nors pasimokyčiau. Manau, žvelgti į rytdieną, tai tam tikra prasme ir atidėlioti. Kaip dažnai sakom sau "ateityje", "kai turėsiu tą ir aną..." nuveiksiu "tą ir kitą", o galiausiai tie pažadai sau ir lieka neišpildyti.

ds250

D

6 įrašai

2009/08/09 22:02:04 22:02:04

Taip gyvenu ir tuom patenkintas. Tiesa, nedaug pazystu tokiu, bet tie kuriuos pazystu atrodo daug laimingesni uz tuos "karjeristus".

domina

D

176 įrašai

2009/08/10 04:35:05 04:35:05

Dazniausiai liudesys mus aplanko tada,kai galvojame apie tai,ko nera arba nebera,arba kai nezinome,ar bus.Bet svarbiausia cia ir dabar.Visas dziaugsmas ir sviesa gyvena sia sekunde.Jei sugebetume 100% matyti visa grozi,kuris yra salia,tai butume laimingi kiekviena akimirka,kuria isgyvename.Kai galvojame apie tai,ko jau nebera,gal nepamatome,koks grazus dangus ar koks mielas zmogus? Vakar diena yra istorija.Rytojus - paslaptis.Siandiena yra dovana.Stai kodel tai vadinama dabartimi! As manau,kad tai nepaprasta... gyventi ir branginti kiekviena momenta.Tai nera generaline repeticija!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume