Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Normalus vyrai baigia isnykti?

Normalus vyrai baigia isnykti?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/16 18:00:31 18:00:31

Svečias:
svetlana:
O tas, sveteli, kad ir moteru tokiu esama, ir kur kas daugiau nei vyru. Pazvelkite viena syki tiesai i akis:). O nenorite to matyti, nes galbut neatitinkate to kriterijaus, kuri uzduoda tokios moterys - nes joms taip pat bet ko nereikia. Atsiprasau jei klystu jusu atzvilgiu.

Galite nurodyti pavyzdi? Kad pilna arogantishku motereliu, kurios Kamiu iveikusios save proto bokshtais laiko - sutinku, bet ne visiems toks lygis priimtinas
Kzkaip neteko sutikti moters, kurioje derintusi moterishkumas ir aukshto lygio protas - jei pastarasis dominuoja, tai apie moterishkuma reikia uzmirshti - o gal tai net neimanomas derinys?

Kuo cia detas Kamiu? Ar be jo negalima buti protingai/-am?
Pavyzdys: cia, forume tokiu moteru bent kelios. Ir gyvenime man teko sutikti ne viena. Moteriskuma ir auksto lygio prota kiekvienas supranta savaip - gal cia visa problema? Arogancija - tai gynyba. Juk neteigsite, kad moyerys gyvena jaukiame saugiame pasaulyje be ispuoliu.
As auksto lygio prota suprantu taip: tegu zmogus kazko ir nezino, ir nenumano su kuo vlgomas Kamiu, bet yra zingeidus, greit mokosi naujoviu, atviras joms - toks zmogus gali buti laikonmas auksto proto. Jis gyvena taip,kad nekenkia nei sau, nei kitiems - tai butina salyga.
Esama elitiniu moteru (galite tai laikyti mano terminu). Elitiniu - ne turto ir socialinio statuso prasme, toli grazu. Elitine moteris - kaip cia trumpai pasakius - ji istikima ir zino savo verte. Ji niekuomet nesileis i seksualinius santykius be abipuses meiles - nors laukti prireiktu metu metus. Ji protinga, patikima, nemeluoja, atsidavusi ir rupestinga savo mylimojo atzvilgiu. Ji nuostabiai seksuali - bet tai skirta tik mylimajam. Jos neimanoma papirkti, nusipirkti, pavilioti - nesvarbu ar jos mylimasis liko be cento - ji nepaliks jo. Idealas? Toli grazu, ji turi kaip ir visi, savo trukumu. Bet jos privalumai pavercia nieku tuos trukumus. Galima butu dar apie ja pasakoti - tik ar bereikia? Ir ar bereikia mineti, jog esama ir elitiniu vyru?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/16 18:07:14 18:07:14

cia tas draugas kuris turi pinigeliu paskambinti:
Svečias: [quote:1fblxefc]Kzkaip neteko sutikti moters, kurioje derintusi moterishkumas ir aukshto lygio protas - jei pastarasis dominuoja, tai apie moterishkuma reikia uzmirshti - o gal tai net neimanomas derinys

Kazkada taip pat maniau. Imanomas. O sutikau Darnioje Poroje.[/quote:1fblxefc]
Nuosirdus sveikinimai judviem

Bronius..

B

190 įrašai

2010/12/16 18:09:37 18:09:37

Kažkaip skaičiau lyg tai būtu rąšęs vyras (aš) Svetlana tau niekas nepadėjo ? Labai rimtai be emociju , tiesiog apie tai kas įra dviejų žmonių tikras ryšys. galėčiau savo anketoje taip parašyti.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/16 18:17:43 18:17:43

Bronius..: Kažkaip skaičiau lyg tai būtu rąšęs vyras (aš) Svetlana tau niekas nepadėjo ? Labai rimtai be emociju , tiesiog apie tai kas įra dviejų žmonių tikras ryšys. galėčiau savo anketoje taip parašyti.

Ne, Broniau, aspati parasiau, be abejo. Nekukliai pridursiu: cia nuo saves, savo patyrimu ir jausmu nusirasiau. Esu tokia. Ir manau, as ne viena, yra tokiu, esu sutikusi. Manau, kad ir toki pati vyra sutikau cia, DP. Bet tik manau...kas zino?
O jums, vyrams, ar patiktu tokia moteris? Pamirsau pridurti: ji neistikimybes neatleistu ko gero...Tai man uzbaigtu visa meile...

Bronius..

B

190 įrašai

2010/12/16 18:26:10 18:26:10

Skaitant ana posta taip ir perskaičiau. Abu turi didžiuotis savo verte. O jos paprastos gi. Didžiuotis žmogumi esančiu šalia. Daryti viską (nedaryti baisių klaidų), kad didžiuotusi tavimi. Mylėti net trūkumus. Čia daug ?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/16 20:44:07 20:44:07

Bronius..: Skaitant ana posta taip ir perskaičiau. Abu turi didžiuotis savo verte. O jos paprastos gi. Didžiuotis žmogumi esančiu šalia. Daryti viską (nedaryti baisių klaidų), kad didžiuotusi tavimi. Mylėti net trūkumus. Čia daug ?

Puikiai ir paprastai pasakyta, Broniau. Tai ir daug ir mazai. Kazkam visai neimanoma. Bet visada yra erdves mokytis tokiam/-iai tapti. Linkiu sau ir kitiems to. Nes tame ir yra buvimo kartu laime.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/17 14:29:47 14:29:47

svetlana:
Bronius..: Kažkaip skaičiau lyg tai būtu rąšęs vyras (aš) Svetlana tau niekas nepadėjo ? Labai rimtai be emociju , tiesiog apie tai kas įra dviejų žmonių tikras ryšys. galėčiau savo anketoje taip parašyti.

Ne, Broniau, aspati parasiau, be abejo. Nekukliai pridursiu: cia nuo saves, savo patyrimu ir jausmu nusirasiau. Esu tokia. Ir manau, as ne viena, yra tokiu, esu sutikusi. Manau, kad ir toki pati vyra sutikau cia, DP. Bet tik manau...kas zino?
O jums, vyrams, ar patiktu tokia moteris? Pamirsau pridurti: ji neistikimybes neatleistu ko gero...Tai man uzbaigtu visa meile...

Svetlana, ir tu neatleistum vyro neištikimybės? Jei taip, tada tau nelengva bus šiam pasauly. Belieka tik užjausti ir apgailėti tavo liūdną likimą. Bet gal tu dar persigalvosi ir gyvenimas plauks įprasta vaga be rūpesčių, bėgs laimė pastriksėdama?

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/17 17:27:45 17:27:45

Svečias:
svetlana:

Svetlana, ir tu neatleistum vyro neištikimybės? Jei taip, tada tau nelengva bus šiam pasauly. Belieka tik užjausti ir apgailėti tavo liūdną likimą. Bet gal tu dar persigalvosi ir gyvenimas plauks įprasta vaga be rūpesčių, bėgs laimė pastriksėdama?

Kazkada atleidau - pirma syki. Antra - paleidau. Matyt, nepakankamai mylejau:(. O dabar...Ar negalima be neistikimybes? Gal neteks? Juk dabar viskas kitaip ir as kitokia...Turbut neatleisciau. Turbut.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/12/17 18:14:47 18:14:47

Tikri vyrai bijo pasirodyti, kad yra tikri, o tai šimtai moteriškių apipuls ir ims čiupinėti tam, kad patikrintų ar tikri

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/17 18:16:38 18:16:38

Sunku tau bus gyventi tada su vyru vėl. Žmonės nesimoko iš klaidų, o jas nuolat kartoja. Ir taip iš kartos į kartą tas pats per tą patį - nieko naujo. Žmonės nesimoko iš klaidų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume