Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Normalus vyrai baigia isnykti?

Normalus vyrai baigia isnykti?

as kleckiukas

A

4 įrašai

2010/10/01 20:23:36 20:23:36

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/01 23:31:43 23:31:43

VidasPlius: Normalūs vyrai pradeda išnykti po to, kai nyksta normalios moterys., nes šiame pasaulyje tikras vertybes skleidžia tas, kuris gimdo...

Pritariu, auksine izvalga. Moteris - vertybiu skleidejam ji duoda krypti. Pjauname visada tai ka pasejome ir auginome.

bebras25

B

17 įrašai

2010/10/02 06:03:02 06:03:02

ji:
bebras25:
ji: Noriu į pasimatymą! Su normaliu, įdomiu vaikinu!

einam

jau įsivaizduoju tave "einantį"..

Lakią vaizduotę turi

Kaikada

K

298 įrašai

2010/10/02 09:09:18 09:09:18

svetlana:
VidasPlius: Normalūs vyrai pradeda išnykti po to, kai nyksta normalios moterys., nes šiame pasaulyje tikras vertybes skleidžia tas, kuris gimdo...

Pritariu, auksine izvalga. Moteris - vertybiu skleidejam ji duoda krypti. Pjauname visada tai ka pasejome ir auginome.

Kad moterys vertybes formuoja dažniausiai, sutinku, bet, kad gimdydamos, nežinojau

O šiaip jau čia vištos ir kiaušinio dilema. Taip, moterys, vertybių formuotojos, bet, ar ne patriarhalinė visuomenė jas pavertė tokiomis, kurios nebemoka ir nebegali suformuoti tinkamų vertybių savo vaikams? Ar ne vyresnės kartos vyrai kalti, kurie šitą naštą užkrovė vien moterims, patys savo pavyzdžiu vaikams rodydami visai priešingai?

ji

J

98 įrašai

2010/10/02 11:42:26 11:42:26

Mirusi svetainė. Į kvietimą susitikti - atsako vienas veikėjas (nors teoriškai ieškančių pažinčių čia sakosi yra kur kas daugiau). Juokinga, jei nebūtų graudu. Ir toliau dejuokite kaip viskas blogai... nes tik tiek ir sugebate

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/10/02 12:41:16 12:41:16

o kas tau sakė kad viskas blogai,manau priešingai labai gerai dejuot neverta

Svetlana

S

980 įrašai

2010/10/02 14:29:59 14:29:59

Cia susirinko megejai pabendrauti virtualiai, paplepeti - stai jau jie ne vieni, jie iprate taip.Yra ir aktyviai ieskanciu, bet gal maziau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/02 15:31:16 15:31:16

gal į kviečiančių amžių žvilgtelėkit

bebras25

B

17 įrašai

2010/10/02 18:17:32 18:17:32

ji: Mirusi svetainė. Į kvietimą susitikti - atsako vienas veikėjas (nors teoriškai ieškančių pažinčių čia sakosi yra kur kas daugiau). Juokinga, jei nebūtų graudu. Ir toliau dejuokite kaip viskas blogai... nes tik tiek ir sugebate

O tau nepakanka vieno? Vis blogai... gal laikas pradėti matyti džiaugsmą mažuose dalykuose? © Keistuoliai

Agnieška O

A

106 įrašai

2010/10/03 09:51:50 09:51:50

Aš nesupratau vyrų mąstymo.Bendravau su vienu laiškais,na, parašo du sakinius,kitą kartą vėl,jau mėnuo praeina,ar daugiau,na ir nejaučiu,kad norėtų realiai susipažinti.Ir nuotraukas matė,aš jo mačiau,atrodo,įspūdžiui susidaryti pakanka.Ir stop.Kažkaip keista.Ar jie įsivaizduoja,kad vien šiaip pasirašinėję iš pirmo karto ras tinkančią?Ko bijoti susitikimo.Pirmo žmogiško,nebūtinai juk iš karto galvoti,ar čia įtiksiu,kaip čia kas.Tiesiog susipažinti.Juk niekas netempia iš karto prie altoriaus.Tai ką aš,nutraukiau bendravimą,ištryniau iš sąrašo.Paskui kitas vyras.Pradžia panaši.Rašom šį bei tą.Mano nuotraukos paslėptos,tai parašau,gal įkeltų nuotrauką savo.Atsako,bendravimui tai reikšmės neturi.Parašau,kad vis dėlto šiek tiek visgi turi,jei mąstyt susitikti.Na ir dingo iš akiračio nieko nepasakęs.Ką gi,ištryniau ir šį.Aš šioje svetainėje palieku sąraše,kurie išties mane domina,tačiau vyrai tikrai pasyvūs.Parašo anketoje-jei kas domina-atsakysiu.Kaip juos suprasti?Tai juk jie turi pirmi rašyti.Ir jei gauna suderinamus narius-iš karto arba atmesti,arba rašyti.O gal jie kartotekas kokias užsiveda-atsiprašant-na vsiakoe pažarnoe.Tai va,išsakiau savo nuomonę.Tikriausiai greit išsiregistruosiu iš čia.Ir anskčiau man tie vyrai didelė mįslė buvo,o dabar gal nė neverta dėti pastangas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume