Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kompleksuoti nevykėliai

Kompleksuoti nevykėliai

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/29 19:51:13 19:51:13

Gal kiek offtopic, bet paskaitinejus foruma susidariau ispudi, kad vyrams reikalavimai iskelti per dideli : grozis, stilinga apranga, finansine padetis, protas, humoro jausmas, automobilio vairavimas (kaip tik siandien paskaiciau forume) ir daug daug daug kitko. Zinoma, tokiu vyru stoka, ir prasideda verkslenimai forumuose "ar yra normaliu vyru". Visi kiti vyrai, kuriu beje irgi nemazai, automatiskai gauna "kompleksuoto nevykelio" arba tiesiog nevykelio etikete. Gal tiesiog jusu poziuris per daug grieztas? Man vyriskoje kompanijoje neteko girdeti "nevykeles" savokos, komentaru del moters nestilingos aprangos, nemokejimo gaminti ir kt. Mergina arba patinka arba ne, jei patinka - visai nesvarbu, kaip apsirengus, koks statusas visuomeneje ir kiek pinigu uzdirba.
Zmogus is prigimties protinga butybe. Kai jam kitas zmogus nepatinka - prisigalvoja sau tukstanti pateisinimu, kodel. O pavadinti "nevykeliu" - vienas is geresniu pateisinimu.
Siulau maziau laidytis etiketemis, ir paziureti i save kritiskiau. Gal tada ir musu poziuris i kitus taps ismintingesnis - suprasime, kad visi esame skirtingi, su skirtingais interesais ir siekiais.

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/29 20:03:09 20:03:09

Svečias: Gal kiek offtopic, bet paskaitinejus foruma susidariau ispudi, kad vyrams reikalavimai iskelti per dideli : grozis, stilinga apranga, finansine padetis, protas, humoro jausmas, automobilio vairavimas (kaip tik siandien paskaiciau forume) ir daug daug daug kitko. Zinoma, tokiu vyru stoka, ir prasideda verkslenimai forumuose "ar yra normaliu vyru". Visi kiti vyrai, kuriu beje irgi nemazai, automatiskai gauna "kompleksuoto nevykelio" arba tiesiog nevykelio etikete. Gal tiesiog jusu poziuris per daug grieztas? Man vyriskoje kompanijoje neteko girdeti "nevykeles" savokos, komentaru del moters nestilingos aprangos, nemokejimo gaminti ir kt. Mergina arba patinka arba ne, jei patinka - visai nesvarbu, kaip apsirengus, koks statusas visuomeneje ir kiek pinigu uzdirba.
Zmogus is prigimties protinga butybe. Kai jam kitas zmogus nepatinka - prisigalvoja sau tukstanti pateisinimu, kodel. O pavadinti "nevykeliu" - vienas is geresniu pateisinimu.
Siulau maziau laidytis etiketemis, ir paziureti i save kritiskiau. Gal tada ir musu poziuris i kitus taps ismintingesnis - suprasime, kad visi esame skirtingi, su skirtingais interesais ir siekiais.

sutinku su viskuo.
tik klausimas. beabejo retorinis. ar tikrai patinka vyrui netvarkingai ar bet jai netinkanciais drabuziais aprengta mergina? ar tikrai patinka negrazi?( beabejo grozis salygina savoka) ar tikrai patinka kvaila? i juoka isputusi akys?ir dar visiskai nedirbanti ir neuzdirbanti????? sutinku, kad masinos vairavoimas cia nieko detas. beje as tokio kriterijaus vyrams niekada ir netaikiau.

aivada visi mes norime to paties, tik kai norim pamirstam pries tai i veidrodi pasiziuret, i savo nuveiktus darbus ir pinigine. tik tiek . kaip sakoma komentuot cia ner ka..

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/29 20:22:32 20:22:32

elenka:
Svečias: Gal kiek offtopic, bet paskaitinejus foruma susidariau ispudi, kad vyrams reikalavimai iskelti per dideli : grozis, stilinga apranga, finansine padetis, protas, humoro jausmas, automobilio vairavimas (kaip tik siandien paskaiciau forume) ir daug daug daug kitko. Zinoma, tokiu vyru stoka, ir prasideda verkslenimai forumuose "ar yra normaliu vyru". Visi kiti vyrai, kuriu beje irgi nemazai, automatiskai gauna "kompleksuoto nevykelio" arba tiesiog nevykelio etikete. Gal tiesiog jusu poziuris per daug grieztas? Man vyriskoje kompanijoje neteko girdeti "nevykeles" savokos, komentaru del moters nestilingos aprangos, nemokejimo gaminti ir kt. Mergina arba patinka arba ne, jei patinka - visai nesvarbu, kaip apsirengus, koks statusas visuomeneje ir kiek pinigu uzdirba.

sutinku su viskuo.
tik klausimas. beabejo retorinis. ar tikrai patinka vyrui netvarkingai ar bet jai netinkanciais drabuziais aprengta mergina? ar tikrai patinka negrazi?( beabejo grozis salygina savoka) ar tikrai patinka kvaila? i juoka isputusi akys?ir dar visiskai nedirbanti ir neuzdirbanti????? sutinku, kad masinos vairavoimas cia nieko detas. beje as tokio kriterijaus vyrams niekada ir netaikiau.
aivada visi mes norime to paties, tik kai norim pamirstam pries tai i veidrodi pasiziuret, i savo nuveiktus darbus ir pinigine. tik tiek . kaip sakoma komentuot cia ner ka..

Kodel retorinis? Galiu atsakyti klausimu i klausima: ar visos lietuvaites moka graziai rengtis? Pasivaiksciojimas Vilniaus centre - kaip madu sou - visko prisiziureti galima, beje, tokios vaiksto daznai ne vienisos ; Grozis reliatyviai suprantamas, bet dazniausiai nepatinka ; Kai kurioms tikrai patinka kvailos - prisiminkime taip vadinamas "fyfas";
Del uzdirbio - daugumai mano draugu tas klausimas nera aktualus, zinoma, jei mergina nesistengia buti islaikytine, o mokosi, iesko darbo ir pan.
Manau, moteru jausmingumas ir "svarbu vidus" savoka - tera tiesiog ispustas burbulas. Joms tiesiog nemalonu (kitiems, ir sau pacioms) prisipazinti - ieskau geriausio patino is patinu bandos. Keisiu patina tik i geresni, nei turiu dabar. Visi, prastesni nei mano dabartinis (arba paskutinis turetas) patinas - "kompleksuoti nevykeliai".

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/29 20:46:04 20:46:04

visi mano visai nieko buvo, nes buvo mylimi, o tau matau nepasiseke, tai ir ner ko pikt ant kitu

o jei moteris uzdirba, gera darba turi, issilavinima, normalia isvaizda, kai kam net grazi esu:) ,patikima, ir su jumoru, kodel negaliu noret , bent tiek pat turinti zmogu? nesuprantu ko cia pikt?
o sakydama kl. retorinis, turejau omenyje , kad neprasau atsakyti.
taigi gero vakaro

Jonas

J

62 įrašai

2009/06/29 22:52:15 22:52:15

elenka: visi mano visai nieko buvo, nes buvo mylimi, o tau matau nepasiseke, tai ir ner ko pikt ant kitu
o jei moteris uzdirba, gera darba turi, issilavinima, normalia isvaizda, kai kam net grazi esu:) ,patikima, ir su jumoru, kodel negaliu noret , [b:3jcorlmz]bent tiek pat turinti zmogu?[/b:3jcorlmz] nesuprantu ko cia pikt?
taigi gero vakaro

Sita vieta man daugiausiai patiko "bent tiek pat turinti zmogu?" ,Laimingo starto tau,tiksliau finiso be ieskant,uz kokiu 5 meteliu uzsuksiu paklausti kaip sekasi .PS>Dabar jau nesistebiu kodel tokios kaip jus nerandat sau vyro.Ir aplamai neisivaizduoju kaip galima internete ieskoti sau antros puses,totali nesamone,meiluzes,draugo ar siaip pramoga kaikuriems tai dar suprantu.tiek to,ka cia aiskinti vistiek prie kompo sedesit ir tikesites stebuklo,kada isejus i kiema(miesta)galima iskarto su patikusiu zmogum susipazinti....

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/30 10:24:27 10:24:27

Jonas:
elenka: visi mano visai nieko buvo, nes buvo mylimi, o tau matau nepasiseke, tai ir ner ko pikt ant kitu
o jei moteris uzdirba, gera darba turi, issilavinima, normalia isvaizda, kai kam net grazi esu:) ,patikima, ir su jumoru, kodel negaliu noret , [b:2gi5rthn]bent tiek pat turinti zmogu?[/b:2gi5rthn] nesuprantu ko cia pikt?
taigi gero vakaro

Sita vieta man daugiausiai patiko "bent tiek pat turinti zmogu?" ,Laimingo starto tau,tiksliau finiso be ieskant,uz kokiu 5 meteliu uzsuksiu paklausti kaip sekasi .PS>Dabar jau nesistebiu kodel tokios kaip jus nerandat sau vyro.Ir aplamai neisivaizduoju kaip galima internete ieskoti sau antros puses,totali nesamone,meiluzes,draugo ar siaip pramoga kaikuriems tai dar suprantu.tiek to,ka cia aiskinti vistiek prie kompo sedesit ir tikesites stebuklo,kada isejus i kiema(miesta)galima iskarto su patikusiu zmogum susipazinti....

hmm, gal ir galima...as nesislaistau gatvemis, vazineju masina, dirbu iki isnakty ir pernakt.. mielai isklausyciau sarasa vietu kur turetu apsilankyti mano metu moteris, ir ten kruva simpatisku vyru , jei jau toki pamatyciau, ir masina sustabdyciau, be problemu. jei kas ir nepatiko is to ka rasei , kad stebiesi , kad zmogus iesko sau antros puse, kuri beabejo turetu buti panasi i ji, kad butu bendru interesu..nors ,ka as cia . taip tik ir raso zmones, kurie nei isilavinimo,nei jumoro nei proto neturi. neisiszeisk, bet tik toks zmogus i klausima, kas tu pagal issilavinima sako.. na kokia tu, tau nesvarbu zm, svarbu issilavinimas, nors apie tai net kalbos neeina

???

?

227 įrašai

2009/06/30 12:21:15 12:21:15

O aš nematau nieko offtopic Vyrai tiesiog pasako patinka/nepatinka. O moterys dar yra linkusios viską išanalizuoti ir surikiuoti ir suskaičiuoti procentų tikslumu kodėl patinka/nepatinka.
Taip ir gauname - atrodo, kad moterys kelia nerealius reikalavimus, laukia princo, o vyrams "nėra ugnelės", "nėra chemijos" arba "įsimylėjau" "ji žavinga" "ji mano gyvenimo moteris" ir t.t.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/30 15:19:58 15:19:58

???:

O aš nematau nieko offtopic Vyrai tiesiog pasako patinka/nepatinka. O moterys dar yra linkusios viską išanalizuoti ir surikiuoti ir suskaičiuoti procentų tikslumu kodėl patinka/nepatinka.
Taip ir gauname - atrodo, kad moterys kelia nerealius reikalavimus, laukia princo, o vyrams "nėra ugnelės", "nėra chemijos" arba "įsimylėjau" "ji žavinga" "ji mano gyvenimo moteris" ir t.t.

BUTENT

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/30 15:35:01 15:35:01

Svečias:
???:

BUTENT

cia as pasirodo neprisiregistravau:)

Argu1297498963_db

A

27 įrašai

2009/06/30 17:12:41 17:12:41

Kokia gi nuostabi ta žmogeliukų rasė... Kad ir kiek tų diskusijų ir "vaizdinių" nesutarimų tarp lyčių... Moteriai visada reikės vyro o vyrui - moters. Nebent kas nors psichologiškai netaip...
Kaip gi sutvarkyta tos gamtos ką?... Gėris.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume