Na, manyciau neviena vyra erzinantis dalykas, tai yra apsipirkimas parduotuveje. =) Zinoma, as esu nieko pries kartu pasivaikscioti po parduotuves ar tai maisto, ar rubu parduotuvese, bet pvz mane labai, labai, labai erzina tas nuomones permainingumas. Tarkime pasirenka vienus dzinsus, paklausia mano nuomones, as pasakau (nes ar vyriskai akiai grazu ir be to menininkas esu), tada paima kitus paklausia "gal sitie geriau?", as tarkime "mmm, gal tikrai jie geriau, nes todel ir todel...", tada paima jau trecius ir bando isiulyti juos, as "ne, manau, kad anie geriau" tada jau paima vel pirmuosius ir bando man vos ne isiulyt, nors juos nesios jinai. Dievaz, lyg su A. Valinsku zaidziant "sesi nuliai - milionas": "Gal tinka sis variantas", "nemanau, gal sis", "na, gerai, bet gal vis del to pirmasis variantas", "gerai, pirmasis", "o ka manot apie treciaji?" Jezau Marija...!!! Atrodo preke ar daiktas pasikeicia savo isvaizda, spalva ar pavidalu kiekviena karta, kai i ja pasizuri, todel neimanoma apsispresti. Mane, tai tikrai erzina ir speju, jog ne mane viena. =/