Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kas erzina vyrus?

Kas erzina vyrus?

moteriskaite

M

1 įrašai

2009/04/24 15:01:13 15:01:13

Tema labai paprasta ir gal net banali, bet kazkaip tikiu, kad kam nors gali padeti. Taigi - kas erzina vyrus? Kokie moteru poelgiai, iprociai ir t.t. jiems gadina gyvenima? Tema, zinoma, neuzrakinta ir vyrams, tad - rasykite ir apsvieskite mus. Na o moterys tiesiog pasidalinkite savo patirtimi - ka esate pastebejusios?

Samantta

S

481 įrašai

2009/04/24 19:04:19 19:04:19

Pastebėjau, kad vyrus erzina moters noras būti savarankiškai ir bandymas atvirai pasikalbėti (jeigu jiems ta tema yra kažkuo nemaloni). Dar labai erzina nemokėjimas nuspėti jų norus ar kažką apie juos. Tai tiek iš mano patirties.

skavius

S

270 įrašai

2009/04/24 19:47:07 19:47:07

Na, sakyciau pokalbis nemaloniom temom tikrai neerzina, gal kiek erzina ta fraze "mudviem reikia pasikalbeti...", is intonacijos sprendziant atrodo, jog atsitiko kazkas baisaus, o pasirodo reikia tik aptarti ar nereketu nusipirkti nauja virykle ar pan. Tik neuzpykit. =) Tik sakau is savo puses.

skavius

S

270 įrašai

2009/04/24 20:51:53 20:51:53

Na, manyciau neviena vyra erzinantis dalykas, tai yra apsipirkimas parduotuveje. =) Zinoma, as esu nieko pries kartu pasivaikscioti po parduotuves ar tai maisto, ar rubu parduotuvese, bet pvz mane labai, labai, labai erzina tas nuomones permainingumas. Tarkime pasirenka vienus dzinsus, paklausia mano nuomones, as pasakau (nes ar vyriskai akiai grazu ir be to menininkas esu), tada paima kitus paklausia "gal sitie geriau?", as tarkime "mmm, gal tikrai jie geriau, nes todel ir todel...", tada paima jau trecius ir bando isiulyti juos, as "ne, manau, kad anie geriau" tada jau paima vel pirmuosius ir bando man vos ne isiulyt, nors juos nesios jinai. Dievaz, lyg su A. Valinsku zaidziant "sesi nuliai - milionas": "Gal tinka sis variantas", "nemanau, gal sis", "na, gerai, bet gal vis del to pirmasis variantas", "gerai, pirmasis", "o ka manot apie treciaji?" Jezau Marija...!!! Atrodo preke ar daiktas pasikeicia savo isvaizda, spalva ar pavidalu kiekviena karta, kai i ja pasizuri, todel neimanoma apsispresti. Mane, tai tikrai erzina ir speju, jog ne mane viena. =/

skavius

S

270 įrašai

2009/04/24 21:06:18 21:06:18

Arba atsimenu buvo nuotykis su mama, kai nebenorejau kartu eiti i parduotuve. Griztant namo jinai paprase uzsukti i akropoli, nes reikia nupirkti tik pakeli pieno, dar jai priminiau, jog turiu namie darbo, todel paprasiau neuztrukti. Zinoma, as ramiai uzsukau, itardamas, jog ji daugiau nieko nepirks, bet butinai pasizvalgys, vadinasi spesiu dar isgerti kavos. Taigi ji uztruko beveik valanda laiko ir isejo is Maximos su isties nemazu maiseliu prekiu, isvaziavus is stovejimo aiksteles ji prisimine, jog pieno taip ir nenupirko. =D Jinai "nieko tokio, nupirksim griztant parduotuveje netoli namu". Sustojom prie parduotuves, motina pati is saves juokdamasi sako "nesijaudink, prizadu tik pieno ir nieko daugiau", as kaip supratingas mylintis sunus atsakiau jai "gerai" ir luktelejau masinoje, bet katai nujauciau, jog taip nebus. AKURAT! Be pieno pakelio dar maiselis prekiu, bet jau tris kart mazesnis uz pastaraji. =DDD Speju, toks bruozas tarp moteru pasitaiko gana daznai ir tiek pat daznai tai erzina vyriska gimine. =D

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/25 06:41:49 06:41:49

Skavius - 10 balų. Kikenau iki ašarų Galiu pasakyti - tikrai taip yra ir ne kitaip. Moterrys dėl to nekaltos. Jos tiesiog tokios Kaip urviniame žmoguje - vyrai - medžiotojai, o moterys - rinkėjos

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/04/25 10:27:37 10:27:37

Rinkėjos rinkėjos....o kas turi viską namo sutempti,kad ir skanu būtų,ir sveika ir šviežia..ir pigu????Kas turi nupirkti,kartais rąsti ,madingus,išskirtinius ,vėlgi,pigius daiktus??Kiek laiko vyras perka mašiną?????15 min?????? norėtumėt.Man tai šitie kaltinimai atrodo iš "piršto laužti".Tai darbas,dar ir sunkus kartais ir tik, kad kelio kito nėra,tai paverčiam jį pramoga

Ruti1316120649_db

R

26 įrašai

2009/04/25 17:56:14 17:56:14

skavius: Arba atsimenu buvo nuotykis su mama, kai nebenorejau kartu eiti i parduotuve. Griztant namo jinai paprase uzsukti i akropoli, nes reikia nupirkti tik pakeli pieno, dar jai priminiau, jog turiu namie darbo, todel paprasiau neuztrukti. Zinoma, as ramiai uzsukau, itardamas, jog ji daugiau nieko nepirks, bet butinai pasizvalgys, vadinasi spesiu dar isgerti kavos. Taigi ji uztruko beveik valanda laiko ir isejo is Maximos su isties nemazu maiseliu prekiu, isvaziavus is stovejimo aiksteles ji prisimine, jog pieno taip ir nenupirko. =D Jinai "nieko tokio, nupirksim griztant parduotuveje netoli namu". Sustojom prie parduotuves, motina pati is saves juokdamasi sako "nesijaudink, prizadu tik pieno ir nieko daugiau", as kaip supratingas mylintis sunus atsakiau jai "gerai" ir luktelejau masinoje, bet katai nujauciau, jog taip nebus. AKURAT! Be pieno pakelio dar maiselis prekiu, bet jau tris kart mazesnis uz pastaraji. =DDD Speju, toks bruozas tarp moteru pasitaiko gana daznai ir tiek pat daznai tai erzina vyriska gimine. =D

super prajuokinai ir mane,MES MOTERYS...

Leo

L

543 įrašai

2009/04/25 18:40:03 18:40:03

laukine vysnia: Rinkėjos rinkėjos....o kas turi viską namo sutempti,kad ir skanu būtų,ir sveika ir šviežia..ir pigu????Kas turi nupirkti,kartais rąsti ,madingus,išskirtinius ,vėlgi,pigius daiktus??Kiek laiko vyras perka mašiną?????15 min?????? norėtumėt.Man tai šitie kaltinimai atrodo iš "piršto laužti".Tai darbas,dar ir sunkus kartais ir tik, kad kelio kito nėra,tai paverčiam jį pramoga

Jei perki drabuzius tokios vertes kaip masina, tada suprantama, kad ilgai renkiesi:)) Nors as masina nusiperku per valanda...
O mano zmona kazkaip irgi parduotuvje uztrunka max valanda, nebent nezino ko nori ir vaziuojam tiesiog "paziuret gal kas gero bus".

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/04/26 16:24:36 16:24:36

samantta: Pastebėjau, kad vyrus erzina moters noras būti savarankiškai ir bandymas atvirai pasikalbėti (jeigu jiems ta tema yra kažkuo nemaloni). Dar labai erzina nemokėjimas nuspėti jų norus ar kažką apie juos. Tai tiek iš mano patirties.

is mano patirties, savarankishkumu ir atviru kalbejimu yra zhavimasi ... Matyt kiekvienam savo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume