2009/03/30 11:42:11 11:42:11
Turiu pagrindo manyti, kad isimyleje vyrai buna gerokai labiau "nusoke nuo proto", negu moterys. Mes kazkaip daug zemiskiau vertiname toki jausma, kaip isimylejimas. O vyrai...Jie arba apskritai to nejaucia, nevertina, nesiekia, arba jeigu jau isimyli, tai tampa nebesuvokiamais skystalais ir regis visiskai nuo isimylejimo jiems akys uztemsta. Kaip manote - ar isimyleje vyrai elgiasi gerokai neapgalvociau, nei isimylejusios moterys?
2009/03/30 13:07:24 13:07:24
Svečias: Turiu pagrindo manyti, kad isimyleje vyrai buna gerokai labiau "nusoke nuo proto", negu moterys. Mes kazkaip daug zemiskiau vertiname toki jausma, kaip isimylejimas. O vyrai...Jie arba apskritai to nejaucia, nevertina, nesiekia, arba jeigu jau isimyli, tai tampa nebesuvokiamais skystalais ir regis visiskai nuo isimylejimo jiems akys uztemsta. Kaip manote - ar isimyleje vyrai elgiasi gerokai neapgalvociau, nei isimylejusios moterys?
visu elgesys vienodas, uztemsta protas, uzsitraukia zaliuzes, issijungia klausos aparatai .... gerai baigiasi tik tiem kurie sulaukia atsako i savo jausmus...
2009/03/30 14:35:27 14:35:27
Gal tiesiog isimyleje vyrai pradinese santykiu fazese deda daugiau pastangu, kad kazka is to isrutulioti. Reikia gi kazkaip uzkariauti moteru sirdi. Del to ir atrodo, kad vyrams aptemsta protas, nors is tikruju vyrai tik stengiasi santykius padaryti prasmingus, gilesnius.
Kas butu jei abu (vyras ir moteris) butu pasvyus? Lygiai nieko.
2009/03/30 14:38:43 14:38:43
Na as sutikciau su liepa18, nepriklauso tai nuo lyties. Jei zmogus isimylejes, darys viska del kito zmogaus, o jei ne tai tai ne, nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas, jei jis nejaucia nieko kitam zmogui tai ir "nepraranda proto"
2009/03/30 14:41:51 14:41:51
kiesux: Na as sutikciau su liepa18, nepriklauso tai nuo lyties. Jei zmogus isimylejes, darys viska del kito zmogaus, o jei ne tai tai ne, nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas, jei jis nejaucia nieko kitam zmogui tai ir "nepraranda proto"
Manau, kad protas laikinai prarandamas nuo fizines aistros, o ne nuo isimylejimo
2009/03/30 15:05:52 15:05:52
kora: kiesux: Na as sutikciau su liepa18, nepriklauso tai nuo lyties. Jei zmogus isimylejes, darys viska del kito zmogaus, o jei ne tai tai ne, nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas, jei jis nejaucia nieko kitam zmogui tai ir "nepraranda proto"
Manau, kad protas laikinai prarandamas nuo fizines aistros, o ne nuo isimylejimo
Na cia jau kaip kam
2009/03/30 15:28:49 15:28:49
Na,sutikčiau,matyt su daugeliu,kai laimės lygis , (tas trenktumas), nepriklauso nuo lyties. Mane būtent tai ir žavi,tas trenktumas, tas mokėjimas stebinti ir parodyti,tai ką jaučia,o daniauisiai tai būna - pradžioje bendravimo.
Bet aš prie Koros, manau,kad tas protas prarandamas ne nuo fizinio potraukio,o nuo dvasinės laimės, nuo turėjimo ir žinojimo,kad yra ,jis čia.
2009/03/30 15:41:14 15:41:14
kiesux: kora: kiesux: Na as sutikciau su liepa18, nepriklauso tai nuo lyties. Jei zmogus isimylejes, darys viska del kito zmogaus, o jei ne tai tai ne, nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas, jei jis nejaucia nieko kitam zmogui tai ir "nepraranda proto"
Na cia jau kaip kam
Priestarauti neturiu teises
2009/03/30 20:38:54 20:38:54
isimyleje jie pavirsta tikrais beprociais.., laiko tave savo nuosavybe, kelia pavydo scenas ir pan. Mes moterys manau, daug tolerantiskesnes ir ,,nepametam taip galvos'', bent jau neparodom..
2009/03/31 05:54:01 05:54:01
O man, matyt, patinka tokie bepročiai, bet viskas su saiku.
Dėl moteriškosios lyties tolerantiškumo,aš pati esu labai emociali asmenybė, tad nesugebėčiau nuo visų nuslėpt tai,ką jaučiu.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume