Noriu paklausti mūsų gerbiamų moteriškių, kaip jūs vertinate tokį dalyką? Ar verta panai sakyti tai ar geriau nutylėti?
Ačiū už atsakymus
Man 18, tos pačios problemos kankina.
Mensualina
2009/05/11 14:55:51 14:55:51
Man 18, tos pačios problemos kankina.
abecele
2009/05/11 15:03:53 15:03:53
aic.. dar tik 18, o jau TOKIOS problemos..
Mensualina
2009/05/11 15:35:34 15:35:34
Labiausiai nervina toks požiūris... Gi niekas nesako, kad čia gyvenimo tragedija ir einu žudytis dėl to. Bet kad problema tai tikrai. Esmė tame, kad su amžiumi šansai mažėja, ypač jei nesi pratęs bendrauti su priešinga lytimi. Plius tokie žmonės dažniausiai nėra gerai vertinami kitų. Tai kiek metų sulaukusi, jūsų nuomone, galėsiu skųstis ir tai jau bus problema???
abecele
2009/05/12 09:04:01 09:04:01
matai.. siaip tai nei norejau izeist nei ka.. bet mane pacia kaip tik tas kitas poziuris sunervino Aisku, kad ir 18 jau kazko norisi, ne tokia jau sena esu, kad to laiko neatsiminciau ) Tiesiog man tai niekaip neatrodo kaip problema. 18 metu tai cia priklausomai nuo to keliu pradeta eiti i mokykla tai arba 12 klase arba pirmas kursas.. Tai stai, sansu sisipazinti su kazkuo tau tinkamu mazeja ne del amziaus, o del nusistovejusio gyvenimo budo. Kai zmogus baigia mokykla, studihas, susiranda pastovu darba, jo neketina keisti, dar neturi sau artimo zmogaus, bet po darbo eina ne i kluba ar koncerta su draugais ar dar kur.. o namo paziureti teliko.. Tada taip - sansu rasti kazka mazeja automatiskai. Ir kiekvienam tas lasikas skirtingo amziaus ateina. Kam gal 25, kam 30, kam ir dar veliau. o 18, tai cia dar tokia pradziu pradzia.. na, kas mieste gimes auges, gal dar viskas keik ir paprasciau, nes be mokyklos dar yra papildomos dailes, muzikos, sporto mokyklos kur tu draugu is kitu mokyklu susirenka. O kas provincijoj, tai visas draugu ratas ir tera dvi paralelines klases, ir gal dar pora draugu is jaunesniu ar vyresniu klasiu, nes gyvena kaimynystej )) Ir tada paaiskeja, kad iki tam tikros amziaus ribos sansu tik daugeja, o ne mazeja. Pirmiasia jau vien istojant i universiteta ateini ten kur zmones turi gerkai panasesnius interesus nei mokykloj, dar gali paciam universitete susirasti "uzklasines" veiklos kaip krepsinis, tinklisnis, dainavimas, sokiai, studentu atstovyve. Nauji draugai, nauja veikla, draugu draugu draugai.. paskui dar prasideda visokie Erasmus... O ir zmogus su amzium bresta ir jeigu nori, tai ir bendrauti lengviau pradeda, ir supranta kur klaidas dare ar daro, ka tam bendravime gal keisti reiktu, mastymas pralaisveja ir t.t...
taip kad.. duodu tau kokiu 10 metu! o juk jei gerai pagalvosi, tai yra daugiau nei puse tavo jau pragyvento gyvenimo! su tikra, kad per 10 pastaruju metu uoj kap viskas pasikeite.. net per 5 pastaruosius.. Negi dabar tau neatrodo, kad tiems trylikiniams 7-tokams iki taves dar augt ir augt? Taip kad.. ramiai
P.S.: nori atspesiu.. tu neturi vyresnes sesers
Mensualina
2009/05/12 15:47:17 15:47:17
Taip, pati esu vyresnioji sesuo. 18 metų dar gali būti ir 11ta klasė. Šiaip esmė ne amžiuje, o tame kaip jautiesi
abecele
2009/05/15 12:47:45 12:47:45
Na kagi.. )) sita zinute skirta issiregistravusiam nariui, galbut vardu...
Taigi.. sakyciau paskubejai issiregistruot, jei jau tikrai norejai, kad atrasyciau as tiesiog paskutinem dienom visiskai neturejau laiko, tai internete tik paskaitinedavau si bei ta.. o tavo laiskas buvo idomus siurpriza, i kuri norint atsakyti neprimalant nesamoniu nesugadinant viso ''reikalo" reikia susikaupti. Vat.. dabar kaip ir iseitu kadangi cia viesas forumas, tai nei sis nei tas butu detaliai kazka ir rasyt o gaila.. bet kuriuo atveju tada nors trumpai: 1. Imk jauti uz ragu ir viskas bus gerai, o jei nebus.. tai irgi nieko tokio skaudi patirtis irgi gali buti naudinga ) 2. Nereikia but isitikinus, kad normaliai bendraujant internete, neimanoma bendrauti paskui gyvai 3. bendrai paemus, nors merginos iniciatyva laaaabai megsta, bet persistengti irgi negalima, nes tai gali isgasdinti.. ojojoj kaip labai gali.. todel tam tikrais atvejais net ir one.lt gali buti nebloga iseitis.. Kad nereiktu taip imti ir ant galvos zmogui uzlipti juk galima po truputi, nes taip tycia netycia susikloste
zodziu... blogai cia gavos su tuo nespejimu atrasyti.. bet.. is tikro tai tiesiog gali brukstelti nauja forumo tema o tada jau isnarstysim tave po kauleli! juk rasyti cia ir neregistruotiem galima bet kuriuo manau verta nesedet ranku sudejus sekmes
o visiem kitiem - sorry uz biski patersta "eteri" )