Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrų depiliacija

Vyrų depiliacija

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/30 17:28:40 17:28:40

laba diena visiems.
Noriu paklausti jeigu vyra sako, kad nori nusikirpti is ten plaukus, bet pats nepasiekia ir liepia zmonai tai daryti, ar jus darytumete? Aciu uz atsakymus.

aras

A

2 įrašai

2010/09/16 11:22:57 11:22:57

inga: Slykstu, tarp tu ,,meskiuku kailiu,, gali veistis gyvuneliai..fe..BUTINA VISKA DEPILIUOTI, NET KALBOS NERA.

man 39, jau kokius 5m skutu savo daikciuka plikai,aisku apie pazastis net nekalbu,jas skutu nuo paauflystes,bet,kad skusti vyrams krutine,o juolab kojas,tai tikrai nesutinku,cia jau geju reikalai

aras

A

2 įrašai

2010/09/16 11:38:43 11:38:43

zyxel: Sakyciau ir virs 40-ies esantiem vyram reiktu prisiziureti. Juk nesvarbu kiek partnerems metu, joms vistiek reikia tvarkos:)

Apskritai, sakyciau labai mazai jums is sutiktu vyruku pasitaike susitvarkiusiu, o tai jau nekoks rodiklis. Reiktu vyrams susirupint

Beje, kai kurioms ir meskiukai su pilvukais patinka

Nanezinau uz visus kalbeti negaliu,bet as visuomet skutu pazastis ir savo daikciuka,nematau jokiu problemu,kaip matau kai kurie turi dideliu fobiju,bijo isipjauti,ar,kad isbers,kad plaukai durs,kad skaudes,kai ataugineja,na nezinau,gal kiti yra labai jautrus,bet man ,niekada neberia ir neskauda,o ir isipjauti labai retai pasitaiko,nors skutu,kas antra diena,o ir mano pazystamas zinau,kad skutasi savo drauguzi,o apie kitus kalbeti negaliu,nes nezinau

petronelis

P

7 įrašai

2010/09/16 14:45:37 14:45:37

nu kas cia per velnias?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/16 17:18:32 17:18:32

kas... kas...... ot tai vyras! ka - nesupranti, kad visi padorus turi buti absoliuciai visur nusiskute. o jei ne, tai ir sedi cia kaip kokie lodoriai.... ale nedaeina jiems, nu ner zodziu... koroce

123456789

1

1 įrašai

2011/04/22 22:28:35 22:28:35

Man 21, taip susikloste, gal del genu, gal der testosterono lygio plaukuota krutine ir ant nugaros yra plauku. Pasiskaiciau kas cia ka raso ivairiuose forumuose, likautik dar labiau sumishes. Paciam noretusi tuos plaukus salinti, bet visada yra BET kai jie prades augti, o tai netruks pasidaris, kaip barzdos seriai, tai dar blogiau nei neliestas plaukas. Kas kokiomis proceduromis salinate plaukus, per kiek laiko jie atauga, kokie pliusai minusai. Is anksto dekoju uz atsakymus.

P.S. malalietku nuomone nerupi, kad cia vai vai kaip baisu. Gatves pilnos stuburu("menishkos" vaizduotes jaunuoliu kuriems cigaretes pigus narkotikai labiau rupi nei tikras vyriskas solidumas, sportas) su byberiskais salmais ant galvos, nukarusiais klynais ir 3 barzdos plaukais.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/04/23 04:49:08 04:49:08

Aš asmeniškai nematau jokios problemos dėl plaukuotumo .
Jei tu nesmagiai jautiesi, siūlau pasinaudoti procedūromis kosmetologijos centruose. Yra įvairių šalinimo būdų, plaukai neatauga kaip šeriai ir taip greitai (per 2-3 sav). Tačiau tokios procedūros yra skausmingos ir plaukų visiškai panaikinti pnepavyks.

skavius

S

270 įrašai

2011/04/23 23:17:52 23:17:52

Stebetina, bet ir is dalies suprantama matyti, jog tiek daug moteru nepatinka plaukuotesni vyrai. Plaukuotumas kaip ir Adomo obuolys, kampuotesnis veidas ar petingumas yra vyriskumo pozymis, pozymiu ryskumas tiesiogiai proporcingas vyrisku hormonu kiekiui, tipo kuo jo daugiau, tuo vyriskesnis ir patrauklesnis dailiajai lyciai. Tai taip iseina plaukuotumui absoliutus tabu ar dar kokia islyga paliekat? Ar svelnus koju ar krutines plauku kutulis vistiek besalygiskai nemalonus?

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/25 21:27:15 21:27:15

Trolis: Visu pirma, brangieji ir brangiosios-depiliacija ir kirpimas arba skutimasis- skirtingi dalykai. Visu antra-kaip kazkas ir rase- higiena ir plaukuotumas- irgi skirtingi dalykai. Tada ir galvas visi- tiek vyrai, tiek moterys, skuskim plikai, o tai atsiras ten visokiu gyviu:))) Visu trecia- yra nemazai moteru, kuriems vyro plaukuotumas patinka. TVARKYTIS- reikia. Bet nelaikau vyru to, [color=#FF0000:c5kn6ljh]kuris vasku depiliuojasi kojas ar krutine. Ir nesutikau moteru, kuriems tokie patiktu.[/color:c5kn6ljh]..

Man patinka

Fuolis

F

1 įrašai

2011/05/31 12:14:08 12:14:08

Aš negaliu žiūrėt i plaukus ant kūno, todėl man baisu, nes jie man pradėjo augti ant pilvo ir krūtinės !!! ;D Gal kas žino ar įmanoma tai sustabdyti???

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume