Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

rupus_miltai

R

104 įrašai

2009/01/22 01:03:03 01:03:03

Žmonės mielieji, čia juk eilinė diskusija apie nieką tema kas geresnis, o kas blogesnis. Taip pat sėkmingai galima diskutuot ir tema ar kas sunkesnis, ar kilogramas pūkų ar kilogramas vinių. Faktas lieka faktu - yra ir vyrų kurie eina į kairę ir moterų. Yra normalių žmonių, su normaliom vertybėm, tačiau yra kažkoks procentėlis ir vyrų ir moterų tarpe, kuriem taip gyventi neįdomu. Ir vistik esu įsitikines kad tame nedominuoja nei vyriškoji pusė nei moteriškoji. O ši diskusija panašėja į nukentėjusių pasidrapstymo purvais kampelį.

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/22 05:45:11 05:45:11

Na, taip. Atrodo, kad čia kažkurie tiesiog statistiką veda, kiek iš jų pažįstamų buvo neištikimos...
Man taip apskritai neaišku, kaip tiek daug galima žinoti apie kito žmogaus seksualinį gyvenimą. Čia jau specialiai domėtis reikia, kas su kuo miega...
Šiaip buvau ištikima, bet nenorėčiau bendrauti su tokiu vyru, kuris mano, kad dauguma (o gal ir visos) moterys yra neištikimos, nes paskui tokiam tektų įrodinėt savo ištikimybę, o tai beveiltiška...

Egluže

E

5 įrašai

2009/01/22 15:33:17 15:33:17

jei santykiai tarpusavyje yra geri manau nebutu ir neistikimybes. Kai nerandam salia to ko labai reikia, siluma, demesys, pasitikejimas ir t.t tuomet kyla noras, mintys apie kita zmogu.

kiesux :D

K

20 įrašai

2009/01/22 15:56:19 15:56:19

Egluze: jei santykiai tarpusavyje yra geri manau nebutu ir neistikimybes. Kai nerandam salia to ko labai reikia, siluma, demesys, pasitikejimas ir t.t tuomet kyla noras, mintys apie kita zmogu.

jei jau nerandi salia to ko labai reikia, kodel vistik lieki su tuo zmogumi, kuris neduoda taip svarbiu dalyku, o su tuo, kuris "duoda" tuos dalykus kazkodel susitinki tik kartais, arba tie, kurie suteikia tuos dalykus yra net ne vienas, o daug zmoniu?

as asmeniskai nesuprantu neistikimybes, jei jau kazko nerandi ko taip troksi pas viena zmogu, skiriesi ir eini ieskoti, ko jau taip nori... kam kankintis ir kita kankinti?

reykjavik

R

170 įrašai

2009/01/22 19:04:27 19:04:27

nezinai,siedies neskauda...

Beganti2

B

71 įrašai

2009/01/22 19:19:57 19:19:57

Egluze: jei santykiai tarpusavyje yra geri manau nebutu ir neistikimybes. Kai nerandam salia to ko labai reikia, siluma, demesys, pasitikejimas ir t.t tuomet kyla noras, mintys apie kita zmogu.

Parodykit man bent vieną porą, kurių santykiai VISĄ LAIKĄ geri. Manau, visose porose būna krizių. Tai negi krizių laikotarpiu ir bėgti ieškoti paguodos kitur?

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 19:40:33 19:40:33

Nei vienas is musu nesame idealus, taigi visuomet zengiant gyvenimo keliu pro mus praeis kazkuo geresni kazkuo patrauklesni. Bet tai nereiskia kad reikia paminti savo ilgalaiki gyvenimo partneri ir atsiduoti naujajam nepazistamajam. Tiesiog jo minusu mes dar nezinome. O kriziu buna pas visus. Pagaliau laikmetis pakankamai sunkus.

tyliai

T

282 įrašai

2009/01/22 20:04:17 20:04:17

O su kuo vyrai buna neistikimi? Ne su moterim? Taip kad gerbiamosios... ramiau

Ir nereikia pasakot, kad buna neistikimi su tom, kurios vyru neturi, nes kaip cia dauguma deklaruoja 95% vyru yra neistikimi, todel skaiciai nesueina kad ir kaip ieskotum, nebent viena laisva su kokiais 5 duodasi

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/22 20:48:06 20:48:06

tyliai: O su kuo vyrai buna neistikimi? Ne su moterim? Taip kad gerbiamosios... ramiau
Ir nereikia pasakot, kad buna neistikimi su tom, kurios vyru neturi, nes kaip cia dauguma deklaruoja 95% vyru yra neistikimi, todel skaiciai nesueina kad ir kaip ieskotum, nebent viena laisva su kokiais 5 duodasi

sutinku simta procentu

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/22 22:08:10 22:08:10

Paatvirausiu... mane neturinti poros vaikina, karta sekmingai kabino mergina, kuri sakesi esanti taip pat vienisa. Deja isaiskejo jog ji istekejusi... 1.0 moteru neistikimybei...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume