Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Neištikimybė - ar esat ištikimos?

Editė

E

3 įrašai

2008/08/14 14:15:49 14:15:49

Man istikimybe tikrai didele vertybe - net nepagalvociau apie neistikimybe tuo metu, kai esu pazadejusi ja vienam; tuo paciu metu ta pati zadeti ar duoti kitam?... Toks neistikimas zmogus vertas tik gailescio, nes nezino ko nori ir ka daro - kaip mazas vaikas. Subrendes asmuo savo poelgius turi vertinti atsakingai ir todel ir esame vadinami suaugusiais, kad panaudotume savo prota supratimui, kas dera, kas - ne. O kad visuomeneje pilna nesubrendeliu - tai jau kitas forumas...
Buti istikimu nera sunku, nes tai viena is nemelavimo formu. Saziningiems tai daryti lengva. Nekyla klausimas, ar buti istikimam - tiesiog gyveni saziningai - mintyse, poelgiuose, darbuose, linkejimuose, net atleidime klystanciam...
Bet ar gyventi su nuolat neistikimu - tai jau asmeninnis klausimas, kuri turime kiekvienas sau uzduoti: ar tave tenkina antrojo padetis?.. Ir kodel taikstaisi su ta kvaila padetimi? Kriterijai - labai svarbus ir nelabai svarbus... Tik jau sakyti, kad aukojiesi del vaiku ar del katalikybeje traktuojamos seimos sventumo - aciu, nereikia, su tokiomis nuolaidomis veliau tiesiog uzspringstama melu ir aiskinimusi, kas geresnis - tas, kuris lakste, ar tas, kuris tyliai tai toleravo ir dejosi auka bei melavo pats sau...

Ksesanko

K

20 įrašai

2008/09/17 14:08:50 14:08:50

Noriu pasidalinti savo patirtimi.Čia bandoma visus vyrus priskirti prie neištikimųjų. Manau, kad neištikimybė nuo lyties nepriklauso, nes vyrai gi būna neištikimi su moterimis. Tačiau moteris turi mažiau galimybių ir noro... Aš manau, kad kai randi savo antrąją pusę, tai negali galvoti apie jokį kitą žmogų. Draugas dirba užsienyje, bet man net nekyla noro būti su kažkuo kitu. Juk, kai myli žmogų nori būti tik su juo, o kitas vyras kelia pasišlykštiejimą... Mes gi žmonės, o ne gyvūnai ir tikrai galime sutramdyti savo fiziologinius instinktus.
Apie neištikimybę: Tikrai dauguma vyrų yra neištikimi (ne vieną kartą gaudavau pasiūlymus nuo vedusių vyrų). Ir tikra teisybė, kad jų žmonos patrauklios moteris, tačiau dažniausiai vyresnio amžiaus vyrai ieško jaunesnių meilužių, nes žmonos, nors ir prižiūri save, bet vis tiek amžius duoda savo, kūno pokyčiai neišvengiami...
Taip pat neištikimybė yra susijusi su vyro atlyginimu (pastebėjau tokią tendenciją: kuo daugiau pinigų vyras uždirba, tuo labiau jis linkęs į neištikimybę, nes žmonos tiksliai nežino, kiek vyras uždirba. Juk norint turėti meilužę, reikėtų ją kažkur nuvesti, kažka padovanoti ir pagaliau kažkur pasimylėti). Aišku yra tokiu vyrų, kurie visiškai negerbia savo žmonos ir meilužes veda į namus...apie tokius net šnekėti nenoriu...
Taip pat yra tokių vyrų, kurie gerbia ir myli savo žmonas, ir to neslepia nuo meilužių. O neištikimi yra, kadangi tokia jau vyrų prigimtis... Reziumuojant norėtųsi pabrėžti, kad mes moterys pačios turime apsispręsti: jei norime tikrai turtingo vyro, tai bukime pasiruošusios jo neištikimybei. Dar kartą pabrėžiu, kai vyras uždirba daug pinigų, jis turi daug daugiau galimybių turėti meilužes ir likti nepastebėtas laaabai ilgą laiką :)Linkiu visiems niekad nesusidurti su vyro neištikimybę, arba tinkamai į ją reaguoti...Kiekviena iš mūsų turi savo pasirinkimą.

asus

A

555 įrašai

2008/10/02 09:51:39 09:51:39

Elgiuosi taip,kaip noriu kad elgtusi su manimi.

Giruze

G

2 įrašai

2008/10/02 10:01:59 10:01:59

Pritariu, kad neistikimybe nera lyties klausimas, tik moterys labiau moka ja slepti. O siaip mastant apie neistikimybes priezastis - ilgai nematant mylimo zmogaus, tikrai atsiranda daugiau paskatu ir reikia buti labai tvirtos valios, jog nepasiduotum. Visgi dazniausiai pasitaikanti priezastis - seimynine rutinai ir kai poros per daug i ja isisuka: perkam butui naujas kedes, nauja televizoriu, o vakaro kur nors ant juros kranto gurksnojant vyna jau ir nebeisivaizduoja...

Rena

R

12 įrašai

2008/10/16 11:59:19 11:59:19

Jeigu vyrai eina pas kitas tai reiskia kad tavyje kasko truksta.
Beje, jei svetimos moterys neatsiduotu svetimam vyrui tai musu vyrai neturetu kur eiti ir butu istikimi.
Istikimybe yra vertybe, bet jei jau norisi paragauti svetimos tai tegi eina, pabando. Tai butu geriau, nei visa gyvenima tik svajotu apie kitas.

kiesux

K

1086 įrašai

2008/10/16 12:23:12 12:23:12

Ka reiskia moka labiau slepti? o galneturi sazines tiek kaip vyrai? nes jei zmogus turi sazine vienaip ar kitaip ji paveikia ji ir jis pasipasakoja... o pas moteris matyt nera tokio dalyko, uztat sekas slepti :D

mafijajust18

M

22 įrašai

2008/10/17 15:00:33 15:00:33

Sveikos drauguzes:) kolkas negaliu pasakyti,kad mano vaikinas neistikimas,bet noreciau suzinoti ar as istikruju turiu teisinga isitikinima ir prasau jusu patarimo
;kaip patikrinti vaikino istikimybe?man paciai labai idomu tapo,paskaicius sia diskusija

Tadisx

T

8 įrašai

2008/10/30 19:09:03 19:09:03

Na ka esu vaikinas, dar jaunas, nei vedes, nei vaiku turintis, drauge turiu ir jau senai, gal net ir apie vestuves pradejes galvot, neistikimas nebuvau kolkas sakykim taip, man dabar visko uztenka, meiles, demesio, SEKSO, bet mes vyrai, tai vyrai, kad ir turim antrasias puses visvien jei mums kas parodo daugiau demesio ir galvojant kad tikrai tikrai niekas nesuzinos, praktiskai atsispirt vilionems neimanoma, aisku yra isimciu. Yra ir kur patys iesko, vieni randa kiti ne, kiti isvis be neistikimybes gyvent negali, jie jau tokie ir tu nieko nepakeisi. Moterys solidesnes nekreipia demesio i svetimo vyro viliones, bet jau dazniausiai, bet ir vel yra tokiu kurios nukrypsta i sonus, jei joms vyras neskiria pakankamai demesio, nesijaucia mylimos tai aisku kad jos ieskosis kitu, bet yra ir tokiu kad joms nesvarbu reikia to ir viskas. Kaip sakant per giliai nesiplesiu ir as, pasakysiu tik tiek, siaip jei jusu tokiu nebutu ir musu tokiu nebutu. :D

gginute

G

8 įrašai

2008/12/08 14:27:26 14:27:26

Taip, iš tiesų sudėtinga yra gyventi poroje, gyventi santarvėje ir darnoje. O dėl neištikimybės tai pritariu, kad jos užuomazgų rekėtų ieškoti pačios poros santykiuose.Gal per mažai skiriama dėmesio vienas kitam, gal kažkuris iš poros narių jaučiasi vienišas, nesuprastas, o gal tos psichologinės bėdos atkeliavusios iš vaikystės... Juk pamatas viso to dedamas šeimoje, kurioje augome.

Aisté

A

38 įrašai

2008/12/20 11:37:56 11:37:56

as istikima buwau savao draugui vakar suzinojau kad nuejo pas proste man skaudu, sakoma jei myli atleisi. Daba pati nebusiu istikima ir sirdies neskaudes nei galwos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume