Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ar džentelmenas – atgyvena?

Ar džentelmenas – atgyvena?

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/02/10 22:24:20 22:24:20

Svečias: Laukinegelele, negi manai sitas jaunas vaikinas pagyvenusiom tetom geles nese. Pirk auksine naryste ir rasyk jam ,o ne cia bla bla bla nesamones

O ką aš žinau, gal patinka vyresnės? Dėkui už susirūpinimą, tačiau aš patenkinta savo esama naryste. O tas bla bla bla tikra teisybė. Reikia gi padrąsinti žmogų

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/11 18:44:17 18:44:17

medutis: O kam jums nuosavas džentelmenas?

tikriausiai aš egoistė, bet noriu nuosavo džentelmeno; taikliai pastebėta

Svetlana

S

980 įrašai

2011/02/11 18:51:34 18:51:34

skavius: Tai man pirmiau aktualesnis klausimas: ar dzentelmenas - visdar paklausus? ar mes cia tokie senamadziai vis maziau reikalingi?

Tai nuostabu, kad jus tokie dar esate. Sakau nuosirdziai. O jei kuri moteris nesugeba to ivertinti - vadinasi ji spinduliuoj kitoki "dazni". ir atrasti ka bendro butu sunku. Nors ne visada.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/11 21:04:16 21:04:16

Sumautos feministes ir bukos sufrazistes, jus dzentelmeniskuma atsimenate tik tada kai sunkius lagaminus reikia tempti!
Ne tais laikais gyvenat, mielosios, - jei as jau sau rubus susiadau bei susilopau, rankiniu budu skalbiu ir valgyt darausi, tai bukit malonios ismokit duris atsidaryti, lentyna pasikabinti ar masinos akuma pasikrauti pacios. Nekenciu nuolat savo padetim nepatenkintu bobu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/11 21:17:37 21:17:37

Svečias: Sumautos feministes ir bukos sufrazistes, jus dzentelmeniskuma atsimenate tik tada kai sunkius lagaminus reikia tempti!
Ne tais laikais gyvenat, mielosios, - jei as jau sau rubus susiadau bei susilopau, rankiniu budu skalbiu ir valgyt darausi, tai bukit malonios ismokit duris atsidaryti, lentyna pasikabinti ar masinos akuma pasikrauti pacios. Nekenciu nuolat savo padetim nepatenkintu bobu.

na ir durnas tu... Jei lopas esi, tai ir lopyk.
O man patinka vyrui koldūniukų išvirti, patinka stebėti, kaip jis juos valgo ir pirštukus aplaižo, patinka prieš miegą jam nugarytę nutrinti ir liežuviuku masažą padaryti, o naktį miegantį sujaudinti ir į devintą dangų pakleti..., dievinu jo stiprų kūną ir mielą balsą. Ir jokių lentynų gyvenime nesu kabinusi, mano mylimasis iš pusės žodžio supranta, kuo galėtų man padėti. Nėra nuostabesnio vyro už manąjį... Džentelmenas ir aistros kamuolys viename...

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/11 22:25:20 22:25:20

Svečias: Sumautos feministes ir bukos sufrazistes, jus dzentelmeniskuma atsimenate tik tada kai sunkius lagaminus reikia tempti!

Jo. Sunku jums NEdzentelmenai... sulopytais klynais...

medutis

M

403 įrašai

2011/02/11 22:52:56 22:52:56

VanillaSky:

Džentelmenai myli moteris (daugiskaita) Jei jis tampa suvaržytas, nusavintas, tuomet jau bus nebe džentelmenas

skavius

S

270 įrašai

2011/02/11 23:36:05 23:36:05

Beja, pridursiu dzentelmeniskumas labai priklauso nuo auklejimo, pvz mano mociute senamade uzaugus kaime isauklejo mano teva, jog namu ruosoj viska turi padaryti moteris, deja, motinai jo peraukleti nepavyko, tai bent mane isauklejo priesingai. Taigi ir su dzentelmeniskumu, kultura, kai pasiziuriu i klasiokus ar studentus is univero, kurie ant saligatvio lyg niekur nieko nusispjauna, vulgarokai keikiasi ar dar kanors pan padaro, tai susimastau koki auklejima perduos saviem vaikam.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/12 12:19:28 12:19:28

skavius: Beja, pridursiu dzentelmeniskumas labai priklauso nuo auklejimo, pvz mano mociute senamade uzaugus kaime isauklejo mano teva, jog namu ruosoj viska turi padaryti moteris, deja, motinai jo peraukleti nepavyko, tai bent mane isauklejo priesingai. Taigi ir su dzentelmeniskumu, kultura, kai pasiziuriu i klasiokus ar studentus is univero, kurie ant saligatvio lyg niekur nieko nusispjauna, vulgarokai keikiasi ar dar kanors pan padaro, tai susimastau koki auklejima perduos saviem vaikam.

liux kad daugiau tokių išauklėtų vyrukų...

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/12 12:20:05 12:20:05

medutis:
VanillaSky:

Džentelmenai myli moteris (daugiskaita) Jei jis tampa suvaržytas, nusavintas, tuomet jau bus nebe džentelmenas

gal ir Tamstos tiesa, dabar susimąsčiau net

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume