2008/12/19 16:26:10 16:26:10
mergynos vyrams sakote sexsas terupi,vyrai nori mileti klausiti kaip kalbate liesti glamoneti ir jausti nuoga jusu kuna,tai taip vyrai jaucia meile,o jus moterys manote kitaip ir visos kaip viena roditi ozius,o kai susipiksatate einate is proto ir pergyvenate,
2008/12/28 18:08:37 18:08:37
Na net nezinau, ar cia i tema, bet netveriu savo kailyje
Nezinau kaip pasielgti.
Draugas (praktiskai gyvename kartu, nors dar turime atskirus butus), su kuriuo bendraujame 4 metus si savaitgali (sestadieni) turejo lydeti savo seseri i jos kolektyvo vakareli.
Apie tai buvo pranesta paskutine minute, sestadienio ryte. Aisku supykau ir isdejau viska ka apie tai galvoju. Aisku be rezultatu, palydos ivyko.
Manau, kad vakarelis buvo audringas, nes mirtina tyla (as aisku irgi neskambinu ir nerasau). Esu iki panagiu PIKTA. Nezinau ar iskelus scena viska atleisti ar spjauti i viska ir ta reikala uzristi visam laikui nutraukiant bendravima.
Siaip santykiai tarp musu geri, tokie kokie patinka. Tik viena beda - sesuo, issikyrusi ir sustabarejusi boba, nuolat lenda tarp musu va su tokiais pagalbos prasymais ir panasiai (palydek, nupirk, atvezk, parvezk, surask meistra ir t.t.), o jis gailisi, kad ji viena ir lekia vos tik jai pirstu pamojus.
Galvoje netelpa kaip elgtis, nes jau mano kantrybe baigesi.
2008/12/28 19:15:16 19:15:16
Siga, Jūsų bėda tikrai ne sesuo ir jos prašymai. Versdama pasirinkti "sesuo arba aš" tikrai pralaimėsit. Iš Jūsų aprašymo galima spręsti, kad Jūsų draugas nelabai sugeba nusibrėžti ribas bendraudamas su seserimi. Praleidusi su juo 4 metus Jūs turbūt žinote, ar jis apskritai sunkiai nusistato ribas, ar sesuo yra išimtis. Jei sesuo išimtis - supraskit, kad jo apsisprendimo padėti seseriai kuo tik jis gali Jūs nepakeisit. Išmokit su tuo susitaikyti arba ieškokit kito. Beje geras būdas priimti erzinančias partnerio savybes yra suvokti, kad jos yra yra jo gerųjų savybių dalis. Pvz. jo pagalba seseriai rodo, kad jis rūpestingas. Mylėkit jį už tai, o ne pykit ;)
Jei jis turi problemų apsibrėždamas ribas su visais - patarčiau su juo apie tai pasikalbėti. Juk tai jau ardo Jūsų santykius ir ateity tikėtina dėl to problemų bus vis daugiau. Tačiau galite sužinoti ir tai, kad jis tu ribų visai nenori nubrėžti sesės atžvilgiu. Pasirinkimas liks kaip pirmam variante. Tačiau jeigu jis visgi pripažins problemą ir norės priimti pagalbą - padėkit jam nusistatyti tas ribas bendravime su seserimi. Tik nesitikėkite, kad pokyčiai įvyks per naktį, savaitę ar mėnesį.
2008/12/29 19:48:08 19:48:08
Na jau ne, nevienodi. Bet, aišku, jei atmeti galimybę, kas vyras yra asmenybė, žmogus, su individualia patirtimi, požiūriu, gyvenimo būdu, poreikiais, jei jame neieškai nieko kito tik patino, gali atrodyti vienodi.
2008/12/29 19:49:39 19:49:39
tamsta: ir moterys ir vyrai galvodami vieni apie kitus klysta, moterys galvoja, kad visi vyrai vienodi, o vyrai galvoja, kad visos moterys skirtingos...
Vaje, koks nuododus seksistinis pastebėjimas...
2009/01/01 21:44:27 21:44:27
Ne visiems vyrams rupi seksas(na bent jau man taip tikrai nėra) Tačiau kaip ir bebūtu keista mintys kyla, kai būnu su savo drauge(mylimąją) Bet mintys kyla iš aistros.Nors man apskritai jinai graži ir be makiažo ir super gražių drabužiu(svarbu kad butu nenuskurusi,tvarkinga ir t.t.) Nors manau ir susuvėlusi jinai man atrodytu taip pat graži.
P.S. tai tik mano nuomone, norit smerkit, norit pritarkit man.
2009/01/03 10:20:45 10:20:45
Aš nesuprantu, kas čia blogo, kad žmonės nori mylėtis... gal kas paaiškinsit?
2009/01/03 10:22:02 10:22:02
Beje, įdomu, kokią temą autorė sukurtų, jei bent kelis metus nei vienas vyras į ją net nepažiūrėtų kaip į moterį, ką jau kalbėti apie pasiūlymus pasimylėti.
2009/01/03 12:55:00 12:55:00
Glamour: Aš nesuprantu, kas čia blogo, kad žmonės nori mylėtis... gal kas paaiškinsit?
Tai čia nieko blogo.
Bet gali būti, kad apart sekso autorė nesulaukia jokio kitokio dėmesio iš vyrų. Na, vyrai susitinka tik pasimylėt su ja ir viskas. Greičiausiai tai ir pačios autorės problema, kad ji pasirenka tokius vyrus, kurie nieko kito nemoka ar nenori duoti, ar pati nesąmoningai sukuria tokius santykius, kurių pagrindas seksas. O jai pačiai norėtųsi daugiau, tik negauna ji to.
2009/01/03 13:11:53 13:11:53
beganti: Glamour: Aš nesuprantu, kas čia blogo, kad žmonės nori mylėtis... gal kas paaiškinsit?
Tai čia nieko blogo.
Bet gali būti, kad apart sekso autorė nesulaukia jokio kitokio dėmesio iš vyrų. Na, vyrai susitinka tik pasimylėt su ja ir viskas. Greičiausiai tai ir pačios autorės problema, kad ji pasirenka tokius vyrus, kurie nieko kito nemoka ar nenori duoti, ar pati nesąmoningai sukuria tokius santykius, kurių pagrindas seksas. O jai pačiai norėtųsi daugiau, tik negauna ji to.
Tada ko čia pykti ant kitų?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume