Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → gal kas gali duot patarimu :)

gal kas gali duot patarimu :)

medutis

M

403 įrašai

2013/07/14 21:32:12 21:32:12

svetlana: Jaučiau potraukį konkrečiai merginai, kai buvau paauglė, ir tai yra normalu. Vėliau tik vyrams. Kai po daugelio metų nusivyliau (labai stipriai) sutuoktiniu, pradėjau ieškoti "sielos draugės". Kai pasirodė, kad ją radau, buvo ir potraukis. Prie viso to turėdama kitas drauges, joms jokio potraukio nejaučiau. Viskas praėjo, kai psichologė padėjo atskleisti tos traukos priežastį. Dabar viskas gerai, ir net nusivylusi savo vyru nepulčiau geisti moterų. Gal tai Medutis vadina biseksualumu? Kai gyvenime pasitaiko kritinių situacijų ir pradedi ne ta kryptim mąstyti? Bet tai nėra natūralu bent jau mano prigimčiai. Viską lėmė nusivylimas vyrais ir švelnumo bei supratimo poreikis, juk moterys daug labiau atjaučia ir būna empatiškesnės už vyrus.

Galbūt pavadinčiau tai bi-smalsumu, yra toks terminas. Nusivylei vyru, ar vyriška gimine, bet juk tai patiria kone kiekviena moteris. Ir loginio ryšio tarp tavo nusivylimo bei potraukio moteriai nėra. Juo labiau psichologinio sutrikimo. Greičiausiai psichologas tik padėjo susiprasti savyje, kažką paburti apie tarpusavio santykius su vyru ir logiškai paaiškinti tau šitą nukrypimą.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/07/15 07:39:39 07:39:39

Bet tai kaip aklumas.
Svetlana paliudijo. O jai pasisekė. Galėjo užsirauti ant Medučio kuris būtų išaiškinęs jog intymus santykis (tai pačiai lyčiai) normalus reiškinys. Turėtume du kartus nuskriausta žmogų.
Mažiausiai kiekvienu komentaru vyrus sugyvulinant. Ko pilnas internetas, gyvenimas...

Loginio ryšio, psicologinio sutrikimo...
Mylėti ir būti mylimam kiekvienam ŽMOGUI įsiūta.

Svetlana

S

980 įrašai

2013/07/16 07:01:49 07:01:49

Dar vieną atvejį prisiminiau. Pažįstamas psichologas (vyras) pasakojo kad kai jaunesnis buvo, jam labai patiko vienas šiek tiek už jį vyresnis ir daug labiau patirties ir išminties turintis kolega psichologas. Sakė buvo juo sužavėtas net iki lytinio susijaudinimo. Vėliau viskas praėjo, jis pats tapo puikiu psichologu, turi šeimą, vaikus ir anūkus. Kas tai? Mes su juo bandėme išsiaiškinti, kad tai, kaip ir mano atveju, įsimylėjimas žmogaus autoriteto, charizmos ir didelis noras tapti tokiam pačiam. Mano atveju taip pat buvau įsimylėjusi psichologę. Vėliau pati ja tapau. Žinoma, su vyru homoseksualizmu yra ne taip paprasta, kaip su moterų. Ta tema buvau nedidelį mokslinį darbą parašiusi, tai išnagrinėjau nemaža šaltinių. O vienas geriausių šaltinių - tai knyga "homoseksualizmo istorija" Fransis M. Mondimore. Iki šiol prisimenu vieno vyro spausdintą pasakojimą. Jis kreipėsi į psichologus, į kunigą, bet galiausiai pamatęs kad nepadeda, nusižudė...Graudu. Dabar toptelėjo, kad temos autorė visai ne tokių patarimų prašė... vetlana

vietoj komentaro

V

1 įrašai

2013/07/16 08:38:20 08:38:20

Žinoma, žmogaus laisvė nereiškia laisvės nuo aplinkybių - biologinių, psichologinių ar socialinių; tai apskritai nėra laisvė nuo ko nors, tai laisvė kam nors, būtent laisvė pasirinkti nuostatą bet kokių aplinkybių atžvilgiu. Žmogus yra tikras žmogus, tik pakilęs į laisvės matmenį.
Frankl, Viktor Emil

Per nelyg didelė laisvė (...) paprastai virsta per nelyg didele vergija.
Platonas.

... laisvę tu įgysi ne savo norus tenkindamas, o juos apribodamas.
Epiktetas.

[url:17edkyyj]http://www.citatos.com/index.php?Nuo=20&page=citatos&language=LT&view=pagal_tema&tema_id=67&Kiek=10[/url:17edkyyj]

Ps.
Bet žinok, dabar, kaip tik dabar šitie žmonės labiau negu kada nors yra įsitikinę, kad jie visiškai laisvi, o tuo tarpu jie patys atnešė mums savo laisvę ir nuolankiai padėjo ją prie mūsų kojų.
Dostojevskis, Fiodoras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume