2012/02/02 07:29:33 07:29:33
Svečias: Pasileidusi_: O kas čia per asmenybės sutrikimas - ką, gaila žmogų pagirti?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Man tai daugiau užkliuvo pats autorius - kaip čia jis taip protingai nustatė, kad jei jau jis
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORMALU kad žmonėms patinka būti fainiems, gražiems ir protingiems.
O diplomatiją ir gebėjimą bendrauti su žmonėmis taip pat galima ugdyti, ne tik pasitikėjimą savimi - tada ir galėsi žmogumi nuoširdžiai ir domėtis ir pagirti, o ne vaidmainiauti ir apsimestinai liaupsinti.
o man kazkodel sitas autorius labiau "uzkliuvo" .brangioji , su tamsta (kaip sprendziu is pasisakymo)neiztemciau nei menesio .kas cia do auklejimo ytakos , kad vis kalti visi aplinkui , blogos kompanijos tik ne jis pats .gal galu gale susitvarkykim su savim ir viskas bus gerai .nereiks laukt nei tikru komplimentu nei apsimestiniu , tiesa tikru greiciau sulauksi jei ju " nusipelnysi " .
Dar vienas Napoleonukas, manantis, kad visos tik ir trokšta su juo draugauti
Pasileidusi_
P
106 įrašai
2012/02/02 12:44:11 12:44:11
Svečias: Pasileidusi_: O kas čia per asmenybės sutrikimas - ką, gaila žmogų pagirti?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Man tai daugiau užkliuvo pats autorius - kaip čia jis taip protingai nustatė, kad jei jau jis
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
NORMALU kad žmonėms patinka būti fainiems, gražiems ir protingiems.
O diplomatiją ir gebėjimą bendrauti su žmonėmis taip pat galima ugdyti, ne tik pasitikėjimą savimi - tada ir galėsi žmogumi nuoširdžiai ir domėtis ir pagirti, o ne vaidmainiauti ir apsimestinai liaupsinti.
o man kazkodel sitas autorius labiau "uzkliuvo" .brangioji , su tamsta (kaip sprendziu is pasisakymo)neiztemciau nei menesio .kas cia do auklejimo ytakos , kad vis kalti visi aplinkui , blogos kompanijos tik ne jis pats .gal galu gale susitvarkykim su savim ir viskas bus gerai .nereiks laukt nei tikru komplimentu nei apsimestiniu , tiesa tikru greiciau sulauksi jei ju " nusipelnysi " .
Džiaugiuosi, kad turi savo nuomone.
O manoji tokia: mes su žvake tuose santykiuose tarp autoriaus ir moters nestovėjome ir kas ir kaip iš tikro ten buvo nežinome. Tik visuomet yra dvi istorijos. Ir pasakyti, kad kitas žmogus nesveikas ir kompleksuotas visuomet lengviausia išeitis norint "oriai" išeiti iš situacijos.
2012/02/08 07:28:51 07:28:51
Mane prajuokino netgi viena šiame forume, kuri bėdavojosi kad vis užtaiko ne ant tokių vyrų, o paskui sako - aš negaliu gyventi be dėmesio, jeigu likčiau viena, vistiek turėčiau ant smūgio kažko ieškotis Bet tai kaaaaai žvengiau Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių?
2012/02/08 19:05:48 19:05:48
BeStabdziu: Mane prajuokino netgi viena šiame forume, kuri bėdavojosi kad vis užtaiko ne ant tokių vyrų, o paskui sako - aš negaliu gyventi be dėmesio, jeigu likčiau viena, vistiek turėčiau ant smūgio kažko ieškotis Bet tai kaaaaai žvengiau Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių?
man atrodo....kad tu man truputį pavydi todėl toks ir pasipiktinęs
2012/02/08 20:39:50 20:39:50
BeStabdziu: Mane prajuokino netgi viena šiame forume, kuri bėdavojosi kad vis užtaiko ne ant tokių vyrų, o paskui sako - aš negaliu gyventi be dėmesio, jeigu likčiau viena, vistiek turėčiau ant smūgio kažko ieškotis Bet tai kaaaaai žvengiau Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių?
kiek pasipūtimo, ką
http://www.youtube.com/watch?v=yWRlO29hAUE
2012/02/08 20:53:58 20:53:58
BeStabdziu: Bet tai kaaaaai žvengiau Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių?
Gal ir pirstelejai netycia bezvengdamas . Intelektualas esi ir dar klausi is kur tokie kaip tu intelektualai randasi
2012/02/08 21:29:54 21:29:54
Svečias: BeStabdziu: Bet tai kaaaaai žvengiau Čia suaugusios moters tokios šnekos - be dėmesio negali, tai geriau jau bet koks, kad tik nebūti vienai, kad tik gauti dėmesio? Na iš kur atsiranda tokių intelektualių žmonių?
Gal ir pirstelejai netycia bezvengdamas . Intelektualas esi ir dar klausi is kur tokie kaip tu intelektualai randasi
Šiktelėjai? Prisipažink bestabdi.
2012/02/08 23:40:49 23:40:49
Kur ta matuokle, pagal kuria nustatomas sveikas, ar nesveikas demesio poreikis?
Jauciu, autorius irgi tokios neturi. Visa tema nieko verta. O autorius dar karta parode savo muzikiskuma.
2012/02/09 04:51:29 04:51:29
Bet tai kieeeeeek įsižeidimo, ojėj Negi sunku pripažinti, kad perdėtas dėmesio poreikis pridaro papildomų problemų gyvenime? Nereikia dėmesio - nėra ir problemos. Ką, be dėmesio nėra gyvenimo?
Svečias: O autorius dar karta parode savo muzikiskuma.
Nemoku muzikuoti. Net šaukštais.
2012/02/09 07:20:53 07:20:53
BeStabdziu: Bet tai kieeeeeek įsižeidimo, ojėj Negi sunku pripažinti, kad perdėtas dėmesio poreikis pridaro papildomų problemų gyvenime? Nereikia dėmesio - nėra ir problemos. Ką, be dėmesio nėra gyvenimo?
Nemoku muzikuoti. Net šaukštais.
Nu jo, kai pats negauni tiek dėmesio, kiek norėtum ir kiek reikia, belieka sau nuspręst, kad tas dėmesys viiiisai nereikalingas, visiškai .
Ar tikrai viduj toks šaunuolis jauties, kokiu čia save piešt bandai, ką?
O muzikuoti tai jo, nemoki
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume