Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Tikra draugė draugė pasakys?

Tikra draugė draugė pasakys?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/19 12:09:31 12:09:31

Turiu draugę, kuri jau ilgai ilgai neturėjusi poros. Negaliu sakyti, kad aš ekspertė, bet vistiek vyrų dėmesio nestokoju ir dažniau turiu bent kokį asistuojantį vyrą, kuris praskaidrina mano kasdienybė. o mano draugė vienišauja amžinau. Manau, kad tai dėl to, kad ji per daug propaguoja natūralumą. Neszidažo, augina plaukus žemiau juosmens, rengiasi ganėtinai senoviškai ir nešioja baisius batus. labai nenoriu jos įžeisti, nes tai jos stilius ir panašiai, bet kaip taktiškai užsiminti, kad kai kurie pokyčiai jos išvaizdoje galėtų būti naudingi. ji nelabai sureikšmina išorę ir tam skiria mažai laiko bei pinigų. O gal čia ne mano reikalas? Bet kokia tada iš manęs draugė?

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/19 12:31:40 12:31:40

Aš tai nelįsčiau ne į savo daržą

Svetlana

S

980 įrašai

2011/05/19 17:48:52 17:48:52

Jeigu ji kenčia dėl savo vienišumo arba net prašo patarti - kortos jūsų. Jei ne - jos. Yra ir vaikinų, mėgstančių "ekstremalų" natūralumą. Gal ji laukia ir kada nors sutiks būtent tokį?

Vanilė

V

24 įrašai

2011/05/19 19:20:34 19:20:34

mano situacija labai panaši.turiu draugę.....tik ji daugiau renkasi tokį laisvalaikio-vyrišką stilių. pvz. batai pas ją visi lygiapadžiai, kelnės visos plačios. pradžioj aš irgi jai nieko nesakiau, poto po truputi lyg užsimindavau, poto dar labiau nors ji man labai prieštaravo, bet pastebėjau, kad vistik nors ir labai nežymiai, bet atsižvelgė į mano patarimus. Viena tik galiu pasakyt....manau, moterys regiasi taip tol, kol neatsiranda koks vyriškis horizonte

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/20 05:28:26 05:28:26

Svečias: Turiu draugę, kuri jau ilgai ilgai neturėjusi poros. Negaliu sakyti, kad aš ekspertė, bet vistiek vyrų dėmesio nestokoju ir dažniau turiu bent kokį asistuojantį vyrą, kuris praskaidrina mano kasdienybė. o mano draugė vienišauja amžinau. Manau, kad tai dėl to, kad ji per daug propaguoja natūralumą. Neszidažo, augina plaukus žemiau juosmens, rengiasi ganėtinai senoviškai ir nešioja baisius batus. labai nenoriu jos įžeisti, nes tai jos stilius ir panašiai, bet kaip taktiškai užsiminti, kad kai kurie pokyčiai jos išvaizdoje galėtų būti naudingi. ji nelabai sureikšmina išorę ir tam skiria mažai laiko bei pinigų. O gal čia ne mano reikalas? Bet kokia tada iš manęs draugė?

Tikra drauge ne mano bet zino.
Tikras draugas nebandytu draugo ispausti i savo sablona.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/20 08:44:10 08:44:10

Šiais konkrečiais atvejais draugystė nuo konkurencijos neatsiejama.
Pačios pagalvokite, kaip imsite jaustis, kai iki tol vyrų medžioklės fronte nepavojingos draugės pilkos pelytės taps gražuolėmis be to dar ir nekvailomis gražuolėmis.
Dabar imsite piktintis, purkštauti, bet net sau nenorite pripažinti tiesios - pilkos draugės gerai, jausdamosis pranašesnės prieš jas jūs pakeliate savo savivertę.

Taskas

T

207 įrašai

2011/05/20 09:13:09 09:13:09

Jei nesidazo tai nebutinai yra minusas. Gal net ir pliusas kartais. Ka reiskia propaguoja naturaluma, jei ji apsileidusi ir buna su naturaliu kuno kvapu (prakaitu), ar rubai netvarkingi, tai aisku blogai. Jei ji neapsirengusi taip kaip dauguma tai nereiskia jog ji nepatinka vyrams del isvaizdos, gal yra ir kokiu minusu bendravime.
Gal tu jai neskubek pirsti savo nuomones del rubu, o tiesiog paklausk jos kodel ji neturi vaikino, kokio vaikino noretu. Gal taip pavyks isiaiskinti kame cia suo pakastas.
Dabar galvoju, o kas yra senoviskas apsirengimas? Ilgas sijonas nemanau jog yra blogai. Nesitiki jog ji kaip bobute vaiksto su skarele ant galvos. Nera aptemtu drabuziu? Hmm, jei jos drabuziai svarus ir tvarkingi tik stilius santuresnis nemanau , jog viskas jau taip blogai jos isvaizdoje.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume