Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar jus seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys?

Ar jus seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/20 11:07:26 11:07:26

Tik nepagalvokit apie mane blogai Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami.
Ka jus apie tai manote?
Ar pagalvojate apie tai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/20 11:56:47 11:56:47

ar jus ne rezisuros studente?

Taskas

T

207 įrašai

2011/03/20 14:52:27 14:52:27

Mes ir negalvojame ka nors blogai apie tave, manome , kad esi biseksuali ir tiek

Taip, seksualiai jaudina skoningai apsirengusios moterys. Bet as vyras

amber

A

6 įrašai

2011/03/21 14:49:54 14:49:54

Svečias: Tik nepagalvokit apie mane blogai Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami.
Ka jus apie tai manote?
Ar pagalvojate apie tai?

kai pamatau gražiai apsirengusias moteris, norėčiau ir aš būt taip arba panašiai apsirengus, bet mintis apie krūtų, kojų ir t.t. lietimą, deja net nekyla. Vat kai pamatau gražų, raumeningą , simpatišką vyrą, ir visai nesvarbu kaip jis apsirengęs, svarbu švariai, tai kyla noras paliesti jo krūtinę, prisiglausti ir pan

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/21 15:03:28 15:03:28

Jaudina skoningai apsirengusios, o labiau [u:oh8vaqqf]skoningai[/u:oh8vaqqf] mažai apsirengusios, na bet aš vyras

amber

A

6 įrašai

2011/03/21 15:14:08 15:14:08

amber:
Svečias: Tik nepagalvokit apie mane blogai Man tikrai patinka vyrai ir esu heteraseksuale, taciau kartais kai pamatau moteris graziai ir seksualiai apsirengusias ir kai matau kad i jas ziuri visi vyrai ir gana nemazai moteru, pradedu galvoti kaip as jausciausi jei apsirenkciau lygiai taip pat Bet paskui kazkaip pradedu noreti paliesti tu moteru krutines, kojas, po sijonu, kakla, lupas viska, norisi patirti tai, ka patiria vyras liesdamas moteri. Kaip cia pasakius, norisi paliesti, nes tai atrodytu tarsi liesciau save is salies ir noriu pajausti ka patiria vyrai taip mane liesdami.
Ka jus apie tai manote?
Ar pagalvojate apie tai?

kai pamatau gražiai apsirengusias moteris, norėčiau ir aš būt taip arba panašiai apsirengus, bet mintis apie krūtų, kojų ir t.t. lietimą, deja net nekyla. Vat kai pamatau gražų, raumeningą , simpatišką vyrą, ir visai nesvarbu kaip jis apsirengęs, svarbu švariai, tai kyla noras paliesti jo krūtinę, prisiglausti ir pan

Ai pamiršau parašyt, kad čia rašė mergina

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/25 15:36:16 15:36:16

Manes nejaudina, bet skoningai nusirengusios galetu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume