Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilė už Atlanto

Meilė už Atlanto

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/17 16:58:04 16:58:04

Turiu susirašinėjimo draugą, mus skiria tik keli šimtai kilometrų (300km), ne Atlanto vandenynas, bet jaučiuosi panašiai, tarsi jis skirtų Man nevairuojančiai, o jam visada padalinyje besisukančiam direktoriui tikrai sudėtinga tuos kilometrus įveikti. Susitinkame kone kas mėnesį. Pripažinsiu, net nesaugau jam ištikimybės, susirašinėju čia ir einu į pasimatymus, nes matau, kad kol kas nei vienas iš mūsų negali pakeisti gyvenamosios vietos. jį ten riša darbas, mane čia - buto paskola. Taigi lieka tenkintis internetinėmis galimybėmis, telefoniniais pokalbiais. bet atvirai pasakius bijau sau leisti per daug atsiverti ir priartėti, kad paskiau nebūtų skaudu. o gal blogai darau, kad save varžau? Kaip Jūs matote šią mano situaciją iš šalies.

nesaldu

N

1 įrašai

2011/03/17 17:14:01 17:14:01

Elkis kaip širdis sako, o laikas viską sutvarkys, jei bus lemta aplinkybės susiklostys ir priartėsit, jei ne - ne.
Visi atsakymai pas tave.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/17 17:49:26 17:49:26

Bliamba kokie dauguma cia sudetingi ir ish kur tokias situacijas traukiat, ash pradedu galvoti, kad ash senai mires, tik to pripazinti nenoriu... jai tos situacijos ir sukurtos, nu fantazijos tai pilnos kelnes.... pasenau, turbut.....
Ash tavo vietoj plaukciau pasroviuij(nebutinai kaip kakutis), kam cia jaukti kazka, tu nesurakinta panciais, kaip pati rashei, darai ka nori, jis taippat, susitinkat, jum buna gera.... kur problema? Nebent tas moterishkas noras sukurti problema, jug kitaip liudna.....

temos autore

T

4 įrašai

2011/03/18 13:21:36 13:21:36

Na lengva pasakyti - plauk pasroviui. Aš juk nejaunėju, laikrodukas tiksi. Noriu santykių normalių, santuokos, vaiko galbūt net dar. Man gera su šiuo žmogumi, bet matau, kad nei vienas nepaminsime savo įsipareigojimų dėl santykių. O kas ryt darosi vis sunkiau pagalvoti apie tai, kad atsikeliu veina sau lovoje. Ir kas dieną vis labiau ilgiuosi jo. Ir kol yra šitas žmogus, niekas iki mano širdies neprisibels... Aš susitinku, bendrauju, bet nenoriu turėti daug vyrų, man reikia vieno....

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/18 13:32:40 13:32:40

temos autorė: Na lengva pasakyti - plauk pasroviui. Aš juk nejaunėju, laikrodukas tiksi. Noriu santykių normalių, santuokos, vaiko galbūt net dar. Man gera su šiuo žmogumi, bet matau, kad nei vienas nepaminsime savo įsipareigojimų dėl santykių. O kas ryt darosi vis sunkiau pagalvoti apie tai, kad atsikeliu veina sau lovoje. Ir kas dieną vis labiau ilgiuosi jo. Ir kol yra šitas žmogus, niekas iki mano širdies neprisibels... Aš susitinku, bendrauju, bet nenoriu turėti daug vyrų, man reikia vieno....

A, aishku... na, ne mano nosiai tau patarinet.... nesuprantu kaip reikia noret buti supanciotu(sheima, vaikai ir t.t.).. tik nesupyk, retai tokiu durneliu kaip ash pasitaiko... kasnors geriau kanors patars..... sekmes

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/18 13:43:14 13:43:14

temos autorė: Na lengva pasakyti - plauk pasroviui. Aš juk nejaunėju, laikrodukas tiksi. Noriu santykių normalių, santuokos, vaiko galbūt net dar. Man gera su šiuo žmogumi, bet matau, kad nei vienas nepaminsime savo įsipareigojimų dėl santykių. O kas ryt darosi vis sunkiau pagalvoti apie tai, kad atsikeliu veina sau lovoje. Ir kas dieną vis labiau ilgiuosi jo. Ir kol yra šitas žmogus, niekas iki mano širdies neprisibels... Aš susitinku, bendrauju, bet nenoriu turėti daug vyrų, man reikia vieno....

Tu jo troksti, bet negerbi. Pirma turi atsisakyti visu atsitiktiniu santykiu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume