Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/09 08:24:35 08:24:35

Tokia meiluzes dalia isikibti i vedusi vyra tvirtai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/09 09:30:57 09:30:57

Svečias: Tokia meiluzes dalia isikibti i vedusi vyra tvirtai.

cia gal ne visai teisybe, bet kiekvienas gyvena kaip jam geriau. Visai nesmerkiu tu meiluziu. I tvirtas seimas meiluzes neateina ir ju nesisardo, o tos bobeles, kur galvoja, kad vyras ir po 10 ar 20 metu ju nuosavybe, nors ten seniai rutina ir niekas del nieko nebesistengia,tai visai kvailos. Tai nekeista,kad jas palieka. Tokias kaip autore tai dar nuostabu, kad vyras su ja tiek isbuvo. Man ji kaip rusiskos komedijos veikeja tokia juokinga ir kvaila

valda

V

2 įrašai

2012/06/11 20:48:47 20:48:47

Padekite, nebezinau ka ir daryti. Darbe sklinda kalbos, kad mano vyras susidejo su kito skyriaus darbuotoja,kuri uz mane jaunesne 13metu. Nezinau ar tai teisybe,bet sirdis sako,kad taip gali buti. Ka daryti??? Padekite,prasau. Ar man imti aiskintis su jais abiem ar apsimesti kad nieko nezinau ir laukti kol yla islys is maiso? Bet jei taip apsimesiu, o vyras nakti lyg niekur nieko prie manes lys,tai man slykstu su juo bus, juk jis tikriausiai neistikimas...Oi tu varge vargeli, o kaip man taip galejo atsitikti, mes su juo kartu jau 26 metus.Ir kaip tokiuose metuose tam vyrui protas susisuko... Jam ir spaudimas yra,dar nuvarys jinai i kapus ji, o tu rugstele, nu ka daryti sakykit greiciau....

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/12 07:08:26 07:08:26

Valda: Padekite, nebezinau ka ir daryti. Darbe sklinda kalbos, kad mano vyras susidejo su kito skyriaus darbuotoja,kuri uz mane jaunesne 13metu. Nezinau ar tai teisybe,bet sirdis sako,kad taip gali buti. Ka daryti??? Padekite,prasau. Ar man imti aiskintis su jais abiem ar apsimesti kad nieko nezinau ir laukti kol yla islys is maiso? Bet jei taip apsimesiu, o vyras nakti lyg niekur nieko prie manes lys,tai man slykstu su juo bus, juk jis tikriausiai neistikimas...Oi tu varge vargeli, o kaip man taip galejo atsitikti, mes su juo kartu jau 26 metus.Ir kaip tokiuose metuose tam vyrui protas susisuko... Jam ir spaudimas yra,dar nuvarys jinai i kapus ji, o tu rugstele, nu ka daryti sakykit greiciau....

Nieko tokio, spaudimas atlaikys. Tikriausiai dar ne virš 200 viršutinis?
Tas vertinimas "lys" šiek tiek šokiruoja ir veda prie minties, kad taviškiui ... trūksta sexso.
Žinai ko norėdavau aš ... ogi ne vien nakties meto, bet pasimylėti bet kuriuo paros metu ir ne vien lovoje. Padaryk vyrui siurprizą ir ne vieną. Manau turėtų duoti teigiamų rezultatų

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/06/12 11:24:48 11:24:48

Valda: Padekite, nebezinau ka ir daryti. Darbe sklinda kalbos, kad mano vyras susidejo su kito skyriaus darbuotoja,kuri uz mane jaunesne 13metu. Nezinau ar tai teisybe,bet sirdis sako,kad taip gali buti. Ka daryti??? Padekite,prasau. Ar man imti aiskintis su jais abiem ar apsimesti kad nieko nezinau ir laukti kol yla islys is maiso? Bet jei taip apsimesiu, o vyras nakti lyg niekur nieko prie manes lys,tai man slykstu su juo bus, juk jis tikriausiai neistikimas...Oi tu varge vargeli, o kaip man taip galejo atsitikti, mes su juo kartu jau 26 metus.Ir kaip tokiuose metuose tam vyrui protas susisuko... Jam ir spaudimas yra,dar nuvarys jinai i kapus ji, o tu rugstele, nu ka daryti sakykit greiciau....

Andre Maurois "laiskai nepazIstamajai" paprasta, bet ne prasta. Lietuviskai bibliotekoje, bet bent jau rusiskai yra ir inete.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/12 14:59:24 14:59:24

Normalus tas tavo diedas. Butu idiotas, jei tokiose metuose meiluzes neturetu ir dar jaunos. Bendradarbiai isjuoktu ir tiek, o kas nori siandien buti pajuokos objektu, ypac, kai kasdien turi drebeti: ismes is darbo siandien ar dar ne?

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/12 15:23:12 15:23:12

Svečias:

Normalus tas tavo diedas. Butu idiotas, jei tokiose metuose meiluzes neturetu ir dar jaunos. Bendradarbiai isjuoktu ir tiek, o kas nori siandien buti pajuokos objektu, ypac, kai kasdien turi drebeti: ismes is darbo siandien ar dar ne?

o prie ko cia tas ismetimas is darbo? Maniskio nieks nemeta, bent jau man nesake, kad meta. Su sefu jis sutaria, masinele jam pataiso kai reikia. Pinigus namo parnesa ir dar is parduotuves po darbo parnesa,ka ant lapelio ryte surasau.... O varge, dabar tai ismes,kai suzinos, kad dar ir romana uzmezge... Bet ka man dabar daryti patarkit gerieji zmones.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/14 16:58:02 16:58:02

Koks vyras be meiluzes? Tikras nevykelis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/15 13:41:41 13:41:41

Koks gi buvo tas jūsų bendras gyvenimas tuos 26 metus?
Arba jūs neatrastas Lietuvos vaidybos talentas, arba paskutinis liurbis būtų tas jūsų vyras, jei nesuprastų, kad kažkas ne taip..
Na apsimesi, ir kas bus toliau? Pradžioje netyčia suskalbsite jo mėgstamus marškinius ir iš skaisčiai baltų jie pavirs purvinai rožiniais.. Lygindama sudeginsit kelnes, persūdysit maistą, gal netyčia apipilsit verdančia kava.. Ir tikriausiai virsite priekabia bambekle ir surūgėle.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2012/06/15 18:29:17 18:29:17

Svečias: Koks vyras be meiluzes? Tikras nevykelis.

jeigu zmona susirstu meiluzi, tada vyras butu nevykelis, nes nesugebejo jos islaikyti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume