Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/01/11 19:50:15 19:50:15

Lelis Borgia:
Klausimas labai paprastas ir geras - ieškau bendraminčių, miela Svetlana, ir tiek. Anksčiau kažkada buvau čia užsiregistravęs kaip Pigmaleonas. Gal kai kas mane dar ir prisimena čia realų. Rasti gerą, patikimą draugę nėra taip jau ir paprasta. Meilužių tikrai neieškau, o ir nesu turėjęs tokių. Pigmaleonas atspindėjo mano likimą tam tikra prasme, kurios čia nesakysiu. Jei kas gerai prisimena šitą mitą - turėtų pagauti mintį ir suprasti mane, o ne nervuotis. Pagarbiai, - Borgia

Supratau...Tik kaip cia dabar, taip ir nesutikote savo Galatejos per tiek laiko? Betgi ja sukurti reikia, ne sutikti...Bet kuriuo atveju - sekmes jums:).

babulka

B

51 įrašai

2011/01/11 20:09:41 20:09:41

ale matai,meiluze isikibus i vyra i kieno vyra? jei i mano dzieda,tai nesamoniu nesamone,jau jam tai nei kelte neuzkelsi

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 20:11:34 20:11:34

babulka: ale matai,meiluze isikibus i vyra i kieno vyra? jei i mano dzieda,tai nesamoniu nesamone,jau jam tai nei kelte neuzkelsi

Tai ką, alų maukia nuo ryto iki vakaro?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 22:09:01 22:09:01

Svečias: Jo, vyras gyvens su kita ir džiaugsis meile ir seksu, o aš tuo tarpu jo vaikus auginsiu? Norėtų jie taip, bent jau tegu alimentus moka kaip pridera. O tai išvis dabartiniams vyrams nieks nerūpi, ypač vaikai, o dulkintis tai nori, sekso mat jiems tik reikia.

duot per kausha tokiam vyrui ir pasibaigs zyliojimas, prie ko cia meiluze.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/12 13:26:43 13:26:43

Svečias: Kad tu Rimukas, o ne borgia, visi protingi zino, tik pora durnu bobu cia susvaigo.
Man idomu, kodel meiluziu neieskai?

ANKSČIAU BUVAU ŠIUO VARDU PRISIREGISTRAVĘS ANOKIA ČIA PASLAPTIS NESLEPIU TO UŽKNISOT! O kam tų meilužių ieškot kiba pinigų neturiu kur dėt?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/12 13:33:29 13:33:29

Tai zmonos ieskok, jau kaip ir laikas

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 21:28:54 21:28:54

Vai vai, koks vargselis, meiluze isikibo Ko ieskojo, to ir susirado.

MQ

M

90 įrašai

2012/05/13 18:21:05 18:21:05

Lelis Borgia, gerbiu jūsų pažiūras. Norėčiau nors trumpą laiką su jumis pabendrauti asmeniškiau. Kad žiūrėdamas man į akis patvirtintumėt arba paneigtiumėt mano įsitikinimus

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/13 18:36:33 18:36:33

buv.Ugnelė: Meilužei vyras pagal svarbumą yra objektas Nr.1, prieš kurį kedenamos pluksnos ir vaidinama pati pati sexiausia. O žmonai jau po 5 metų vyras eina po vaikų, puodų, skalbinių, serialų, apsipirkimų ir t.t.
Plius gauna velnių, nes trukdo naktį miegoti.
O kuris vyras nori būti eilėje paskutinis?

Pats teisingiausias postas sitoje temoje

Pigmaleon

P

48 įrašai

2012/05/14 06:27:18 06:27:18

MQ: Lelis Borgia, gerbiu jūsų pažiūras. Norėčiau nors trumpą laiką su jumis pabendrauti asmeniškiau. Kad žiūrėdamas man į akis patvirtintumėt arba paneigtiumėt mano įsitikinimus

Hm, būtų miela iš jūsų pusės. Jei esi drąsi ir garbingas žmogus - parašyk ir susitiksime. Aš čia kaip ir kitur neieškau meilužių, o tik bendraminčių diskusijoms(salonui) įvairiomis temomis: meno, kultūros, istorijos, geopolitikos, žmonių tarpusavio santykių ir kovų problemomis, intymia tema taip taip pat. Sekso papročių istorija, orgazmo(išgalvoto, nesamo ir realaus) istorija mane domina kaip ir tai, kad šiandien vyrai ir moterys labai sparčiai tolsta vieni nuo kitų ir pragaištingai svetimėja smurtinės visuomenės forsavimo(plėtros) sąlygomis. Kodėl aš vis dar čia? Ogi todėl, kad esu konservatyvus, atsakingai liberalių pažiūrų, turiu prisirišimo jausmą prie gerų dalykų, bet atviras ir geroms įvairovėms, todėl dirbdamas su kompiuteriu mėgstu pašposinti, kai ką paerzinti, suintriguoti, pasibarti ir pats prasiblaškyti nuo rašymo rutinos. Mano e-paštas ir yra "lelis.borgia gmail'e". Jei turi atvirų, nuoširdžių ir originalių minčių ir klausimų - parašyk, mielai padiskutuosime arba susitiksime, gerai? Pagarbiai, - Lelis Borgia
P.S. Mano išsilavinimas - žemasis ir aš tik elektrikas. Tai reiktų turėti omenyje.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume