MQ: Lelis Borgia, gerbiu jūsų pažiūras. Norėčiau nors trumpą laiką su jumis pabendrauti asmeniškiau. Kad žiūrėdamas man į akis patvirtintumėt arba paneigtiumėt mano įsitikinimus
Hm, būtų miela iš jūsų pusės. Jei esi drąsi ir garbingas žmogus - parašyk ir susitiksime. Aš čia kaip ir kitur neieškau meilužių, o tik bendraminčių diskusijoms(salonui) įvairiomis temomis: meno, kultūros, istorijos, geopolitikos, žmonių tarpusavio santykių ir kovų problemomis, intymia tema taip taip pat. Sekso papročių istorija, orgazmo(išgalvoto, nesamo ir realaus) istorija mane domina kaip ir tai, kad šiandien vyrai ir moterys labai sparčiai tolsta vieni nuo kitų ir pragaištingai svetimėja smurtinės visuomenės forsavimo(plėtros) sąlygomis. Kodėl aš vis dar čia? Ogi todėl, kad esu konservatyvus, atsakingai liberalių pažiūrų, turiu prisirišimo jausmą prie gerų dalykų, bet atviras ir geroms įvairovėms, todėl dirbdamas su kompiuteriu mėgstu pašposinti, kai ką paerzinti, suintriguoti, pasibarti ir pats prasiblaškyti nuo rašymo rutinos. Mano e-paštas ir yra "lelis.borgia gmail'e". Jei turi atvirų, nuoširdžių ir originalių minčių ir klausimų - parašyk, mielai padiskutuosime arba susitiksime, gerai? Pagarbiai, - Lelis Borgia
P.S. Mano išsilavinimas - žemasis ir aš tik elektrikas. Tai reiktų turėti omenyje.