Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/12 05:49:37 05:49:37

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
buv.Ugnelė: Meilužei vyras pagal svarbumą yra objektas Nr.1, prieš kurį kedenamos pluksnos ir vaidinama pati pati sexiausia. O žmonai jau po 5 metų vyras eina po vaikų, puodų, skalbinių, serialų, apsipirkimų ir t.t.
Plius gauna velnių, nes trukdo naktį miegoti.
O kuris vyras nori būti eilėje paskutinis?

Esate protinga moteris. Padarysiu jums isimti, isbursiu nemokamai. Nedaug Jums cia liko. Jau greitai.

Ačiū:)
Įžvalga paprastai nepaveda. Duokdie, nepavestų jausmai...

vvina

V

48 įrašai

2010/11/12 12:53:46 12:53:46

praejau tuos kelius..ilgai tesesi, bet niekas nesikeite..gailiuosi tik prarasto laiko, vis besitikint,kad kas pasikeis..palikau pati-myledama, bet nebegaledama taip gyventi..svarbu uzimti save, jei pavyks-susirask koki drauga, kad ir cia-apie ji tada galvosi, ir vyra lengviau pamirsi..kad ir laikinai kazka..o manasis jau nezinau kiek meiluziu pakeite, nesusikloste jiems ten..bet nesigailiu ,kad skyriausi
sekmes:)

meiluze

M

5 įrašai

2010/11/30 19:22:23 19:22:23

Sveiki, aš meilužė. Visai tuo nesidžiaugiu:(. Niekada nenorėjau atsidurti tokioje situacijoje, bet atsidūriau. Mano draugas nebegyvena su žmona, ji turi kitą. Skirtis ji kažkodėl atsisako, nors jokios tikimybės nei noro gyventi kartu pas abu jau seniai nėra. Jis žadėjo skirtis, bet tai dėl kai kurių priežasčių sunku. Nepagalvokite, tai nėra tradicinė istorija apie meilužes vedžiojimą už nosies. Visur esu pristatoma kaip jo moteris. Jį myliu ir jaučiu iš jo tą patį. Bet man sunku su tuo susitaikyti, jaučiuosi kažkaip pažeminta .Yra nuomonių, kad tai visai nesvarbu, jei seniai nebėra šeimos. Norėčiau jūsų nuomonės.

SonKa

S

840 įrašai

2010/12/01 04:47:31 04:47:31

meiluze: Sveiki, aš meilužė. Visai tuo nesidžiaugiu:(. Niekada nenorėjau atsidurti tokioje situacijoje, bet atsidūriau. Mano draugas nebegyvena su žmona, ji turi kitą. Skirtis ji kažkodėl atsisako, nors jokios tikimybės nei noro gyventi kartu pas abu jau seniai nėra. Jis žadėjo skirtis, bet tai dėl kai kurių priežasčių sunku. Nepagalvokite, tai nėra tradicinė istorija apie meilužes vedžiojimą už nosies. Visur esu pristatoma kaip jo moteris. Jį myliu ir jaučiu iš jo tą patį. Bet man sunku su tuo susitaikyti, jaučiuosi kažkaip pažeminta .Yra nuomonių, kad tai visai nesvarbu, jei seniai nebėra šeimos. Norėčiau jūsų nuomonės.

Nesuk galvos, viskas OK. Jei Tave visur pristato, kaip savo moterį, tai džiaukis - Tau pasisekė, nes retai, oi, retai taip būna. Aplamai, nepavadinčiau Tavęs ir meiluže, nes meilužės niekam nepristatinėja, paslapčiom susitikinėja, o Tu jau tapai jo gyvenimo drauge.

kodel777

K

2 įrašai

2010/12/01 08:11:35 08:11:35

SonKa:
meiluze: Sveiki, aš meilužė. Visai tuo nesidžiaugiu:(. Niekada nenorėjau atsidurti tokioje situacijoje, bet atsidūriau. Mano draugas nebegyvena su žmona, ji turi kitą. Skirtis ji kažkodėl atsisako, nors jokios tikimybės nei noro gyventi kartu pas abu jau seniai nėra. Jis žadėjo skirtis, bet tai dėl kai kurių priežasčių sunku. Nepagalvokite, tai nėra tradicinė istorija apie meilužes vedžiojimą už nosies. Visur esu pristatoma kaip jo moteris. Jį myliu ir jaučiu iš jo tą patį. Bet man sunku su tuo susitaikyti, jaučiuosi kažkaip pažeminta .Yra nuomonių, kad tai visai nesvarbu, jei seniai nebėra šeimos. Norėčiau jūsų nuomonės.

Nesuk galvos, viskas OK. Jei Tave visur pristato, kaip savo moterį, tai džiaukis - Tau pasisekė, nes retai, oi, retai taip būna. Aplamai, nepavadinčiau Tavęs ir meiluže, nes meilužės niekam nepristatinėja, paslapčiom susitikinėja, o Tu jau tapai jo gyvenimo drauge.

Manau turi pati sau atsakyti į klausimą: ar tu pasiryžusi būti su juo toliau visą gyvenimą, jei jis ir toliau nesiskirs? O, kad nesiskirs, aš tau garantuoju, nes kokios priežastys gali būti, kad trukdytų jam išsiskirti? Vadinasi pats nenori.

meiluze

M

5 įrašai

2010/12/01 18:27:50 18:27:50

SonKa:

Ačiū Tau, SonKa:).Ramiau pasidarė. Tereikia tik save įtikinti, kad nieko čia bloga, o tai sunkiauia.

meiluze

M

5 įrašai

2010/12/01 18:33:32 18:33:32

kodel777:
SonKa:

Manau turi pati sau atsakyti į klausimą: ar tu pasiryžusi būti su juo toliau visą gyvenimą, jei jis ir toliau nesiskirs? O, kad nesiskirs, aš tau garantuoju, nes kokios priežastys gali būti, kad trukdytų jam išsiskirti? Vadinasi pats nenori.

Priežastys gana svarios, negaliu jų čia viešinti, bet tikrai ne mažamečiai vaikai (jų nėra). O ir ji seniai gyvena su kitu toli. Nelabai aš tam pasiryžusi jei atvirai:(.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/02 11:23:45 11:23:45

meiluze:

Priežastys gana svarios, negaliu jų čia viešinti, bet tikrai ne mažamečiai vaikai (jų nėra). O ir ji seniai gyvena su kitu toli. Nelabai aš tam pasiryžusi jei atvirai:(.[/quote]

vadinasi, ne pakankamai svarios, nes tu jau juo nusivylusi

auste11

A

1 įrašai

2010/12/31 07:06:31 07:06:31

Buv.Ugnelė:
Saulė sauluze:
Jūs man pasakykit, kaip turi jaustis du žmonės VAGIS ir IŠDAVIKAS.
IŠDAVIKAS- vyras išdavęs savo artimą žmogų, kuriam prisiekė meilę.

Kaip jaučiasi? Ogi visaip gali jaustis. Juk pats negrįžta... Jūsų vyras gal panoro būti laimingas?
Aš neneigiu, kad šeima didelė vertybė. Bet - pasikartosiu - žmogus turi teisę būti laimingas, netgi jeigu jau yra kartą prisiekęs meilę.
Nes gyvenime viskas kinta. Žmonės taip pat. Aš verčiau aukočiau šeimą, kad rasti meilę, nei likusią dalį gyvenimo būčiau šalia man svetimu tapusio žmogaus.

[quote:ut26l9iz]

[/quote:ut26l9iz]jeigu taip viskas greitai kinta, tai gal ir su meiluze greitai atsibos, taip ir eis per gyvenima keisdamas jas, gal patys vyrai randa lengviausia iseity,vietoj to, kad sprestu su zmona iskilusias problemas, pasirenka lengviausia kelia-meiluze

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/31 07:51:43 07:51:43

O į ką daugiau jai įsikibti?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume