Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/09 18:47:33 18:47:33

Svečias:
svetlana:
SonKa: Vienos toliau vergauja ir kuria keršto planus meilužėms, kitos pačios įsitaiso meilužius, trečios tampa feministėmis ar lezbijietėmis, o ketvirtos (aš tai kategorijai priklausau) atsitiesia, perauklėja save, spjauna į Meilę ir atsiduoda gyvenimo džiaugsmams, bei malonumams.

Negaliu nepratesti kategoriju saraso:o penktos atsitiesia,pasimoko is buvusios gyvenimo pamokos ir viltingai iesko bei susiranda tikraja Meile. As priklausau penktai kategorijai. Man pavyko. Kvieciu prisijungti [/quot

Tu šaunuolė, Svetlana...

Čia mano:)

buv.samanta

B

9 įrašai

2010/11/09 18:48:24 18:48:24

Svečias:
Queen of Chinatown: “…kodėl mylinti moteris taip žeminasi..., nes protas aptemsta, nebegali racionaliai ir logiškai mąstyti, elgtis, gyventi. Vienos toliau vergauja ir kuria keršto planus meilužėms, kitos pačios įsitaiso meilužius, trečios tampa feministėmis ar lezbijietėmis, o ketvirtos (aš tai kategorijai priklausau) atsitiesia, perauklėja save, spjauna į Meilę ir atsiduoda gyvenimo džiaugsmams, bei malonumams”- stipriai ir taikliai pasakyta. Buvai gležna, patikli, naivi, tikėjai pasakomis apie nesamą meilę, laužei sveikatą ir sielą, gal ir kūną gadinai per tuos, kurie nebuvo tavęs verti, o dabar tapai stipria, save gerbiančia moterimi. Puiku. Ech, kokia Moteris, kokia Moteris, o jūs nesuprantate šito, žąsiukai maži. Tai ir nesubręsite iki gilios senatvės

Dar viena Amanda Lear atsirado, eik miegot, durnaropių prisiėdus. Bus tau Queen of Chinatown, pamatysi. Išrūkysim ir tave, jei reiks, kaip išrūkėm Samatas kažkada. Jos tai čia irgi buvo pirtį užkūrusios, o joj joj kokią, galvojom, kad šakės, galas, bet tą Samantų balių kažkaip užbaigėm be didesnių nuostolių

Tamstų žiniai samantų balių užbaige DP darbuotojai, paviešinę netikras samantas .Kai kam buvo šokas, nes keli rimti (bent jau deklaruojantys savo rimtumą)forumiečiai buvo sudalyvavę tame.Taip, nuostolių nebuvo, bet dabar stebime tą patį fenomeną:kai kas panoro tapti puikia, įdomia SonKa. O kaip ja tapti - išrūkyti, aišku Mano patarimas kaip ir tada: mielieji, tapkite patys originalūs, patrauklūs, įdomūs be svetimo vardo pasisavinimo, be pavydo. Juk visi tai gali, tereikia atrasti tai savyje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 18:55:26 18:55:26

Tegul tie darbuotojai su spamo balium susidoroja

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 18:57:21 18:57:21

Taip, as irgi taip manau, kad internete gali buti kiekvienas tuo kuo nori: vyru, moterim, bet kokio amziaus, grozio, socialines padeties. Elgeta gali tapti Rokfeleriu, negrazus grazuoliais, nevykeliai super meiluziais ir meiluzemis.
Tereikia tik parasyti taip, kad kiti patiketu ir jau turi asmenybe tokia apie kokia svajojai...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/09 19:00:52 19:00:52

Svečias: Taip, as irgi taip manau, kad internete gali buti kiekvienas tuo kuo nori: vyru, moterim, bet kokio amziaus, grozio, socialines padeties. Elgeta gali tapti Rokfeleriu, negrazus grazuoliais, nevykeliai super meiluziais ir meiluzemis.
Tereikia tik parasyti taip, kad kiti patiketu ir jau turi asmenybe tokia apie kokia svajojai...

Turi ar įsivaizduoji turįs? Ir kam tai?..

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/09 19:08:51 19:08:51

Manau, kad tam, jog ne taip nyku būtų gyventi Čia taip mąstau tik, nes man gerai ir su savo asmenybe

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 19:32:30 19:32:30

Lady_scorpio:
Svečias: Taip, as irgi taip manau, kad internete gali buti kiekvienas tuo kuo nori: vyru, moterim, bet kokio amziaus, grozio, socialines padeties. Elgeta gali tapti Rokfeleriu, negrazus grazuoliais, nevykeliai super meiluziais ir meiluzemis.

Virtualiai turi. Pazystu asmeniskai tokiu zmoniu. Todel i visokias superasmenybes internete, ziuriu kritiskai.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/09 19:40:44 19:40:44

Svečias:
Lady_scorpio:

Virtualiai turi. Pazystu asmeniskai tokiu zmoniu. Todel i visokias superasmenybes internete, ziuriu kritiskai.

Superasmenybės nei internete, nei gyvenime man pasitikėjimo nekelia. Tikroms superasmenybėms reklama nereikalinga.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 19:46:12 19:46:12

Palaukit, o tai kaip čia dabar suprasti, kuri Sonička tikra, o kuri apsišaukėlė? SonKa, atsiliepk, tu tikra ar dirbtinė? O kas tada kita SoNka, nieko nebesupratu?

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/09 20:52:41 20:52:41

Kaikada: Manau, kad tam, jog ne taip nyku būtų gyventi Čia taip mąstau tik, nes man gerai ir su savo asmenybe

deja argunmentai nepaneigiami bet aš rašineju nes kaip čia kas taikliai pastebėjo neturiu ką veikt ir daugelis tą patį daro tik vaizduoja kad yra kitaip vaidina kokius išmincius cia ne pazinciu svetainė o forumas todel rasyt galima ka nori ir apie ka nori aisku laikantis moralės taisyklių ,žinoma ne visada pavyksta kai kas nors smeizia !

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume