Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 07:36:31 07:36:31

Suda ten patenkinta. Vyru kastratore be supratimo.
Manipuliuoji tais kurie leidziasi, o veliau zliumbi, kad tie leidziasi.

Apie tuos kurie leidziasi: ar is atsidavimo, ar is vyriskumo stokos, o gal isimyleje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 07:40:02 07:40:02

Svečias:
Svečias: o gauti tuomet ka?

o kas cia per iskaiciavimas? tipo uz viska reikia uzmokescio?

Taip isskaiciavimas. Siulytu meile atsakyciau dvigubai. Dar ir pats cepelinus pagaminciau uz "aciu".

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/09 07:54:28 07:54:28

SonKa:
Svečias: Siaip sportinis klausimas. O ka vyras tuomet gali pasiulyti tokiai "valdovei"?

Tai Jūs norėtumėt, kad moteris išprotėjusi nuo meilės voliotusi Jums po kojų ir pamynusi savigarbą Jums vergautų, kaip tos raguotos žmonos daro Ne, ačiū už tokias pespektyvas.
Kol kontroliuoju savo jausmus, tol galiu kontroliuoti, modeliuoti ir vyro elgesį (nekalbu apie visus pasaulio vyrus, bet iš praktikos konstatuoju faktus).
Ir, patikėkit, rezultatais esu patenkinta .

SonKa, o kodėl mylinti moteris turi voliotis po kojomis? Ir kodėl tada ji turi prarasti savigarbą?
Jūs kažkaip vieną blogą patirtį įsikandusi ir viską tik pro ją matote...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 08:57:03 08:57:03

o man dar noretusi apie tuos vyrus pasikalbeti, kuriuos suviliojusi ant ledo paliko. Ar cia mol pas juos juokiu jausmu nebuvo. Cia kaip du praeiviai?
Dovanokit, nu niekaip neisivaizduoju. Nu nebent belekiek alaus turetu. Nu bet vistiek gaileciaus klodus prarades.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/09 09:33:35 09:33:35

Buv.Ugnelė:
SonKa:
Svečias: Siaip sportinis klausimas. O ka vyras tuomet gali pasiulyti tokiai "valdovei"?

Tai Jūs norėtumėt, kad moteris išprotėjusi nuo meilės voliotusi Jums po kojų ir pamynusi savigarbą Jums vergautų, kaip tos raguotos žmonos daro Ne, ačiū už tokias pespektyvas.
Kol kontroliuoju savo jausmus, tol galiu kontroliuoti, modeliuoti ir vyro elgesį (nekalbu apie visus pasaulio vyrus, bet iš praktikos konstatuoju faktus).
Ir, patikėkit, rezultatais esu patenkinta .

SonKa, o kodėl mylinti moteris turi voliotis po kojomis? Ir kodėl tada ji turi prarasti savigarbą?
Jūs kažkaip vieną blogą patirtį įsikandusi ir viską tik pro ją matote...

Ugnele, čia ne vieta man dūšią išversti, tačiau patikėkit, man tų meilės kančių užteko, kad atsižadėčiau jausmų. Artimi man žmonės labai puikiai supranta, kodėl aš tokia egoistiška pasidariau, nes kažkada vadavo mane iš mirties nasrų...per MEILĘ prakeiktą . Klausiate, kodėl mylinti moteris taip žeminasi..., nes protas aptemsta, nebegali racionaliai ir logiškai mąstyti, elgtis, gyventi. Vienos toliau vergauja ir kuria keršto planus meilužėms, kitos pačios įsitaiso meilužius, trečios tampa feministėmis ar lezbijietėmis, o ketvirtos (aš tai kategorijai priklausau) atsitiesia, perauklėja save, spjauna į Meilę ir atsiduoda gyvenimo džiaugsmams, bei malonumams.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/09 09:55:36 09:55:36

Svečias: Suda ten patenkinta. Vyru kastratore be supratimo.
Manipuliuoji tais kurie leidziasi, o veliau zliumbi, kad tie leidziasi.

Apie tuos kurie leidziasi: ar is atsidavimo, ar is vyriskumo stokos, o gal isimyleje.

Taip taip! Pataikei - kastratorė , mane pamatę taip visi ir deda savo aparačiukus ant lėkštučių lakstau su kindžalu ir renku šmikiukų kolekciją

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 09:57:32 09:57:32

Kaip lėkšta ir nuobodu.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/09 09:58:20 09:58:20

Svečias: o man dar noretusi apie tuos vyrus pasikalbeti, kuriuos suviliojusi ant ledo paliko. Ar cia mol pas juos juokiu jausmu nebuvo. Cia kaip du praeiviai?
Dovanokit, nu niekaip neisivaizduoju. Nu nebent belekiek alaus turetu. Nu bet vistiek gaileciaus klodus prarades.

Kalta...labai kalta... Daugiau prie altoriaus neisiu, kad netraumuoti silpnosios lyties...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/09 10:09:38 10:09:38

is savo pykcio, du tokius pat, kaip pati padarei*. Kiek dar tokiu bus*?!
Tavo ziniai ne tik fiziskai kastruoti, bet ir moraliskai sugebame. Pasiskaityk mazumele.
Pas galvos daktara tau, o ne i pazinciu svetaines reik.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/09 10:15:52 10:15:52

Svečias: is savo pykcio, du tokius pat, kaip pati padarei*. Kiek dar tokiu bus*?!
Tavo ziniai ne tik fiziskai kastruoti, bet ir moraliskai sugebame. Pasiskaityk mazumele.
Pas galvos daktara tau, o ne i pazinciu svetaines reik.

Ačiū už siuntimą, o tai vis neturiu laiko pas šeimos gydytoją nueiti  

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume