Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 08:21:05 08:21:05

Svečias:
SonKa:
Vat vat, BŪTENT Na, turiu dar vieną silpnybę...savo brangenybę mėgstu skaniai pavaišinti, kad tuo metu galėčiau aistringai pamyluoti

Pritariu - girtas diedas kur kas dosnesnis...

Ne girtas, o sotus visomis prasmėmis

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 08:22:10 08:22:10

SonKa:
Fui.....koks jūs primityvus Meilužėm reikalinga kokybė Savo gerą štolcą gali užkonservuoti ateities kartoms po pasaulio pabaigos

Kokia dar kokybe, jei diedas ubagas yra? Tegu tuos savo eilerastukus zmonelei skaito.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 08:25:46 08:25:46

Svečias:
SonKa:
Fui.....koks jūs primityvus Meilužėm reikalinga kokybė Savo gerą štolcą gali užkonservuoti ateities kartoms po pasaulio pabaigos

Kokia dar kokybe, jei diedas ubagas yra? Tegu tuos savo eilerastukus zmonelei skaito.

Aš kalbu apie meilės žaidimų kokybę Neprasidėk su ubagais...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 08:28:27 08:28:27

jo, zmona iskalbusi kalna nesvariu triusiku gaus eilerastuka o apsaklbtas diedas pasiims is baro sampo bonka ir dros pas meiluze kvailiausia cia zmona. mano vienas pazistamas zmonos naujus auskarus meiluzei padovanojo nu ir nieko, zmona vistiek verkia bile jis griztu

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 08:37:43 08:37:43

Svečias: jo, zmona iskalbusi kalna nesvariu triusiku gaus eilerastuka o apsaklbtas diedas pasiims is baro sampo bonka ir dros pas meiluze kvailiausia cia zmona. mano vienas pazistamas zmonos naujus auskarus meiluzei padovanojo nu ir nieko, zmona vistiek verkia bile jis griztu

Nu protingas vyras yra - viska meiluzei tempia Ar ne taip, sonkute?

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 08:45:43 08:45:43

Svečias:
Svečias: jo, zmona iskalbusi kalna nesvariu triusiku gaus eilerastuka o apsaklbtas diedas pasiims is baro sampo bonka ir dros pas meiluze kvailiausia cia zmona. mano vienas pazistamas zmonos naujus auskarus meiluzei padovanojo nu ir nieko, zmona vistiek verkia bile jis griztu

Nu protingas vyras yra - viska meiluzei tempia Ar ne taip, sonkute?

Aga Aš nesenai auskarus su safyrais dovanų gavau ...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 08:53:39 08:53:39

Ant minimumo sėdintys vyrai, kaip ir bedarbiai, galėtų čia nesireikšti. Mums reikia tikrų vyrų.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 08:54:45 08:54:45

Nors esu kitoj barikadų pusėj, bet jau UŽKNISO Lietuvos moterų mazochizmas: žmonos atsimerkit, darykit ką nors, negi Jums patinka būti nuosavų vyrų kojų pašluostėmis

Galiu asmeniškai patarti, kaip pamilti save ir pasikeisti , meilužių visų neišplikysit, neišskandinsit, neištrankysit su elektra, mes gajos ir mūsų daugiau Keiskitės pačios ir jūsų vyrai bus tik jūsų

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/05 08:58:02 08:58:02

Svečias: Ant minimumo sėdintys vyrai, kaip ir bedarbiai, galėtų čia nesireikšti. Mums reikia tikrų vyrų.

Žinok, tas ant minimumo sėdintis daug labiau stengiasi įtikti, nei dvikojis bankomatas

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/05 08:59:07 08:59:07

Svečias: When our two souls stand up erect and strong,
Face to face, silent, drawing nigh and nigher,
Until the lengthening wings break into fire
At either curved point,--what bitter wrong
Can the earth do to us, that we should not long
Be here contented? Think! In mounting higher,
The angels would press on us and aspire
To drop some golden orb of perfect song
Into our deep, dear silence. Let us stay
Rather on earth, Beloved,--where the unfit
Contrarious moods of men recoil away
And isolate pure spirits, and permit
A place to stand and love in for a day,
With darkness and the death-hour rounding it.

Makaronu kabinimas - geriau tiesiog pasidulkinti - kam ta "romantika" siais laikais bereikalinga...

Ir aš sakau, nafig tą romantiką - gani monetu!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume