2010/11/04 12:56:49 12:56:49
Romuta:
Na kiek žinau, tai triušiai tai daro tik giminei pratęsti.
Draugu triusiu tarpe turi? - link zoofilijos patrauke?
Queen of Chinatown
Q
15 įrašai
2010/11/04 13:29:54 13:29:54
Svečias: tfxdale tas meiluzes kai susiranda, tai jos tokios ir buna, kaip SonKa ir ner ka cia slepti. ir ilgai, oi ilgai jos tuos vyrus prie saves pririsa, fainulkos tokios, linksmos, protingos, smaikscios
Na mes tokios: ir fainulkos, ir protingos net labai. Galime striptiziuką sušokti net tavo bobai matant ir dar kai ką padaryt
2010/11/04 14:13:44 14:13:44
Svečias: Romuta:
Na kiek žinau, tai triušiai tai daro tik giminei pratęsti.
Draugu triusiu tarpe turi? - link zoofilijos patrauke?
Kalbant apie tokius kaip "svečias", tai jų triušių giminei priskirt negalima, net ir gyvulių rūšiai pavojinga.
O šiaip tai man reikia padoraus ir doro vyro.
2010/11/04 14:41:13 14:41:13
Romuta:
Kalbant apie tokius kaip "svečias", tai jų triušių giminei priskirt negalima, net ir gyvulių rūšiai pavojinga.
Ta prasme ieskote bankomato ant dvieju koju?
2010/11/04 15:51:28 15:51:28
Jei sėdi ant minimumo, būk kuklesnis, nečirškėk?!
2010/11/04 16:07:45 16:07:45
Nesuprantu, kam VIENAS bankomatas ant dviejų kojų , jei galima turėti bent jau kokius PENKIS , kai viename baigiasi babkės, turi dar keturis atsargoj
2010/11/04 16:09:57 16:09:57
Svečias: Svečias: Romuta:
Jei sėdi ant minimumo, būk kuklesnis, nečirškėk?!
Jis ne sedi ant to minimumo, o kaip Alfoncas susirenka minimuma is ji islaikanciu damu
2010/11/04 16:12:49 16:12:49
SonKa: Svečias: Romuta:
Nesuprantu, kam VIENAS bankomatas ant dviejų kojų , jei galima turėti bent jau kokius PENKIS , kai viename baigiasi babkės, turi dar keturis atsargoj
Sonka negazdink DP viru, nes pabegs ,tegul galvoja ,kad cia dar viena kita ir padori motriska sedi tykros meiles issilgusi
2010/11/04 16:15:16 16:15:16
Svečias: Svečias: Svečias: Na ir ko, vyručiai, išsilakstėtė? Pabūgote savimi pasitikinčios moters? Eikit jūs jau eikit, na ir vyrai dabar. Tai gal ant moters pečių išsiverkite uždirbdami minimumą, o ne bambalį apsikabinę keikite savo likimą?
aik tu šikt su savo minimumu kiba darbdavys būsi kad tyčiojies iš žmoniu nori kad dirbtų dykai sutikciau tamsiam skersgatvį tai ikalciau i galvą ir but tau minimumas.
Taip ir padaryk, kalk direktoriui šiandien į kaktą už minimumą arba viršininkei triusikus nutrauk, o jei be triusukų - tai užkelk ant stalo, kad visi grožybes posėdžio metu pamatytų. Bet jei šito nepadarysi - tada esi ir liksi tuščia vieta. Tik minimumo vyriokas iš Suvalkijoas lygumų, į kurį mergos nežiūrės ir tu nieko iš jų negausi.
o cia dabar kas? cia tipo tokie rymti vyrai DP sedi mussu pasirinkimui?????
2010/11/04 17:07:12 17:07:12
Wow - visas DP sliundru burelis snukelius iskiso pravedinti
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume