Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 08:31:48 08:31:48

nematau nieko blogo, jei draugas sutaiso duru spyna, gal as jam ka kita padarysiu. ir is vis kas cia blogo jei nusiveda i kavine,zmones draugauja, mylisi tai ir nueina kur kartu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 08:49:46 08:49:46

Svečias: Op tai ką jūs kitokios, ne šliundros? Ji tai nors neslepia kas jai patinka ir kodėl , na jus to pačio siekiat išspaust prisidengdamos moralės skraiste ,bet matosi tikrieji jūsų siekiai kaip pasipelnyt bet kartu ir atrodyt esančios aukštos moralės,nebūtinai tai pinigai ,gal kavos ar vakarienės restorane o gal kas durų spyną sutaisys ar prakiurusį kanalizacijos vamzdį, o gal saugikliai perdegė arba mašina sugedo reik rast bičą tas pataisys už mano gražias akutes, tik va pasišpakliuosiu kad geriau atrodyčiau, tiesa reik naujo veidrodžio nes su amžium kreivai rodyt pradėjo gal irgi sugedo?

Na kai forume raso viena, o anketoje skelbia - [i:1eiyzw81]beveik neatleidžiu išdavystės(nesvarbu kam-draugei,kaimynei ar mylimajam),[b:1eiyzw81] esu ištikima[/b:1eiyzw81][/i:1eiyzw81] - tai galai nesuseina. Nieko nera bjauriau, kaip meluojanti keksele.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:10:53 09:10:53

Tai būtent jai draugauja tai nieko, bet iš cia rašančių tokių nėra, nes jai draugautų čia nebūtų nejaugi taip sunku suprast?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:36:21 09:36:21

Svečias: Tai būtent jai draugauja tai nieko, bet iš cia rašančių tokių nėra, nes jai draugautų čia nebūtų nejaugi taip sunku suprast?

Cia dar yra tokiu, kurie i Kaledu Seneli tebetiki?

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/03 09:37:20 09:37:20

Svečias: [Na kai forume raso viena, o anketoje skelbia - [i:6g59kl3x]beveik neatleidžiu išdavystės(nesvarbu kam-draugei,kaimynei ar mylimajam),[b:6g59kl3x] esu ištikima[/b:6g59kl3x][/i:6g59kl3x] - tai galai nesuseina. Nieko nera bjauriau, kaip meluojanti keksele.

Jei jau cituoji, tai neiškraipyk, nes anketoje apie ištikimybę nėra NĖ ŽODŽIO O išdavystė yra ne tik neištikimybė(ją reikia užsitarnauti ir laaaabai pasistengti, kad nė vienai pusei nesinorėtų sukti į kairę) Išdavystė - gali būti paslapčių paviešinimas, vagystė, iš piršto laužtos apkalbos, skolos negrąžinimas ir t.t. ir pan.
Sekantis Svetys gerai pastebėjo, kad draugaujant, gyvenant kartu tai turi prasmę, o aš laisva ir nepriklausoma - darau, rašau ką noriu

Beje, o gal aš esu meluojanti davatka...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:46:42 09:46:42

Nusiraminkite, kekšiai, negi babkės baigėsi ir tokiais skaistuoliais patapote? Netikiu, kad taip sudavatkėjo vyrai.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:47:05 09:47:05

SonKa:
Jei jau cituoji, tai neiškraipyk, nes anketoje apie ištikimybę nėra NĖ ŽODŽIO O išdavystė yra ne tik neištikimybė(ją reikia užsitarnauti ir laaaabai pasistengti, kad nė vienai pusei nesinorėtų sukti į kairę) Išdavystė - gali būti paslapčių paviešinimas, vagystė, iš piršto laužtos apkalbos, skolos negrąžinimas ir t.t. ir pan.
Sekantis Svetys gerai pastebėjo, kad draugaujant, gyvenant kartu tai turi prasmę, o aš laisva ir nepriklausoma - darau, rašau ką noriu

Kosk skirtumas - esi apsimelavusi bobele, pagal tave ginancias tokiu DP nemazai yra...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:49:24 09:49:24

Svečias: Nusiraminkite, kekšiai, negi babkės baigėsi ir tokiais skaistuoliais patapote? Netikiu, kad taip sudavatkėjo vyrai.

Savo anketoje parasei, kad vyrus tik pagal "babkes" vertini?

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:51:24 09:51:24

Svečias:
SonKa:

Kosk skirtumas - esi apsimelavusi bobele, pagal tave ginancias tokiu DP nemazai yra...

Ar tik tamsta ne iš užkampio kokio tai čia darkaisi? Visai gėdą praradai. Geriau savo žmonelę paglostytum, pamyluotum. Nėr baisiau kaip subobėjęs vyras.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 09:53:24 09:53:24

Na ir vyrai čia susirinkę. Ech, jūs netikėliai, kada pasitaisysite ir mus mylėt pradėsite?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume