Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/11/02 08:04:16 08:04:16

Gal kreivai perskaiciau del to nesupratau?!
Kai kas istikimybe "pasipuosia", kai kam tai nepakeliama "nasta".

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti.

C

1 įrašai

2010/11/02 08:19:55 08:19:55

SonKa: Ir visgi aš esu tos nuomonės, kad vyrų sukimą į kairę užprogramuoja žmonos. Meilužės jų neleiko, tačiau juos traukia pas jas, nes yra žmonų priešingybės.
Beje, visiškai nesvarbu, kiek meilužei 20+ ar 40+ , jei yra grieko verta , tai ir paklausą turi, pasirinkti gali ir laukti princo ant balto ŽIRGO , o ne ARKLIO

O mano nuomone kitokia. Manau uzprogramuoja motule Gamta susilaukti palikuoniu.
O traukia Moters intelektas. Jei zmona protinga Moteris ji supras, kad laikas nestovi vietoje.
Jei protingas vyras tai supras, kad moters grozis tai laikina, o intelektas iki pabaigos.
Cia tik mano nuomone. Tiesa, maciau ir tokiu kurie moterimi naudojasi tik kaip isciomis, o veliau peizeja apie "supratimus".

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/02 11:11:32 11:11:32

Svečias:

Jo - po keliu metuku, trankviliantus ir antidepresantus saujomis ryjant, ne tik kad ant ZIRGO bet ir ant DRAKONO atskris

Jau pasikartosiu,bet man norėtusi ant šėtono raitas kad atjotų Ir tikrai be trankviliantų ir depresantų pagalbos

Ot pamylėčiau abu (ir raitelį, ir šėtoniuką), kad net ragiukai išsitiestų ir kojytės sulinktų....

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/02 11:26:44 11:26:44

Kaikada: Šauni moterytė ta SonKa, tikrai. Nors ir esu moteris, bet galiu pritarti, jaučiasi, kad vyrams tikrai turėtų patikti. O dėl pavydo -na gal toks mažytis baltas pavydas kyla, bet tik tiek
Tik pačiai Sonkai patariu nesipūsti labai, nes tame pačios pastangų, manau, nėra daug. Tiesiog jau taip Dievulio surėdyta -vienoms jis davė "cinkelį", kitoms ne. Yra moterų, kurioms nieko nedarant, vyrai paskui jas šniūrais eina Yra tokių, kurios be galo stengiasi nors vieną patinkantį suvilioti, bet, deja, nelabai gaunasi.

Patikėk, Kaikada, nėjo paskui mane vyrai, iš kailio nėriaus, kad vieną sulaikyti, bet buvau tik ... bambanti boba prie puodų ir skalbinių , kol vieną dieną užkniso viskas ir pateko į mano rankas Kubalkos romanas "Šiandien Madam pareis vėliau". Vat tada ir prasidėjo mano atgimimas, pajutau gyvenimo džiaugsmą, nors daug, labai daug pastangų tai pareikalavo ir fizinių, ir dvasinių ir psihologinių, bet užtat dabar džiaugiuosi rezultatais.

Rekomenduoju kiekvienai raguotai žmonai perskaityti tą romaną, o ne kurti keršto planus vyrų meilužėms Pradėkit pačios keistis, o tik paskui ieškokit kaltų.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/02 11:32:24 11:32:24

Svečias: Oi tu grieko verta Sonka...

Jei ir Tu grieko vertas, aš jūsų paslaugoms ir skersai, ir išilgai su visais desertais be tabu...be ribu...

Ups..... rodos užkiršinsiu davatkų lizdą, prasidės tuoj dorovinė ataka

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/02 11:56:56 11:56:56

SonKa:
Svečias: Oi tu grieko verta Sonka...

Jei ir Tu grieko vertas, aš jūsų paslaugoms ir skersai, ir išilgai su visais desertais be tabu...be ribu...
Ups..... rodos užkiršinsiu davatkų lizdą, prasidės tuoj dorovinė ataka

Paskutini karta kai vaidinau pranasa, suklydau vienu menesiu.
Oi nenoriu buti tavo pranasu, bet su visais desertais sekanti stotele pas galvos daktara.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/02 12:12:41 12:12:41

SonKa:
Kaikada: Šauni moterytė ta SonKa, tikrai. Nors ir esu moteris, bet galiu pritarti, jaučiasi, kad vyrams tikrai turėtų patikti. O dėl pavydo -na gal toks mažytis baltas pavydas kyla, bet tik tiek
Tik pačiai Sonkai patariu nesipūsti labai, nes tame pačios pastangų, manau, nėra daug. Tiesiog jau taip Dievulio surėdyta -vienoms jis davė "cinkelį", kitoms ne. Yra moterų, kurioms nieko nedarant, vyrai paskui jas šniūrais eina Yra tokių, kurios be galo stengiasi nors vieną patinkantį suvilioti, bet, deja, nelabai gaunasi.

Patikėk, Kaikada, nėjo paskui mane vyrai, iš kailio nėriaus, kad vieną sulaikyti, bet buvau tik ... bambanti boba prie puodų ir skalbinių , kol vieną dieną užkniso viskas ir pateko į mano rankas Kubalkos romanas "Šiandien Madam pareis vėliau". Vat tada ir prasidėjo mano atgimimas, pajutau gyvenimo džiaugsmą, nors daug, labai daug pastangų tai pareikalavo ir fizinių, ir dvasinių ir psihologinių, bet užtat dabar džiaugiuosi rezultatais.
Rekomenduoju kiekvienai raguotai žmonai perskaityti tą romaną, o ne kurti keršto planus vyrų meilužėms Pradėkit pačios keistis, o tik paskui ieškokit kaltų.

čia taip stipriai tave paveikė tas pigus romaniūkštis?! iškart tapmi sektantu - satanistu šėtono garbintoju. Reikės atidžiau rinktis knygas .

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/02 12:48:40 12:48:40

SonKa:

Dar yra Kubelkos ,,Ofelija mokosi plaukti''. Rekomenduoju:) Tada visi DP (ir ne tik:)) vyrai bus tavo.

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/02 12:52:48 12:52:48

Svečias:
Paskutini karta kai vaidinau pranasa, suklydau vienu menesiu.
Oi nenoriu buti tavo pranasu, bet su visais desertais sekanti stotele pas galvos daktara.

Svečias: čia taip stipriai tave paveikė tas pigus romaniūkštis?! iškart tapmi sektantu - satanistu šėtono garbintoju. Reikės atidžiau rinktis knygas

Pranašas čia aš: sakiau, kad užkiršinsiu neprietelių lizdą, taip ir nutiko Iš kart gavau siuntimą galvos remontui , tapau sektantė Kas toliau, kas riebiau

Dėl knygų galiu pasakyti tik tiek - perskaičiau per savo gyvenimą ne mažiau, kaip gerą vidutinio miestelio biblioteką ir nė viena knyga, matyt, nepateko laiku ir vietoje į mano rankas, o tas, anot Jūsų svety, pigus romaniūkštis, iš žliumbiančios, bambančios bobos padėjo man tapti geidžiama, mylima ir laiminga moterimi. Ir man visiškai vienodai rodo, ką kas apie mane galvoja Pasitikiu savo jėgomis, myliu save, džiaugiuosi gyvenimu ir rodau trijų pirštų kombinaciją pavyduoliams

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/02 12:56:24 12:56:24

Svečias:
Dar yra Kubelkos ,,Ofelija mokosi plaukti''. Rekomenduoju:) Tada visi DP (ir ne tik:)) vyrai bus tavo.

Ačiū už rekomendacijas - skaičiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume